- Liczba reakcji
- 0
Siemka ot?? jest pewien problem, testuj? obecnie silnik VISUM GOLD, gdy w config lua jest te ip automatyczne czyli : 127.0.0.1 to po odpaleniu silnika wszystko ok moge wbic na serwer jest git, jednak gdy wstawie tam swoje ip to gdy w ip changerze daje change ip oczywiscie na to moje ju? prywatne ip (nie to 127.0.0.1) to nie ??czy mnie z serwerem. Wiecie co mo?e by? powodem tego ? Tak samo mam ze stronk? ot?? zrobi?em sobie no-ip.com i gdy w configu wpisuje ten adres strony tzn no to ip : lexoria.no-ip.org to po w??czeniu slinika niestety nie dzia?a ani strona ani silnik z racji takiej ?e nie ma tam tego ip 127.0.0.1
Prosz? o pomoc. Z g?ry dzi?kuje
W dodatku dodam ?e nigdy wczesniej problemu z tym nie by?o gdy mia?em windows XP. Teraz mam windows 7 home premium i takie problemy s? (chodzi mi o problem z tym ip, poniewa? stronki przez no-ip.com nie robi?em)
Prosz? o pomoc. Z g?ry dzi?kuje

W dodatku dodam ?e nigdy wczesniej problemu z tym nie by?o gdy mia?em windows XP. Teraz mam windows 7 home premium i takie problemy s? (chodzi mi o problem z tym ip, poniewa? stronki przez no-ip.com nie robi?em)