Pomoc Z OTS Na Ka?dy Temat

Status
Zamknięty.

Rekordus

User
Listopad 15, 2009
Liczba reakcji
4
Witam Piszcie W Tym Po?cie Wszystkie Wasze Problemy Postaram Si? Pom?c Ka?demu Oczywi?cie Pod Tibie 8.1 Nie Chce Za To Nic Po Prostu Chce Pom?c :) Gwarantuje ?e Odpisze Na Ka?de Wezwanie :)

Odp: Pomoc Z OTS Na Ka?dy Temat

A wiec tak, zrobile msobie no-ip na servie :) wszystko dziala bo bu?ka jest sumiechnieta i wgl ;) ale ludzie nie mog?sie polaczyc na moj serever ;/ ja moge wejsc na ots przez local ip, ale inni nie mog? sie polaczyc nie wiem czemu ;(. zanim zrobilem no-ip bylo tak samo nikt nie mogl wej?? ;/ tylko ja ale przez Local ip, wiesz moze o co Kaman ??

wiem ze autor moze sie wkurzyc ze odpisze na Twoje pytanie ale chyba mi wybaczy:P

powodem moga byc zablokowane porty, router czy tez wadliwy silnik.. opisze Ci kazda mozliwosc [po krotce]

1.wadliwy silnik
sa takie silniki ktore sa "zpesute" i nie da sie na nie wbic.. najprostsza rada... zmien silnik.

2.router
odnosnie routera to jest cala konfiguracja... tutaj polecam opcje szukaj bo na tym forum na 100% widzialem poradnik jak dobrze to all ustawic.

3.zablokowane porty
jak sama nazwa mowi nic z internetu nie wejdzie na Twojego kompa.. a ze na Twoim kompie jest ots to wiadomo ze nie mozna wbic..
w przypadku neostrady trzeba zrobic to tak:
moj komputer->otoczenie sieciowe->wyswietl polaczenia->polaczenia telefoniczne(wlasciwosci)->zaawansowane i ODZNACZASZ ptaszka ktory brzmi mniejwiecej tak "chron moj komputer przed polaczeniami z internetu..." czy jakos tak.. (nie wiem nie pamietam dokladnie jak to szlo ale tam jest tylko jeden ptaszek do odznaczenia)

Mam Wodbo by DarchameQ czy istnieje pliczek kt?ry odpowiada za client (jego dzia?anie) bo wszysko zrobilem co nalezy aby miec wlasnego ots'a ale nie moge sie zalogowa?. Wlanczam ip changera wpisuje tam swoje ip oraz port 7171 i nie idzie si? zalogowa?. Mam livebox'a i odblokowalem porty 3306 i 7171.

Witam mam dla was pytanie...
Jak dawac pacca w folden player??
Plx o odpowiedz....

Ostatnia edycja:

Arte, nie mo?na dawa? pacca w folder player :) Musisz wej?? do data/accounts.
Potem wejd? na Account number tej postaci kt?rej chcesz da? premium i poszukaj:
Kod:
premDays="0"
1 to dzie?, 2 to dwa dni itp. :)

Aha.Dzieki:)
Ale mam jeszcze jedna sprawe..
A wiec mianowicie jak chce zmienic pozycje gracza czy np
<spawn x="1063" y="607" z="7"/>
<temple x="1063" y="607" z="7"/>
Na:
<spawn x="520" y="911" z="7"/>
<temple x="520" y="911" z="7"/>

To dlaczego postac mi sie pokazuje nadal na tych 1 wspolrzednych??a nie na tych co ja chce...
Bardzo prosze O pomoc:)

A ja mam takie pytanko jaki silnik najlepszy (8.10) pod serwer exp 15x i od razu z acc makerem dobrze by by?o.

Bugins,moze luknij silnik Evolution by Fronczek 1.2...On jest na exp 10-20...

to jest sql czy xml bo ze sql mam problemy z instalacj? ;/

Witam Dam 10 z? do simplusa za pomoc w przekierowaniu port?w pisa? na gg 1199333 w routerze

Kod:
 Arte
Przybysz

Arte jest nowy
Punkty reputacji: 0

Podzi?kowa?: 0 razy
Podzi?kowa?: 0 w 0 postach

Ostrze?enia: 0/1 (2)

Domy?lnie Odp: Pomoc Z OTS Na Ka?dy Temat
Aha.Dzieki
Ale mam jeszcze jedna sprawe..
A wiec mianowicie jak chce zmienic pozycje gracza czy np
<spawn x="1063" y="607" z="7"/>
<temple x="1063" y="607" z="7"/>
Na:
<spawn x="520" y="911" z="7"/>
<temple x="520" y="911" z="7"/>

To dlaczego postac mi sie pokazuje nadal na tych 1 wspolrzednych??a nie na tych co ja chce...
Bardzo prosze O pomoc

Poniewaz Postac Nie Jest Wylogowana ! :D albo masz zaznaczony plik tylko do odczytu w?a?ciwo?ci pliku i zobacz czy jest tylko do odczytu ;p

Chcia?bym doda? nowy wygl?d - nie zast?pi? jaki? stary, a doda?.
Nie jestem najlepszym grafikiem, wi?c chcia?bym zaczerpn?? grafik? z Tibii.
Np. Chcia?bym doda? wygl?d Orca Shamana. Jak to zrobi? ? Zajmuj? si? Otsem od niedawna, wi?c prosz? o szczeg??ow? odpowied? - co gdzie wklei? ;]

Daniel13 Ok to juz zrobilem tylko teraz jeszcze jedna sprawe..
A wiec gdy juz zrobilem te postac to znikaja itemy i bp..to ok ale czemu juz ich puzniej nie ma??
Bo chce zrobic war ots na pvp mapie..xD...ale te bp sie juz puzniej nie pokazuja a nie wiem czemu pomuzcie!:)PLX

Ostatnia edycja:

wejdz w config i tam jest bp i eq wszedzie jest po iles procent szansy ze spadnie bp ma chyba 100 wiec ustaw wszystko na 0 nie wiem jaka to linijka dokladnie bo nie mam zadnego otsa na kompie ;/

Mam problem z mana;/ gdy zjem meat to mana leci po 40 000 wiec jak to zmiejszyc???

Sprawdz w vocation ile ci co sekunde daje many

mam problem jestem poczatkowy jezeli chodzi o otsy i mam otsa alissowServer i nie wiem zabradzo jak sie zalogowac

mam mialem ots ale soc mi sie schszanilo i tera niedziala ;/

A wiec tak, zrobile msobie no-ip na servie :) wszystko dziala bo bu?ka jest sumiechnieta i wgl ;) ale ludzie nie mog?sie polaczyc na moj serever ;/ ja moge wejsc na ots przez local ip, ale inni nie mog? sie polaczyc nie wiem czemu ;(. zanim zrobilem no-ip bylo tak samo nikt nie mogl wej?? ;/ tylko ja ale przez Local ip, wiesz moze o co Kaman ??

Odpowiedz:?ci?gnij Chamachi I Zr?b Przez Chamachi

Status
Zamknięty.
Back
Do góry