Witam wszystkich.
Wi?c chodzi o to , ?e mam problem z postawieniem w?asnego ots i nie wiem czym to mo?e by? spowodowane.
ps:
Wymieni? mo?liwo?ci czemu nie chodzi :
- Mam net upc i net jest na 3 kompy(my?l? , ze to mo?e by? jakie? powi?zanie)
-Mam ip 192.168.0.14 , ale gdy patrze ip. na stronach mam 87.207.27.179. ( o co chodzi ?
).
-Mo?e mam inny port?.<nie wiem jak to sprawdzi?>
Chodzi o to , ze w config i og?lnie mam wszystko ok , wpisany adres 87.207.27.179 , czyli global , ale nie wiem jak zrobi? , ?eby global i lokal by?y takie same. Wiem , ze w mojej wypowiedzi jest chaos , ale siedz? przed kompem od kilkunastu godzin w znalezieniu rozwi?zania... Prosz? o pomoc.
/\
Tu wida? jak mam zmienione ip w config.
A tu \/
http://img41.imageshack.us/img41/4624/servm.png
Wida? jak pokazuje mi m?j ots po w??czeniu.
Chodzi o to , ze ots chodzi normalnie , ale nikt nie mo?e wej?? , tylko ja mog? wej?? przez local , ale nie mo?na przez globala wej??;<
Bardzo prosz? o pomoc.;(;(;(;(;(;(
Wi?c chodzi o to , ?e mam problem z postawieniem w?asnego ots i nie wiem czym to mo?e by? spowodowane.
ps:Wymieni? mo?liwo?ci czemu nie chodzi :
- Mam net upc i net jest na 3 kompy(my?l? , ze to mo?e by? jakie? powi?zanie)
-Mam ip 192.168.0.14 , ale gdy patrze ip. na stronach mam 87.207.27.179. ( o co chodzi ?
).-Mo?e mam inny port?.<nie wiem jak to sprawdzi?>
Chodzi o to , ze w config i og?lnie mam wszystko ok , wpisany adres 87.207.27.179 , czyli global , ale nie wiem jak zrobi? , ?eby global i lokal by?y takie same. Wiem , ze w mojej wypowiedzi jest chaos , ale siedz? przed kompem od kilkunastu godzin w znalezieniu rozwi?zania... Prosz? o pomoc.
/\
Tu wida? jak mam zmienione ip w config.
A tu \/
http://img41.imageshack.us/img41/4624/servm.png
Wida? jak pokazuje mi m?j ots po w??czeniu.
Chodzi o to , ze ots chodzi normalnie , ale nikt nie mo?e wej?? , tylko ja mog? wej?? przez local , ale nie mo?na przez globala wej??;<
Bardzo prosz? o pomoc.;(;(;(;(;(;(
Ale widzialem tutaj na forum opis jak korzystac z tej stronki tak wiec bedziesz musial chwile poszukac