Michcol94
New User
- Reaction score
- 5
Poradnik z video tutorialem składa się z 5 części oglądaj od początku po kolei od pierwszego do ostatniego, wykonuj czynności pokazane w filmach krok po kroku, a z pewnością uruchomisz swój serwer. Rozwiązujemy także problem z biblioteką fmt przed kompilacją by uniknąć błędu podczas kompilacji.
linki do filmów:
odc. 1:
odc. 2:
odc. 3:
odc. 4:
odc. 5:
Są to moje pierwsze nagrania i moja pierwsza styczność z tego typu pracą wiec jakość nie jest najlepsza, ale mam nadzieje, że komuś się przyda wyrozumiałości troche hehehe.
Jeżeli chcesz abym nagrał więcej takich filmów video tutoriali na inne tematy związane z ots, pozostaw łapkę w górę lub zostaw subskrypcję napisz komentarz jaki film byś chciał, abym nagrał pod filmami, a z pewnością zrobię to dla ciebie.
linki do filmów:
odc. 1:
odc. 2:
odc. 3:
odc. 4:
odc. 5:
Są to moje pierwsze nagrania i moja pierwsza styczność z tego typu pracą wiec jakość nie jest najlepsza, ale mam nadzieje, że komuś się przyda wyrozumiałości troche hehehe.
Jeżeli chcesz abym nagrał więcej takich filmów video tutoriali na inne tematy związane z ots, pozostaw łapkę w górę lub zostaw subskrypcję napisz komentarz jaki film byś chciał, abym nagrał pod filmami, a z pewnością zrobię to dla ciebie.