Pomuszcie z Otsem!

rafal077

User
Listopad 5, 2010
Liczba reakcji
0
Siema Wszystkim!

Mam bowiem taki problem mam kompa 7 lat juz b?dzie mia? pod koniec tego roku szkolnego a net 320,0 Kb/s wiem wolny i o to problem ots mi przymula no godem chodz? normalnie ale to god to normalne tylko innych graczy to wkurza czy da si? co? zrobi? ?eby nie przymula?o?

Plz o szybka odp.!

Odp: Pomuszcie z Otsem!

Nie da si? tego zrobi? wszystyko praktycznie zale?y od neta i parametr?w kompa, podaj je. Bez lag?w pogra ci max 10-15os?b.

@Up
Jesdli chlopak, ma kompa zawirusowanego, w znaczym stopniu, to i tych 10 graczy bd lagowac...

@Topic

Lepszy sprzet, to jedyne wyjscie. Choc jesli twoj projket jest dobry, mozesz sprubowac u eots, lub innych stronach umozliwiajace 'darmowy' hosting.

Teraz ma?o os?b stawia otsy na kompach w domu. Jest co? takiego jak serwer dedykowany, na kt?rym s? stawiane serwery, ale jest on p?atny. Co do Twojego sprz?tu to:
-Dziwi? si? ?e gra nawet 15 graczy z takim ??czem. My?la?em ?e maj?c takie ??cze to mo?na max 5 graczy utrzyma?
-Komp 7 lat? Nieee... Lepiej zainwestuj w lepszy sprz?t, lub tak jak powiedzia?em = serwer dedykowany.

A wi?c odpowied? jest taka: Nic nie uda Ci si? zrobi?, aby nie przymula?o z takim sprz?tem.

Je?li nie masz zamiaru wydawa? kasy na dedyka to polecam eots.pl. Firma zajmuje si? hostingiem OTS'?w za darmo, ale maj? swoje warunki. Osobi?cie polecam ci t? firm?.

Back
Do góry