Pomog? zrobi? Acc Makera do Dbko od zera

Status
Zamknięty.

sidmollos789

User
Wrzesień 8, 2013
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich , pomog? komu? zrobi? Acc Makera od zera do dbko i tylko do dbko , prosz? administrator?w , nie usuwajcie mi tego postu , daj? tutaj pomocn? d?o? dla tych kt?rzy nie potrafi? zrobi? acc makera od podstaw , tutaj daje moje gadu gadu 46616291 , je?li kto? chce to pomog? mu zrobi? Acc Makera za pomoc chcia? bym tylko range Game Master czyli (GM) , na gadu gadu zawsze jestem o 21 , i prosz? zawsze napisa? do mnie naq gadu gadu o tej godzinie , je?li b?dzie mi si? dob?e wsp??pracowa? z administratorem to pomoge mu w 100 procentach tutaj zamieszczam linki mojego acc makera .

1) tak wygl?da strona g??wna mojego acc makera

0f0h.png

2) tak wygl?da to przy zak?adaniu konta

5ulq.png

onlh.png

3) Tak wygl?da gilda

7zqz.png

4) tak wygl?da ?eby kto? wysy?a? pomys?y do admina

8vlm.png

Wi?c tak je?li podoba si? wam moja pierwsza praca kt?r? zrobi?em i bo mojej komplikacji podoba si? wam acc maker to prosz? si? do mnie odezwa? , i ja wam przy tym pomog? , i zrobi? wam jeszcze leprzy acc maker , i tak jak powiedzia?em wcze?niej , prosz? odezwa? si? do mnie na moje gadu gadu 466162921 i zawsze wiadomo?ci na gadu gadu odbieram o 21

Odp: Pomog? zrobi? Acc Makera do Dbko od zera

Z tego co tu widze to jest gotowiec acc maker 8.00 pod Dbko 3.11, Niczym sie nie rozni poza brzydkim dopasowanie kolorow. Takze marnie.

Btw, zly dzial.

brzydkie to jakies.. XD malo grafik tylko same kolorki, jeszcze oczojebne

bo mo?e to layout tymczasowy? Nie od grafiki zaczyna si? tworzenie czegokolwiek ale od core'a.

@topic
pobaw si? css3

Status
Zamknięty.
Back
Do góry