• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 [poland][8.6] premiera.mine.nu - 01.10.2011 - the best real map server ever!

Status
Zamknięty.
Odp: [poland][8.6] premiera.mine.nu - 01.10.2011 - the best real map server ever!

@ jak wej?? na casta ?
Odpalam Tibie 8.60, zmieniam ip przy u?yciu ip changera i bez pass?w klikam wejscie, wybieram casta i wywala mi
"Connection Refused"
Wczoraj dzia?a?o jeszcze, a dzisiaj ju? nie chce...

Odp: [poland][8.6] premiera.mine.nu - 01.10.2011 - the best real map server ever!

Takie pytania zadawaj na forum naszym, a nie w zapowiedzi.

S? jeszcze ma?e bugi kt?re zostan? naprawione w par? dni ale najwi?kszy ju? jest fixni?ty tzn ten kt?ry crashowa? gr?.

Fajnie ze grywalny serwer faktycznie gra tam 500luzdi minimum, ale nie da sie expic zabijaj na expowiskach przed thais. Mialem 130lvl szedlem po lopate do sklepu kilka razy 105lvl mam ^^ odrazu dalem sobie spokoj. Ja nie chetnie bym go proponowal czeste resy acc i te PVP nie da sie grac expic. Ale jak kto tam woli ;/

Na premierze nagradzamy najlepszych!
W poniedzia?ek o godzinie 17:00 wy?onimy najlepszych graczy Premiery w r??nych kategoriach.
Top : lvl, mlvl, shield, dist, club, sword, axe, fist, fishing i Snake Game.
3najlepsze osoby w ka?dej dziedzinie dostan? odpowiednio 400, 300 i 200 premium punkt?w!

Tak?e macie ca?y weekend na to, by zosta? najlepsz? osob? w danej dziedzinie:)!
Dodatkowo informujemy, ?e w turniej gildii do wygrania jest w?asne Ventrilo!​

@UP
A top frager nie dostanie nagrody? przeciez tez duzo czasu poswiecil zeby wbic tyle fragow ponad 2k+:D

Nie damy bo tak chcia?y gildie poniewa? ka?dy by robi? noob konta i zabija? sobie i do poniedzia?ku by by?o z 10 ty? frag?w.

Wrz. 25 Update: Punkty dla najlepszych postaci rozdali?my dzisiaj. Za po?lizg z rodaniem tych punkt?w najlepsze postacie dosta?y a? 500 premium punkt?w! Na Premierze op?aca si? by? najlepszym!

Nowy start serwera wkr?tce!

Nowy start serwera wkr?tce!

Jakie? bli?sze dane znane?:D a swoj? drog? to nie bardzo teraz op?aca?o by wam si? puszcza? serwer patrz?c na to ?e zivera ruszy?a ca?kiem niedawno, jedynym sensownym rozwi?zaniem puscic jeden z waszych serwer?w to przypada?o by dopiero gdzie? na koniec grudnia, pocz?tek stycznia.:D

Nowa Premiera.mine.nu startuje w pi?tek 07.12.2012 o godz. 20:00

Create Account

Ostatnia edycja:

Siemka:) Mam pare pyta? a dok?adnie czy to b?dzie start od 1 lvl ? Czy te? konta starych graczy s? czynne?. Client jest w?asny czy trzeba ?ci?ga? IP Changera (czy jak to si? zwie). Sorki za takie g?upie pytania ale d?ugo nie gra?em w tibie i szukam serwera dla siebie:)

Siemka:) Mam pare pyta? a dok?adnie czy to b?dzie start od 1 lvl ? Czy te? konta starych graczy s? czynne?. Client jest w?asny czy trzeba ?ci?ga? IP Changera (czy jak to si? zwie). Sorki za takie g?upie pytania ale d?ugo nie gra?em w tibie i szukam serwera dla siebie:)

Start b?dzie od 8 lvl, konta starych graczy nie s? czynne ca?kiem reset postaci, ka?dy zaczyna od nowa aby by?y r?wne szanse.Client jest 8.6 potrzeba sci?gn?c r?wnie? ip changera :) zapraszam ci? na ots naprawd? warto :P dobra atmosfera, fajnie mi si? bynajmniej gra :)

Start juz za 3 dni !

(chwilowa przerwa w dzia?aniu strony, jest przenoszona prawdopodobnie maszyna na inny host)

Create Account

Pierdole ten wasz ots, ile mo?na w k??ko to samo ci?gn??, ile jeszcze edycji zrobicie tego bajzlu, Feba wystartuje, tydzien-dwa p??niej premiera. Na ka?dej edycji to samo, przedobrzony sms shop, orsh exp, i hujowe teamy. Rozumiem, ?eby to by?a z 10-15 edycja, ale to ju? jest chyba z 80, i ?adna nie utrzymuj? si? d?u?ej ni? 5 dni z graczami. Zr?bcie co? pod nowszego klienta.

Zapraszam serdecznie naprawde fajny ots

Pierdole ten wasz ots, ile mo?na w k??ko to samo ci?gn??, ile jeszcze edycji zrobicie tego bajzlu, Feba wystartuje, tydzien-dwa p??niej premiera. Na ka?dej edycji to samo, przedobrzony sms shop, orsh exp, i hujowe teamy. Rozumiem, ?eby to by?a z 10-15 edycja, ale to ju? jest chyba z 80, i ?adna nie utrzymuj? si? d?u?ej ni? 5 dni z graczami. Zr?bcie co? pod nowszego klienta.

I dobrze ze tak robi, przynajmniej jest na co wej?? i si? pobi? nawet na te 2-3 tygodnie..nie ka?dy ma czas na gr? na rpg serwerze.Wed?ug mnie dobrze ?e takie co? od czasu do czasu postawi :) twierdzisz ?e "hujowe teamy" a zalo?e si? ?e dobra polowa tych team?w ma ci? na 1 zgrabnego rasha.:(

Start ju? jutro! Godzina 20:00 ZAPRASZAM DO ZAKLADANIA KONT :)

Create Account

n/c...
Nie chcia?o mi si? liczy? edycji, wi?c od razu do ko?ca dobrn??em.
Powiem jedno: wytyfy?
Gdybym mia? my?le? innaczej to bym po prostu my?la?, ?e ten ots jest walni?ty, albo po prostu uzna?bym to za kategoryczny SPAM.
12305023905 edition!
Feba, Prema, Feba, PremaWAR, Feba, Feba, Prema itd.

Sko?czcie ju? to.

n/c...
Nie chcia?o mi si? liczy? edycji, wi?c od razu do ko?ca dobrn??em.
Powiem jedno: wytyfy?
Gdybym mia? my?le? innaczej to bym po prostu my?la?, ?e ten ots jest walni?ty, albo po prostu uzna?bym to za kategoryczny SPAM.
12305023905 edition!
Feba, Prema, Feba, PremaWAR, Feba, Feba, Prema itd.

Sko?czcie ju? to.

Nie chcesz nie wbijaj, premiera ma r?wnie? sta?ych graczy oraz sta?e teamy co zawsze znajd? czas na orsha ?eby si? pobi? i zagra? :) nie ka?dy ma czas jak ju? wy?ej pisa?em ?eby grac na rpg serwerze :) to jest serwer ?eby szybko si? wyexpi? i si? pobi? przez 3-4 max tygodnie.Wed?ug mnie dobrze ?e takie co? rusza, mo?na od czasu do czasu zagra?.

JEST JU? PIERWSZE 1000 POSTACI! ZA??Z I TY WEZ UDZIAL W ZABAWIE. CREATE ACCOUNT KLIK

Do tego g?upie zagrywki teamu jak wbijanie na cudze forum i spamowanie tematami, wliczaj?c w to fora konkurencji :).

Ja tam nie polecam co chwile s? jakie? restarty tego ots i to ju? chyba v20 edycja. w ci?gu 2 lat.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry