- TibiaAuto pomocy... tibia auto :((

Status
Zamknięty.

Chemiann

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
5
mecze sie juz kilka godzin.. wiec sciagnalem tibie auto pod 7.6 wlaczam wybieram nick i nic ;// sciagnalem tego pythona.. zkopiowalem go do system32 i do folderu z tibia i nic... prosze o dokladne wytlumaczenie co mam zrobic? :(( przepraszam jesli taki temat juz byl.... z gory dzieki :)

Odp: pomocy... tibia auto :((

Przy tibi auto 7.6 nie trzeba ?adnych python?w.Wystarczy sci?gn?? i wklei? do folderu z tibi?,nic trudnego.

Pozdrawiam,
Xinx.

Ostatnia edycja:

wiec wycialem tego bota i wkleilem do folderu z tibia (c/p. files/tibia czy jakos tak ;p)no i nadal nie dziala :((

A we? w??cz najpierw tibie potem tibia auto zaloguj si? na posta? i nast?pnie w tibia auto wybierz posta? :) Je?li to nie pomo?e ;P to wejdz na tibiasoft.com i ?ci?gnij t? wersie.

proboje i nadal nei dziala :(( ma ktos moze jakiegos dzialajacego bota pod 7.6 ktory sam uha? prosze o pomoc :) dam tego "reputa" :D

Aby odpali? TA powiniene?:

1)W??cz tibi?
2)Wejdz do gry
3)Odpal bota
4)Wybie? posta?

Je?ei to nie pomo?? oce? swoj? spraw? dok?adniej...

Pozdrawiam.:)

ja mam to samo tylko na tibii 8.4
w??czam tibi?, loguj? si?, odpalam bota, wybieram posta?, wpisuje jaki? kod ze strony, klikam ok i nic:(
prosz? o pomoc

te? mam to samo... wpisuje kod i nic prosz? o pomoc

Czy kto? odpowie o co tu chodzi :/ Ja mam identyczny problem wczoraj ?ci?gno?em tibi? auto dzisiaj zgenerowa?em kod robi? tak jak Ci poprzednicy nademn? i nic.

Bo pewnie wkleili?cie z?y kod jak by?cie z do?yli zobaczy? to jak wygenerujesz kod masz ka?dy kod do odpowiedniej wersji :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry