pomys?y rozwoju.

Status
Zamknięty.

Marcin24

Ja i Kazia
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
207
Proponuj?, aby u?ytkownicy zacz?li by? doceniani za sw?j wk?ad w rozw?j forum poprzez pomys?y.
Mianowicie proponuj? stworzenie nowej rangi. Ow? rang? byliby nagradzani u?ytkownicy, kt?rzy zarzuc? ciekawy pomys? i spotka si? on z aprobat?, na okres jednego miesi?ca. Ranga "pomys?odawca" b?d? jakkolwiek sobie wybierzecie by?aby rang? przej?ciow? do VIP'a. Co o tym s?dzicie? Mo?e jaki? oryginalny kolorek zach?ci u?ytkownik?w do ruszenia mak?wk?, zw?aszcza, ?e b?dzie to ranga unikalna i rzadka.

Odp: pomys?y rozwoju.

Kiedy? by? aktywny, mo?e jego reaktywowa?? ; d

Aktywny to co innego, a za bardzo on si? nie wyr??nia?, a? tak kolorem jak U?ytkownik.
Og??em to jestem Za, ale sam pomys? to nie wszystko, warto by?oby, ?eby U?ytkownik daj?cy pomys?, jako? go te? sam rozwija? w ?ycie.

Aktywny to co innego, a za bardzo on si? nie wyr??nia?, a? tak kolorem jak U?ytkownik.
Og??em to jestem Za, ale sam pomys? to nie wszystko, warto by?oby, ?eby U?ytkownik daj?cy pomys?, jako? go te? sam rozwija? w ?ycie.

Nie chce przywr?cenia Aktywnego na starych zasadach co powinno by? dla ciebie oczywiste. Ale osoba udzielaj?ca si? i wdra?aj?ca pomys?y w ?ycie jest bardziej aktywna ni? "pomys?odawcza" wg mnie wi?c dla tego warto przywr?ci? te range.

Pomys? ca?kiem ca?kiem, ale nie mieszajmy w to VIP'a.
Tak ju? jest na TNP, ?e VIP i Zas?u?ony to rangi zarezerwowane dla os?b, kt?re kiedy? znajdowa?y swoje miejsce w kadrze.Wymieszanie VIP'a z now? rang? nie da?oby nic dobrego.
Niech to dzia?a na wizerunek danej osoby w oczach kadry i innych, niech daje jaki? presti?.

Pomys? ca?kiem ca?kiem, ale nie mieszajmy w to VIP'a.
Tak ju? jest na TNP, ?e VIP i Zas?u?ony to rangi zarezerwowane dla os?b, kt?re kiedy? znajdowa?y swoje miejsce w kadrze.Wymieszanie VIP'a z now? rang? nie da?oby nic dobrego.

Rozumiesz skr?t VIP?! Very Important Person. Czyli mo?e nim by? ka?da osoba. Na zas?u?onego czy Vip'a te? mo?e trafi? zwyk?y user, kt?ry naprawd? si? przy?o?y?, a by?y takie sytuacje. Wi?c dlaczego u?ytkownik nie mo?e trafi? na vipa po dobrym sprawowaniu. Vip to nie exmod kochanie...

Istnieje mo?liwo?? dostania si? na vipa czy zas?u?onego ju? z rangi usera... Je?li kadra stwierdzi ?e kto? zas?uguje na to, to mu to przyzna. Przywr?cenie Aktywnego popieram. W ka?dym razie je?li maj? by? wyj?tkowe wyr??nienia to proponuje te? wyj?tkowe kary, przyk?adowo za destrukcyjne dzia?anie wymierzone przeciwko kadrze kt?re prowadzi kilku zbuntowanych hejter?w. Proponuje przemy?le? swoje poczynania ?eby?cie potem nie p?akali znowu o unbany... Ka?dy wie kogo si? to ostrze?enie tyczy, nie mam zamiaru wymienia? g?o?no ?adnego nicku.

