• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Ponowne wczytanie ?wiata ze stanu z dnia 04.11.2012 10:00

Status
Zamknięty.

Samman

Senior User
Sierpień 23, 2009
Liczba reakcji
39
english version:

we had to reset the game world saphira to the state of november 04, 10:00 cet, due to a technical problem. We would like to offer our sincere apologies for any inconvenience this has caused.

t?umaczenie

musieli?my wczyta? ponownie zapis gry na serwerze saphira z dnia 4 listopada, 10:00, poniewa? mieli?my problem techniczny. Serdecznie przepraszamy za wynik?y b??d oraz za wszelkie niedogodno?ci.

Odp: Ponowne wczytanie ?wiata ze stanu z dnia 04.11.2012 10:00

@up jest to wersja napisana przez zesp??, a raczej osob? z naszego serwisu. Dziwne? nie ...

---Aktualizacja---

Czy musisz si? przyczepia? do tzw. g?wien?

A czy musisz by? tak g?upi, ?eby nie wiedzie?, ?e to jest wersja polska, a nie tnetowa ? Co z tego, ?e to t?umaczone przez zesp?? tneta, skoro to dalej j?zyk polski ?

Notka moderatorska:
Musisz si? do wszystkiego przyczepia?? Za te g?upi niestety zostaniesz ukarany, my?l na drugi raz :>

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A czy musisz by? tak g?upi, ?eby nie wiedzie?, ?e to jest wersja polska, a nie tnetowa ? Co z tego, ?e to t?umaczone przez zesp?? tneta, skoro to dalej j?zyk polski ?
Twoje dwa posty napisane tutaj s? t?pe jak deska do krojenia.
Kurwa cz?owieku odpierdol si? od tego t?umaczenia.
Jeste? ?a?osny, ale zapewne nie ja pierwszy Ci to m?wi?.

Co do samego newsa to nie gram na saphirze, a na trade/world forum tego ?wiata nie widzia?em skarg czy protest?w (co na moim ?wiecie by?oby oczywiste ;d)

Wszystko ma swoje + i -.
Jak komu? spad?o co? z mobka, albo si? nalata? z questami..
Powinni da? tym co mieli paka, premke na 2x tyle co stracili :)

Coraz gorzej si? dzieje na tej Tibii :D

Czy ja wiem czy coraz gorzej? Wedlug mnie lepiej. Coraz wi?cej nowo?ci, a to dobrze. Przynajmniej bot?w nie ma. Szkoda, ?e by?a cofka.

Jak to nie ma bot?w?My?lisz , ?e skoro b?dzie update to nie b?dzie bot?w?Przecie? to kwestia skopiowania kilku plik?w.Nic podobnego.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry