• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Pomocy debug

magero

User
Sierpień 17, 2009
Liczba reakcji
0
:( mam debuga na otsie pod 7.6 i potrzebuje pomocy niewiem co mam zrobi? jestem od niedawna godem na otsie i wpisalem komende /i joe hat i nagle mi wyskoczy? debug POMOCYY z g?ry dzi?ki

hujnia bo nie mam nic w tibii 7.6 jak zakladam na tym otsie konto to gdy chce podejsc do dp to mi wyskakuje debug pomo?cie;(

Odp: Pomocy debug

Po pierwsze z?y dzia?. Po drugie ?le wpisujesz. Musisz wpisa?

"/i xxxx y"
xxxx = id itemu (przyk?adowo na crystal coins "2160")
y = wielokrotno?? (dzia?a tylko z walut?. czyli chcesz 5cc wpisujesz '5', chcesz 100 wpisujesz "100"

Dobra zamknij sie to wina ots zdebugowany jest tez tak mialem zacznij grac na 8.42 bo 7.6 to staroc z przed 5 lat ;DO.o

TO jest z?y dzia?, na forum zachowujemy kulture, zrestartuj server je?eli to nie pomo?e zmien silnik !:o

ch?opaki ale jak mam gra? na 8.42 to jedno wam powiem nie dziala mi chuj wie dlaczego;( gdy w?aczam tibie 8.22+ wypierdala mi jaki? zjebany b??d:/

sorka 7.92 + wywala mi b??d

Wklej se jeszcze raz gma i powinno dzia?a? bo dany item kt?ry stworzy?e? a nie istnieje jest na gmie, jest tez mo?liwo?? ze masz problem w danym miejscu mapy gdzie tworzy?e? item wiec nie masz nic innego jak wklei? map? jeszcze raz

koles wes zrob new chara i daj se Goda ;pp
a nie jakiegos zdebugowanego Goda se zrobi?es..
ots 7.6 ? s?AWNE 10 lat temu lolz ;p

Jak ju? do zbugowany debugger (ang odpluskwiacz) zdebugowany (odpluskwiony) pozbawiony bug?w.
@topic

Spr?buj zrobi? nowego GM-a GOD-a jak m?wili koledzy wy?ej , jak to nie pomo?e zobacz inny silnik czy tam te? to wyst?puj?

Ale Nie Kurwa ja se kupi?em goda... a +7.92 wyskakuje mi b??d na kompie i musze restarta robi?:/

Back
Do góry