• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pomoc z php/html

Status
Zamknięty.

Hubson

User
Liczba reakcji
0
Ot?? to jak w temacie czy moglby mi ktos zrobic albo pomoc zrobic taka stronke oczywiscie nie o tibi, ?e mam 2 okkienka w jedno wpisuje e-mial a w drugie okienko wpisuje haslo i te dwie zeczy ida na server ftp a ja je tam odczytuje ?
//Z?y dzia?, przenosz?.
@od?wie?am bo nikt nic nie odpisuje

Odp: Pomoc z php/html

Cze??, nie wiem czy dobrze zrozumia?em ale chcesz aby kto? Ci stworzy? stron? w kt?rej wpisuje si? e-mail i has?o tak? Napisz na priv dogadamy si?.

Tak wlasnie mi o to chodzi. Jeden m?dry si? w ko?cu znalazl. Jesli mozesz zagadaj do mnie na gg: 6911579

@od?wie?am bo nikt nic nie pisze.

pobierz se jedn? ze stron kt?ra ci si? podoba i zainstaluj do niej te? fusion admin panel

Nie pomoglo, a zreszta sa tam liczne bledy.

Jak mog?o nie pom?c je?li to jest dok?adnie to czego szukasz? I jeszcze powiedz jakie b??dy wyskakuj? bo jak ja testowa?em to wszystko dzia?a?o.

@Down No w?a?nie tam masz napisane jak to zrobi?. A jak nie znasz podstaw i nie wiesz co zrobi? z zawartymi tam informacjami to lepiej sobie odpu??...

Ostatnia edycja:

Jest napisane w teamcie niech najlepiej mi pomoze jakis dobry informatyk...

Ja pierdole, chcesz pomocy - poczytaj troch?. Nikt nie b?dzie Ci pokazywa? jak wklei? ten skrypt i go odpali?, jest gotowy i dzia?aj?cy -.- Jak b?d? jakie? b??dy to pisz...

Status
Zamknięty.
Do góry