Ostatnia edycja:

Proponuj?, aby u?ytkownicy zacz?li by? doceniani za sw?j wk?ad w rozw?j forum poprzez pomys?y.
Mianowicie proponuj? stworzenie nowej rangi. Ow? rang? byliby nagradzani u?ytkownicy, kt?rzy zarzuc? ciekawy pomys? i spotka si? on z aprobat?, na okres jednego miesi?ca. Ranga "pomys?odawca" b?d? jakkolwiek sobie wybierzecie by?aby rang? przej?ciow? do VIP'a. Co o tym s?dzicie? Mo?e jaki? oryginalny kolorek zach?ci u?ytkownik?w do ruszenia mak?wk?, zw?aszcza, ?e b?dzie to ranga unikalna i rzadka.
Hmm... mo?e i dobry pomys?, ale musia?by? Marcinku sprecyzowa? jakie pomys?y- odno?nie czego, konkurs?w, zmian na forum czy inne. Rang na forum jest du?o, niekt?re mo?na by?o by przywr?ci?, tj. Aktywny.
Ja bym zrobi? tak jak napisa?e?, ?eby zosta?a dodana ranga pomys?odawca i dostawa?by Vipa a moderator, kt?ry odchodzi z kadry dostawa?by Ex-Moda
exmod.gif
tak powinno by? od dawna.

Ja bym zrobi? tak jak napisa?e?, ?eby zosta?a dodana ranga pomys?odawca i dostawa?by Vipa a moderator, kt?ry odchodzi z kadry dostawa?by Ex-Moda tak powinno by? od dawna.

Exmoderator ju? by? - nie sprawdzi? si?...

Mi chodzi tutaj o zast?pienie, gdy odchodzi modek rangi VIP rang? Ex-Mod w celu zwolnienia Vipa, ?eby by? przeznaczony do innych cel?w.

Tak w?a?nie by?o... Chocia? mo?e faktycznie to dobry pomys? ; )

Ostatnia edycja:

Exmoderator ju? by? - nie sprawdzi? si?...
Mi chodzi tutaj o zast?pienie, gdy odchodzi modek rangi VIP rang? Ex-Mod w celu zwolnienia Vipa, ?eby by? przeznaczony do innych cel?w.

Istnieje mo?liwo?? dostania si? na vipa czy zas?u?onego ju? z rangi usera... Je?li kadra stwierdzi ?e kto? zas?uguje na to, to mu to przyzna. Przywr?cenie Aktywnego popieram. W ka?dym razie je?li maj? by? wyj?tkowe wyr??nienia to proponuje te? wyj?tkowe kary, przyk?adowo za destrukcyjne dzia?anie wymierzone przeciwko kadrze kt?re prowadzi kilku zbuntowanych hejter?w. Proponuje przemy?le? swoje poczynania ?eby?cie potem nie p?akali znowu o unbany... Ka?dy wie kogo si? to ostrze?enie tyczy, nie mam zamiaru wymienia? g?o?no ?adnego nicku.

Sam? t? wypowiedzi? ju? hejtujesz.

@Help3r

Nie ma sensu zmienia? VIPa na co? innego, niech sobie zostanie bo b?dzie p?acz.
Co do sprecyzowania tematu przez Marcina, jest to raczej nie mo?liwe i bezsensu. Nie lepiej da? userom woln? r?k?? Maj? si? w ko?cu wykaza? wg tej idei a nie by? "zaw??ani" do jakiej? tam kategorii.

Nie ma sensu zmienia? VIPa na co? innego, niech sobie zostanie bo b?dzie p?acz.

Kto b?dzie p?aka?? Stara kadra? Nie s?dz?, ?eby mieli jakie? pretensje, ?e zmieniono im rang? na ex moda.

Co do sprecyzowania tematu przez Marcina, jest to raczej nie mo?liwe i bezsensu. Nie lepiej da? userom woln? r?k?? Maj? si? w ko?cu wykaza? wg tej idei a nie by? "zaw??ani" do jakiej? tam kategorii.

To wcale nie jest bez sensu. Co wi?cej, wed?ug mnie to dobry pomys?, ?eby u?ytkownicy, kt?rzy wnosz? sw?j wk?ad w rozw?j forum byli nagradzani.

Og?lnie mog?oby si? sprawdzi?, jednak uwa?am, ?e u?ytkownik, kt?ry otrzyma? t? rang? mia?by szans? jej nie straci?, je?eli ca?y czas b?dzie aktywny na forum, bo wiadomo, ?e nie ka?da propozycja jest 'przyj?ta', a jednak ta jedna, dzi?ki kt?rej dany u?ytkownik awansowa? nadal istnieje.

