Odp: Pomocy! FATAL: OTBM Loader!
Witaj. Wydaje mi sie ze mialem podobny problem jak ty, kiedy edytowalem mape i zauwarzylem wielki budynek z ktorego postanowilem zrobic domek. Kiedy zrobilem z tego budynku domek w konsoli pokazywaly mi sie niegrozne errory (niestety nie pamietam dokladnie czy takie same jak twoj). Chodzilo o to ze w budynku ktory zmienilem na domek dla graczy byly rozne porozrzucane itemki (skrzynki, beczki, krzesla, backpacki, i masa innych) w konsoli pokazalo mi wtedy mase errorow, tez nie wiedzialem o co chodzi ale starczylo pokasowac te itemki (Uwaga:tylko itemki, nie cale powierzchnie). Byc moze ty takze masz duzo porozrzucanych takich itemkow dlatego za kazdym razem gdy skasujesz jeden, silnik znajduje nastepny... Jesli tworzyles jakies swoje domy i umieszczales w nich jakies itemki to najwidoczniej one sa przyczyna twoich errorow(tak jak to bylo u mnie). Jesli nie to byc moze probowales dodac itemek do swojego ots i ci sie to udalo ale gdy wrzucasz go na mape to wywala blad(wnioskuje to z tekstu "Failed to create item" czyli w moim tlumaczeniu "blad w stworzeniu itemka").
Pokaz nam swoja konsole, a do czasu gdy ktos jej nie obejrzy i nie odpisze poprostu kaseuj te itemki w miejscach wskazanych przez silnik tak dlugo az przestanie wyskakiwac ten error..
Pomoglem? daj + i nakarm moje poki;p Dzieki;p