Pomocy

Status
Zamknięty.

Yroshi

User
Grudzień 2, 2009
Liczba reakcji
0
Mam win viste... chcia?bym popyka? w metina wszystko ok za??czam gre i pojawia sie b??d "System windows nie mo?e uzyska? dost?pu do okre?lonego urz?dzenia,?cie?ki lub pliku.Mo?esz nie mie? odpowiednich uprawnie? aby zyska? dost?p do elementu" CO ROBI?!@!@???

Notka moderatorska:
Przenosz? ....

Odp: Pomocy

Kod:
"System windows nie mo?e uzyska? dost?pu do okre?lonego urz?dzenia,?cie?ki lub pliku.Mo?esz nie mie? odpowiednich uprawnie? aby zyska? dost?p do elementu"
Mo?e potrzebna jest licencja? A stamt?d sk?d ?ci?gasz nie ma jej... Dzieje si? tak za ka?dym razem?

@UP
Zgadzam si?. Najlepiej przesta? gra? w metina, bo na koleg?w b?dziesz krzycza? ALFA WOLFY! ;] Koledze tak odbi?o...

Mo?e nie masz uprawnie?. Masz konto admina? Zmieni?e? ustawienia, ?eby uruchamia?o jako administrator? A tak og?lnie to dziwie si? wam, ?e gracie w tego metina, straszna monotonia...

nie bd k?ama?... metin mi sie nawet troche podoba ale to moja sprawa czy mi sie podoba czy nie :D Mam tylko jedno konto na tym komputerze i to ja jestem adminem i pisze mi w?a?nie takie co? :(
@EDIT
S?ysza?em jeszcze o takim sposobie ?e trzeba usun?? instalke i przywr?ci? ale to te? nie dzia?a...
@EDIT
ROZWI?ZANE

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry