Pomocy w ots dbr.

Status
Zamknięty.

moczul39

User
Październik 5, 2008
Liczba reakcji
1
Mam pytanie dotycz?ce ots dbr.
Co zrobi? aby na ots dzia?a?a magia fusion? Gdy wpisuj? fusion na ots to pisze ?e musz? mie? 50lvl ale mam ponad 60. Pr?bowa?em poszuka? tej magii w folderze spells ale nigdzie go nie ma :(:(:(. Pr?bowa?em te? zrobi? co? z pacc ale to nic nie da?o.
Prosz? o Pomoc. Bardzo zale?y mi na tym aby rozwi?za? ten problem.

Odp: Pomocy w ots dbr.

Musisz mie? pacc'a i fusion na dbr to nie spells tylko nie wiam jak to powiedzie? poprostu trans zapisany w source..

Jak mam w??czy? pacc je?li w config jest w??czony???

postaw sobie npc co sprzedaje pacc'a ;o Je?eli ci tak bardzo zale?y w config.lua masz tak? linijk?

-- do you want to give premium account to all players? (yes/no)
freepremmy = "no"

Wpisujesz yes zamiast "no" i tyle :P i chyba kazdy nowy char ma juz pacc'a :P

Ostatnia edycja:

Zale?y mi bardziej ni? bardzo, ale mam ju? dawno w cofig zrobione na yes a i tak nie dzie?a. Gdy si? loguj? to pisze niestety zawsze "free account". Co z tym zrobic??

Albo jaka jest komenda na dawanie pacc'a, lub jak zmieni? pliki w players aby by? premium??

Ostatnia edycja:

m?wie ci postaw se npc i chyba tylko new accounty dostaj? pacc'a te zrobione reczej nie.. chcesz da? bezpo?rednio na accounta wejdz w account znajdz pasy otw?rz notatnikiem i tam bedziesz mia? premDays="0" i zamiast 0 wpisz 30 albo ile chcesz...

Zrobi?em jak m?wi?e? i dzia?a, chocia? nie do ko?ca. Gdy chc? zrobi? fusion to pisze ?e musz? mie? 50lvl lub chc? kupi? promotion to pisze ?e musz? mie? 30lvl, chocia? mam wi?kszy.Ale pacc dzia?a.

to sci?gnij innego dbr'a... jak? profesj? probujesz zrobi? fusion ? goku veegta ?

Tym i tym nie dzia?a.Prawdopodobnie nie wykrywa lvl ale nie wiem czemu.

Mia?em dbr'a i tez nie wiedzia?em o co chodzi....ale se pacc'a da?em Przez NPC i dzia?a?o...

Spr?buj dac sobie pacc komenda /premmy 200 nick
wtedy sprobuj

Status
Zamknięty.
Back
Do góry