Pomocy

Status
Zamknięty.

Uroczy

User
Marzec 13, 2011
Liczba reakcji
1
Witam , je?eli zamieszczam to w z?ym dziale to prosz? o przenie?enie . Ot?? mam b??d z Tibi? , gdy j? w??czam wyskakuje mi b??d "Nie wysy?aj" Nie wiem co jest nie tak wcze?niej mi wszystko normalnie dzia?a?o prosz? o pomoc . Z g?ry dzi?kuje

Odp: Pomocy

Spr?buj wykona? reinstall. Masz najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej?

Reinstall robi?em ju? chyba trzy razy , wydaje mi si? ze mam najnowsze nie dawno formatowa?em komputer i instalowa?em wszystkie sterowniki tak jak zawsze i zawsze tibia dzia?a?a .

Podaj model karty graficznej oraz z jakiej strony ?ci?ga?e? sterowniki.

Sterowniki instalowa?em z p?yty kt?r? dosta?em wraz z kart? , a karta to : NVIDIA GeForce 9500 GT

w jakim celu??.
?eby anulowa? dzia?ania kt?re mog?y co? zepsu? w Twoim komputerze, w tym przypadku co? zwi?zanego z tibi?.
Start->Panel sterowania->Przywracanie systemu
Uwa?aj ?eby nie straci? jaki? wa?niejszych dokument?w, pozdrawiam.

Nie wiem czemu , ale gdy pr?buje przywr?ci? system to przy ponownym uruchomieniu komputera pisze , ?e niekompletne przywr?cenie nie wiem czemu i nic si? nie zmienia nadal nie dzia?a ;cc

Zainstaluj service paka pod swojego Windowsa.

Spr?buj zainstalowa? service pack korzystaj?c z trybu awaryjnego nie wiem czy to mo?liwe ale wtedy plik nie by?by u?ywany

W??czy?em komputer w trybie awaryjnym i nie moglem zainstalowa? service packa ,ale za to przywr?ci?em system lecz to nic nie da?o nadal nie dzia?a ;cc

---Aktualizacja---

Widz? , ?e to nie ma sensu jedyne co mi pozosta?o to zrobi? formata kompa i tyle .

---Aktualizacja---

Temat do zamkni?cia . Format robie i tyle :D Ale dzi?ki wszystkim za ch?? pomocy. Prosz? o zamkni?cie tematu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry