• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Polski Swiat w tibi

Status
Zamknięty.
Hmm, by?by to dobry pomys?, ale jak sobie pomy?l?, ?e wszyscy Polacy na niego wejd? to mi si? za?ma robi przed oczami. Przecie? wi?kszo?? cham?w to w?a?nie Polacy, pisz? to z b?lem serca :(

Racja, Ju? Brazylijczycy S? Bardziej Ok...
Raz, Jak Pad?em Na Cele?cie To Mi Jaki? Brazylijczyk Odda? Wand Of Decay...Jak Pad?em 2 Raz w Tym Miejscu To Jaki? Polak Znalaz? Mojego Loota I Sie Ze Mnie ?mia? Na Private ?e Pad?em...

No macie racje wi?kszo?? polak?w to chamy i czasem si? spotka kogo? normalnego ale to nie zale?y od wieku tylko od charakteru.

i by?by jeden znoobiony na maxa? :D

fajny pomys?, ale s? dwie strony medalu wi?c to by? by najbardziej znoobia?y itd... server :D

Albo ja nie rozumiem albo wy....

W tym temacie chodzi o ?wiat gdzie TYLKO Polacy b?d? grali czy wszyscy?

Jezeli tylko Polacy to jest z?y pomys? bo czego ma nie powstac tylko brazylisjki albo szwedzki serwer? Kazda narodowo?? b?dzie si? domaga?a swojego serwera.

Jezeli to b?dzie serwer umieszczony w Polsce lecz dost?p do niego b?dzie mia? kazdy to moim zdaniem jest to znakomity pomys?. Zero lag?w i freez?w.

I zapami?tajcie jedno... swojej narodowo?ci nie powinni?cie si? wstydzi?, a z tego co widz? wi?kszo?? z was to robi.

mo?e si? nie wstydz? ale wsp??czuj? sami sobie ?e urodzili si? polakami :) ale c?? w takim pa?stwie nikt chyba dobrze si? nie czuje. A im chodzi?o o serwer polski publiczny dla wszystkich.

Albo ja nie rozumiem albo wy....

W tym temacie chodzi o ?wiat gdzie TYLKO Polacy b?d? grali czy wszyscy?

Jezeli tylko Polacy to jest z?y pomys? bo czego ma nie powstac tylko brazylisjki albo szwedzki serwer? Kazda narodowo?? b?dzie si? domaga?a swojego serwera.

Jezeli to b?dzie serwer umieszczony w Polsce lecz dost?p do niego b?dzie mia? kazdy to moim zdaniem jest to znakomity pomys?. Zero lag?w i freez?w.

I zapami?tajcie jedno... swojej narodowo?ci nie powinni?cie si? wstydzi?, a z tego co widz? wi?kszo?? z was to robi.

<3 Akapit>

Przecie? Wiadomo ?e Wi?kszo?? Polskich Dzieci Graj?cych W Tibi? Podnieci Si? Tym ?e Serwer Jest W Polsce ?e Zacznie Tam Gra?, Wg Mnie To Nic Nie Zmienia Czy Tylko Dla Polak?w Czy Dla Og??u.

Co Do Ostatniego Akapitu...W Tym Temacie By?a Mowa O Wadach Naszego Spo?ecze?stwa, Ale Nikt Nie Stwierdzi? ?e Polacy Nie Maj? Zalet...Nikt Nie Jest Idealny, A Jak Co? Ci Nie Pasuje To Za??? Temat Pod Tytu?em Zalety Polak?w...

Ostatnia edycja:
jo i polscy gmowie z angielskim poni?ej przeci?tnej, banuj?cy za fri, bo mu nie chcia? dupy da?.

nie.

Moim zdaniem server byl by cale dnie przeciazony do przecierz prawie polowa tibijczykow to polscy gracze a wogole z polakiem trudno sie dogadac zal :(

Niewiem po co stawia? server jak jest ich du?o a jak kto? @up poscie da?, ?e czy na ameryka?skich serverach graj? sami amerykanie ?Nie, to wi?c po co robi? nowe servery !

Chodzi o serwer przeznaczony tylko dla Polak?w, czy o serwer umiejscowiony w Polsce?

A zreszt?... I tak jestem na nie. Polscy Tibijczycy to najwi?ksi z?odzieje, chamy, idioci i analfabeci (zdarzaj? si? na szcz??cie wyj?tki od tej regu?y).

Ale swoj? drog?, Cipsoft m?g?by posiada? kilka serw?w w innych krajach ni? USA i Niemcy...

Dobry pomys? ale jest kilka takich serwer?w na kt?rych zdecydowana wi?kszo?? to polacy np. server Nebula

Spokojnie, moim zdaniem polskie serwery by?y by dobre, ale je?eli ju? takie robi? to z 10 bo polak?w jest naprawde du?o, i na jednym by sie nie pomie?cili.

Po2 sami pomy?lcie, inne ?wiaty by?y by pu?ciutkie bo 40% tibijczyk?w to polacy.

Czy? nie uwa?asz, ?e to przesada? Co by si? sta?o z Tibi?. Jakby mieli tyle serwer?w dawa? to mo?e polska wersja tibi? Wszystko po Polsku?

Niech b?dzie tak jak teraz jest. Niemieckie i Ameryka?skie serwery. :)

Zgodz? si? z powy?szymi postami ?e Polacy s? 2 cz??ciami nooby i gracze kt?rzy umiej? grac i chc? co? osi?gn??...

KIEDY? NA TIBIA.ORG.PL PISALI ?E CHC? POSTAWI? SERVER W REAL TIBI (DO TEJ PORY GO NIEWIDZE).
ALE MOIM ZDANIEM DOBRZE BY BY?O JAK BY TAKI SERVER ISSTNIA? :p PONIEWA? GDYBY WYLAZLI Z INNYCH SERVEROW NIEBYLO BY KOLEJK NA WI?KSZOSCI SWIAT?W PVP :p

nom polski serwer by?by naprawde dobry ale by?by problem wla?nie z zachowaniem kultury i gry fairplay (niestety)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry