Pomocy z ots

Status
Zamknięty.

Belus110

New User
Grudzień 19, 2009
Liczba reakcji
0
Siemka.Jestem tu nowy i prosze o pomoc.Szukam fajnego silnika i oczywi?cie poradnika do niego bo jestem troche zielony.Aha i jeszce mam jeden problem jak zrobic ?eby inni ludzie mogli grac na moim otsie?:) a nie tylko ja...daje reputa za pomoc:curse::curse::curse::curse::curse::curse::curse: PS.Prosi?bym o ots pod tibie 8.5

Odp: Pomocy z ots

Dobrego silnika? ;o Wejdz w download forum i tam masz silniki wybierz co? dla siebie nie ka?dy wie co Ci sie podoba, jest tam wiele czystych silnik?w i rozbudowanych map. A co do tego aby ka?dy m?g? u Ciebie grac to musisz mie? przede wszystkim zew. IP kt?re wpisujesz w Config.lua - plik w otsie. Je?eli masz router albo jakie? inne badziewie czeka Cie jeszcze przekierowanie port?w:
Forwarding - Przekierowanie port?w na routerze SearchEngines.pl

a mog?by? wyt?umaczyc dokladniej? to ?eby inni grali na moim ots w config.lua mam wpisane swoje ip i co dalej :(

Cze??

Je?eli nie masz Zew IP , to nie pozostaje ci nic innego jak postawienie otsa na Hamachi :/

Link do poradnika : hppp://tibia.net.pl/konfiguracja/77576-jak-zrobic-ots-przy-uzyciu-programu-hamachi.html (zast?p hppp na http)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry