• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Pomys?y na eventy?

Odp: Pomys?y na eventy?

Ja proponuje event w gry strategiczne takie jak Heroes III lub Company of Heroes, to m?g?by by? dobry pomys? moim zdaniem, gdy? banalnie jest si? pod??czy? z innymi graczami za po?rednictwem tych gier, nie trzeba mie? orygina?a. Mo?na te? zagra? w CrossFire turniej systemem "1on1'', popyka? mo?na w Call of Duty: World at War, tryb przez neta Nazi Zombies (np. po dwie osoby w teamie) i kto najdalej zajdzie... ;) Co o tym my?licie?

Ostatnia edycja:

ja proponuje ma?y event na kurniku a mianowicie w karty w gre o nazwie Pan :) ja my?le ?e ka?dy umie w to gra? i to by si? szybko rozegra?o i by by?o fajnie :>

Ja proponuj? event w grze Wolfenstein - Enemy Territory.
Poziom trudno?ci - ?redni
Zale?y kim si? gra, najtrudniejsza moim zdaniem profa to ?o?nierz, a naj?atwiejsza to Medyk
Bo ma apteczki. Wystarczy ogarn?? klawisze numeryczne i jeste?my kos? :)

Battle for Wesnoth- tur?wka w starym, dobrym stylu. Instalka wa?y nieco ponad 200mb, ale mo?na ?wietnie bawi? si? graj?c w multiplayerze. Oczywi?cie potrzebny ogarni?ty organizator, bo ja si? do takich spraw nie nadaj?.
WWW: Battle for Wesnoth

Strategiczna?

#Temat
Crossfire, ciekawa strzelanina. W?a?nie troche popyka?em i stwierdzam ?e jest zajebista. Dobra na eventy, chyba zaczne je organizowa?.

Ostatnia edycja:

Proponuj? StarCraft (Strategiczna) i Europa Universalis II (te? Strategiczna). Co do StarCrafta to sam mog? go przygotowywa? tylko nie wiem czy by?by kto? ch?tny.

Pomo?e mi kto? zrobic event do Combat Arms :)?

Do góry