Pytanie tylko czy Tro nie b?dzie sta?o na przeszkodzie, bo zrobienie obrazka rangi nie jest wielkim problemem, wi?kszym jest wstawienie go do bazy, kt?rej nasza kadra nie ma. Wi?c musimy si? dowiedzie? co Tro media na to powie : )

Ja to popieram, jak kto? si? wykazuje niech zostanie nagrodzony i tyle, o ile chce.
Mimo ?e to jest dodatek w 100% zb?dny, wed?ug mnie oczywi?cie...
Trzeba poczeka? na odpowied? kogo? z kadry. (administrator)
A co do nazwy to nie jest wa?na, mo?e by? vip, aktywny, bohater t.neta -- czym one si? r??ni?, kolorem... Kolor i wszystko mo?na zmieni?...

Pytanie tylko czy Tro nie b?dzie sta?o na przeszkodzie, bo zrobienie obrazka rangi nie jest wielkim problemem, wi?kszym jest wstawienie go do bazy, kt?rej nasza kadra nie ma. Wi?c musimy si? dowiedzie? co Tro media na to powie : )

Z tym nie powinno by? problemu je?eli tylko zostan? wytoczone ci??kie dzia?a (czyt. argumenty). Jak dla mnie w?a?ciciele TRO, jako ?e wewn?trzne sprawy tego forum maj? gdzie?, nie powinni mie? nic przeciwko.

Zosta?a do om?wienia kwestia jakie ta ranga mia?aby przywileje? Bo nie s?dz?, ?eby dla samej rangi kto? si? tak wysila?. Jak dla mnie w?asny podpis pod nickiem lub/i animowany avatar by?yby na miejscu. Ponadto mogliby dosta? ukryty dzia?, w kt?rym wsp?lnie mogliby zastanawia? si? nad nowymi pomys?ami. Co kilka g??w to nie jedna, czy? nie? =D

@Down
Marcinie, mi nie chodzi o przedstawianie swoich pomys??w, tylko wsp?lne wymy?lanie nowych ; D

Ostatnia edycja:

Zosta?a do om?wienia kwestia jakie ta ranga mia?aby przywileje? Bo nie s?dz?, ?eby dla samej rangi kto? si? tak wysila?. Jak dla mnie w?asny podpis pod nickiem lub/i animowany avatar by?yby na miejscu. Ponadto mogliby dosta? ukryty dzia?, w kt?rym wsp?lnie mogliby zastanawia? si? nad nowymi pomys?ami. Co kilka g??w to nie jedna, czy? nie? =D

Uwierz mi, kolor kt?ry by?by rarytasem na forum cieszy?by si? du?ym zainteresowaniem bez ?adnych medali. Nie chodzi o to, aby kto? si? spina?, po prostu gdy zaproponuje co? fajnego co spotka si? z aprobat? by?by za to nagrodzony nie tylko zwyk?ym dzi?kuj?. Co do ukrytego dzia?u mam w?tpliwo?ci, propozycje powinny by? jawne, a nie zn?w robienie czego? za plecami user?w. Mamy propozycje zmian i one w zupe?no?ci wystarcz?.

Popieram ten pomys?, jest on bardzo ciekawy i zdecydowany.
Przyda?oby si? co? nowego na forum.
Jestem Za. Tylko jak to Marcin wspomnia? zrobienie jakiekolwiek obrazka nie jest najwi?kszym w tym pomy?le problemem, najwi?kszym problemem jest Tro Media, to od niego zale?y czy wspomo?e ten oto pomys? i go zaakceptuje :) .

hiroh
Pr?bujesz si? za co? odegra? swoimi irytujacymi postami?
Tak samo jak ci Marcin odpisa? tak samo bym ja odpisa? tobie, ale nie chce mi si? traci? czasu.

BTW. Czy im b?dzie si? chcia?o? za?wiadczam je?eli to spodoba si? 50% u?ytkownikom " Aktywnym " to na pewno b?dzie to dodane w ?ycie Forum :) .

Ostatnia edycja:

Raczej najwi?kszym problemem b?dzie to czy b?dzie im si? chcia?o to robi?, albo wstawi?, a w tak? spraw? to w?tpi? czy b?d? ingerowa?...

Raczej najwi?kszym problemem b?dzie to czy b?dzie im si? chcia?o to robi?, albo wstawi?, a w tak? spraw? to w?tpi? czy b?d? ingerowa?...

Ja pierdole sko?cz, bo nie jeste? ani ?mieszny, ani zabawny, ani tym bardziej M?DRY -.-

Status
Zamknięty.
Back
Do góry