Pomoc przy OTS!

Status
Zamknięty.

Zychu

User
Sierpień 10, 2008
Liczba reakcji
0
Witam.
Mam zamiar postawi? OTS na dedyku i moje pytanie brzmi:
1. Co zrobi? ?eby gra?o na nim du?o os?b?
2. Jaki dobra? exp/loot/skillrate?
3. Jaka wersja Tibii?
4. Cena PACC/ SMS Shop?

Piszcie swoje sugestie i propozycje.
Pozdrawiam.

PS. Na serverze b?dzie napewno:
1. System ulepszania broni za pomoc? magicznych kamieni
2. System Market czyli sprzeda? przedmiot?w kt?re po wpisaniu odpowiedniej komendy poka?? si? na stronie i ka?dy gracz b?dzie m?g? za ustalon? cen? kupi? dany przedmiot
3. System wojen
4. System TV czyli system tibijskiej telewizji, dzi?ki kt?remu mo?emy ?ledzi? poczynania wybranych przez nas os?b, niezale?nie od tego czy w?a?nie prowadz? wojn? czy te? szykuj? si? na trudna wypraw? z przyjaci??mi
5. System bezpiecznej sprzeda?y postaci
6. System PVP
7. System inteligentnych potwor?w
8. System ?lub?w
9. System Braterstwa Krwi
10. Mo?liwo?? prze??czania j?zyk?w w samej grze za pomoc? komendy
11. Mo?liwo?? wyboru klienta (posiadamy klient napisany przez programist?w firmy RonIT w kt?rym mo?emy znale?? kilka opcji niedost?pnych dla klienta CipSOFT'u jednak?e nie ka?dy b?dzie chcia? gra? na nowym dlatego dajemy mo?liwo?? wyboru)
12. Rozbudowany system statystyk - ?adne i przejrzyste
13. Przeno?ne potwory treningowe po to by? m?g? trenowa? w wybranym przez siebie miejscu.

To tylko cz??? funkcji kt?re s? warte pokazania... Wiele innych znajdziecie w samej grze.

Mam nadziej? ?e pomo?ecie w tworzeniu historii i b?dziecie z nami gra?.
Pozdrawiam Zychu

Odp: Pomoc przy OTS!

zeby serv byl dobry to potrzebuje ogarnietego gm ktory wie co chce stawiac na dedyka

Wiem co chc? stawia? ale pytam graczy o ich zdanie

Witam.
Mam zamiar postawi? OTS na dedyku i moje pytanie brzmi:
1. Co zrobi? ?eby gra?o na nim du?o os?b?
2. Jaki dobra? exp/loot/skillrate?
3. Jaka wersja Tibii?
4. Cena PACC/ SMS Shop?
Piszcie swoje sugestie i propozycje.
Pozdrawiam.
PS. Na serverze b?dzie napewno:
1. System ulepszania broni za pomoc? magicznych kamieni
2. System Market czyli sprzeda? przedmiot?w kt?re po wpisaniu odpowiedniej komendy poka?? si? na stronie i ka?dy gracz b?dzie m?g? za ustalon? cen? kupi? dany przedmiot
3. System wojen
4. System TV czyli system tibijskiej telewizji, dzi?ki kt?remu mo?emy ?ledzi? poczynania wybranych przez nas os?b, niezale?nie od tego czy w?a?nie prowadz? wojn? czy te? szykuj? si? na trudna wypraw? z przyjaci??mi
5. System bezpiecznej sprzeda?y postaci
6. System PVP
7. System inteligentnych potwor?w
8. System ?lub?w
9. System Braterstwa Krwi
10. Mo?liwo?? prze??czania j?zyk?w w samej grze za pomoc? komendy
11. Mo?liwo?? wyboru klienta (posiadamy klient napisany przez programist?w firmy RonIT w kt?rym mo?emy znale?? kilka opcji niedost?pnych dla klienta CipSOFT'u jednak?e nie ka?dy b?dzie chcia? gra? na nowym dlatego dajemy mo?liwo?? wyboru)
12. Rozbudowany system statystyk - ?adne i przejrzyste
13. Przeno?ne potwory treningowe po to by? m?g? trenowa? w wybranym przez siebie miejscu.
To tylko cz??? funkcji kt?re s? warte pokazania... Wiele innych znajdziecie w samej grze.
Mam nadziej? ?e pomo?ecie w tworzeniu historii i b?dziecie z nami gra?.
Pozdrawiam Zychu

Nikt Ci tutaj nie poda recepty na idealnego otsa, trzeba do tego dojsc samemu metoda prob i bledow. Ale odpowiadajac na Twoje pytania:
1. Eventy i konkursy, te dwie rzeczy zazwyczaj najbardziej przyciagaja graczy; swieze i innowacyjne pomysly tak samo, jezeli jest mila atmosfera na serwerze, dobry support, ktory sluzy rada to gracze chetnie na takim serwie beda grali. Wazna jest tez reklama.
2. Zalezy od Twoich przyszlych zamiarow wzgledem otsa, jezeli chcesz, aby byl to rpg to daj maly exp/loot i skill, albo ogarniety stage. (Wnioskuje po systemach, ktore maja sie tam pojawic) Exp zalezny jest tez od mapy.
3. Mysle, ze tylko od 8.6 w gore.
4. Dziwne pytanie, nie powinienes go raczej kierowac do graczy.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry