- Liczba reakcji
- 31
Witam.
Niekt?rzy mnie kojarz?, a inni nie, nie przeci?gaj?c przejd? do rzeczy.
Wychodz? z pomys?em za?o?enia strony na kt?rej mapperzy mogliby sprzedawa? swoje prace za smsy/przelewy.
Dost?pne by by?y mapy do wielorazowego downloadu, a tak?e z mo?liwo?ci? kupna jej na wy??czno??.
Jeszcze nie wiem jak dok?adnie to wszystko po??czy? w ca?o??, ale my?l? i? nie by?oby to problemem.
Mo?na przerobi? nawet zwyk?y accmaker. Je?li si? chce to si? da. Nie mo?na nastawia? si? negatywnie~!
Z biegiem czasu mo?na by zwi?ksza? ilo?? oferowanych us?ug. Oczywi?cie by?yby tak?e sekcje darmowe.
Aktualnie posiadam mocnego vpsa, ale nie wiem czy na pocz?tek potrzeba b?dzie go u?ywa?,
czy nie wystarczy wykupienie serwera pod stron? na jakim? hostingu.
Tym zajm? si? ja, je?li znale?liby si? ch?tni.
Nad j?zykiem strony jeszcze si? zastanawiam, to te? jest do przedyskutowania.
Niekt?rzy mnie kojarz?, a inni nie, nie przeci?gaj?c przejd? do rzeczy.
Wychodz? z pomys?em za?o?enia strony na kt?rej mapperzy mogliby sprzedawa? swoje prace za smsy/przelewy.
Dost?pne by by?y mapy do wielorazowego downloadu, a tak?e z mo?liwo?ci? kupna jej na wy??czno??.
Jeszcze nie wiem jak dok?adnie to wszystko po??czy? w ca?o??, ale my?l? i? nie by?oby to problemem.
Mo?na przerobi? nawet zwyk?y accmaker. Je?li si? chce to si? da. Nie mo?na nastawia? si? negatywnie~!
Z biegiem czasu mo?na by zwi?ksza? ilo?? oferowanych us?ug. Oczywi?cie by?yby tak?e sekcje darmowe.
Aktualnie posiadam mocnego vpsa, ale nie wiem czy na pocz?tek potrzeba b?dzie go u?ywa?,
czy nie wystarczy wykupienie serwera pod stron? na jakim? hostingu.
Tym zajm? si? ja, je?li znale?liby si? ch?tni.
Nad j?zykiem strony jeszcze si? zastanawiam, to te? jest do przedyskutowania.
I tu zapytanie czy kto? by?by ch?tny na taki projekt?
Poszukuj?:
- Mapper?w
- Webmastera/Programist?
Co oferuj??:
- Prac? przy powa?nym projekcie
- Wysok? kultur? osobist?, co nie znaczy, ?e nie b?d? m?g? si? zni?y? do poziomu co niekt?rych
- Nienormowany czas pracy
- Ka?dy b?dzie zna? swoje obowi?zki
- Oczywi?cie jak strona dosz?aby do skutku, kwestia pieni?dzy by?aby do dogadania,
o to nie ma si? co martwi?.
PHP:
Zainteresowany? Co Ci? sk?oni?o do aplikacji?:
Imi?:
Ostatni projekt:
Trzy Screeny/Prace(bez ?ci?gania):
Kontakt:
UWAGA!!
Nie musisz by? profesjonalist?, wystarczy mappowa? na dobrym poziomie.
Prosz? o nie pisanie poda? przez mapper?w, kt?rzy siedz? nad tym 5 min czy takich co robi? kwadratowe "klocki".
Szkoda mojego i waszego czasu, to samo tyczy si? odno?nie kopiowania prac.
Je?li macie jeszcze jakie? ciekawe propozycje to ch?tnie ich wys?ucham.
M?g?bym prowadzi? to sam, ale wiem z do?wiadczenia, ?e za bardzo lubi? zarzuca? si? obowi?zkami
przez co nie by?bym w stanie ogarn?? tego czasowo.
Na chwil? obecn? prosz? pisa? w temacie, ew. w p??niejszym czasie przejdziemy na fb, albo jaki? komunikator.