• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Pomoc win32

Patryksw

Senior User
Kwiecień 24, 2009
Liczba reakcji
139
Wi?c tak:
?ci?gn??em sobie silnik tfs werjsa 0.2 z poradnika Hoxavera ale jak rozpakowuje to mi wykrywa wirusa. (wiem ?e to win32)
To pr?buje jeszcze raz ?ci?gn?? z wy??czonym Antywirusem (antywira mam AVG Free Edition) ale wtedy jak rozpakowuje to nie wykrywa wira ale za to jak odpalam silnik to wyskakuje okienko i pisze ?e niemo?na uruchomi? pliku poniewa? nie posiadam odpowiednich uprawnie?;( Co mog? zrobi?? Pomocy. bardzo mi zale?y na tym ?eby chodzi? bo jest ?atwy w obs?udze.
Doda? bym ss jak to okienko co mi wyskakuje wygl?da ale nie wiem czy zdj?cie robi si? aparatem czy jakim? programem. Jak kto? napisze czym to wrzuc? ss tego okienka co mi wyskakuje.
Pomocy z tym win32 co pisa?em o tym okienku. Jak kto? pomo?e i b?dzie chodzi? to ten dostanie reputa ode mnie.

Odp: Pomoc win32

nie kt?re antyviry (w tym AVG) maj? to w sobie ?e jak raz co? zablokuj? to blokuj? to nawet gdy jest wy??czony antyvir.. wi?c je?li chcesz si? pozby? problemu usu? antyvirka.

No niestety musisz go usun??, chyba ?e wiesz gdzie jest opcja automatyczna ochrona.
Pozdro.

Usu? antywirusa nie masz wyboru :x
Screena robisz bardzo prosto: Naciskasz: Print Screen otwierasz paint ciskasz Ctrl + V i zapisujesz :] Mo?esz se go przycina? i pomiejsza? i powi?ksza? wed?ug twojego uznania

A gdzie to Print Screen jest? Gdzie? w Paint czy na forum czy gdzie:confused:
A jakiego by?cie proponowali AntyVira i jaki do niego link ?eby mo?na by?o za darmo ?ci?gn?c:confused::confused:

Screeny robisz tak:
Na pulpicie musisz mie? za??czone to co chesz mie? na screenie, szukasz na klawiaturze przycisku "Prt Scr Sys Rq" naciskasz na niego, wchodzisz w paint, wklejasz to zdj?cie, zapisujesz je. Potem wchodzisz na jak?? stronk? gdzie mo?na wrzuca? pliki np. ImageShack® - Image Hosting klikasz w browse u g?ry, szukasz pliku gdzie masz zapisany screen klikasz dwa razy, klikasz w opcj? "start upload" i czekasz a? wy?wietli Ci si? stronka w wygenerowanymi linkami kopiujesz ten pierwszy i wklejasz do posta w IMG.
I ju? :up:
Co do antywira to raczej ka?dy wykrywa wirusy musia?by? znale?? opcj? dzi?ki kt?rej mo?na wy??czy? automatyczn? ochron?.
Pozdro. :)

Ja bym Ci radzi? zmieni? antyvirusa na lepszego np. NOD32 On jest chyba na licencj?, ale jest bardzo suteczny. Niekt?re antyvirusy poprostu s? strasznie cz??e(np. avast). Znaczy to ?e wykrywaj? virusa nawet je?li go nie ma. Wi?c je?li chcesz odpali? ten ots rada jest prosta...zmie? antyvirusa.

A jakiego by?cie proponowali ale powinien by? je?li si? da to powinien by? bez gratis:D
Za pomoc reput:up:

?atwe i w miar? tanie:

Avast - mo?esz wy??czy? ochron? i nie wykrywa.
NOD32 - licencjonowany, trial na jeden miesi?c.
Kaspersky - licencja, trial 30 dni tak?e mo?na wy??czy?. Bardzo czu?y :x

Je?eli nie zadowoli Ci? ?aden z tych poszukaj na internecie spe?niaj?cego twoje wymagania.

Ours
Raoyl

A Avast jest p?atny? I jak si? wy??czy ochron? to nic nie wykrywa i b?d? m?g? odpali? wreszcie ten silnik?:confused:

A Avast jest p?atny? I jak si? wy??czy ochron? to nic nie wykrywa i b?d? m?g? odpali? wreszcie ten silnik?:confused:

Avast jest darmowy. Jedyne co musisz zrobi? to w przeci?gu chyba 60 dni zarejestrowa? go. Je?eli chodzi o wykrywanie, to mia?em go kiedy?, wy??cza?em i by?o po sprawie.

Pozdrawiam

No to zobaczymy a m?g?by? poda? link do avasta?:confused: Jak nie to b?d? szuka? w google ale jak podasz to b?dzie reput:):up:

Musisz wy??czy? antywirusa w czasie w??czania silnika. Kiedy silnik si? uruchomi mo?esz w??czy? antywirusa ponownie.

Back
Do góry