- Liczba reakcji
- 14
Witam, od jakiego? czasu interesuje si? zarabianiem w internecie. Moj? ulubion? form? jest zarabianie na skracaniu link?w. Nikt na tym nie traci wi?c nikogo to nie zniech?ci, a poza tym nikogo nie oszukujemy. Je?eli kto? b?dzie zainteresowany to zapraszam do rejestracji z refa i w zamian mog? poda? strony z kt?rych bra? zdj?cia, poda? wi?cej opis?w oraz da? skrypta, kt?ry za nas napisze posta na wszystkich grupach. Przejd?my do poradnika.
1. Rejestrujemy si? w serwisie.
Do wyboru s? dwa:
a)shorte.st - polski serwis, za 1000 wej?? z naszego linku od Polak?w mamy 1,68$ czasem mo?e by? mniej np 1.64$ je?eli kto? wejdzie z biedniejszych miast. Wyp?aty s? 10 dnia ka?dego miesi?ca. Minimum do wyp?aty to 5$.
b)adf.ly - za 1000 wej?? mamy oko?o 1,88$ ale czasem nie zlicza wej?? i wychodzi mniej wi?cej na to samo co w shorte. Tutaj mo?emy wyp?aca? pieni?dze codziennie je?eli chocia? raz skorzystali?my z automatycznej wyp?aty raz na miesi?c, mamy konto d?u?ej ni? miesi?c oraz uzbierali?my 5$
Ja proponuje shorte.st dlatego, ?e sam dzia?am na tym serwisie.
2. Gdy ju? mamy konto w serwisie oferuj?cym skracanie link?w przechodzimy do stworzenia fikcyjnego, kobiecego konta na facebooku. Wa?ne jest to ?eby wygl?da?o na realne. Znajdujemy jakie? zdj?cia zagranicznej dziewczyny i wrzucamy, najlepiej 2-3 zdj?cia.
3. Staramy si? o przyj?cie do grup facebookowych, do jak najwi?kszej ilo?ci(nawet tych zagranicznych).
4. Jak wyszukiwa? grupy? W wyszukiwarce wpisujemy nazw? jakiej? grupy i klikamy lup?(nie wciskamy enter!) z lewej strony wybieramy grupy no i mamy same grupy. Otwieramy wszystkie wi?ksze grupy w nowych kartach i klikamy do??cz do grupy.
Proponowane grupy:
Dodaj do znajomych
Dodaj mnie
Dodaj mnie do znajomych
Ask.fm
Askowicze
Wszyscy Polacy
Instagram
Warszawa i inne miasta
fejmy
najwi?ksza grupa (wpisujcie w wyszukiwarce co wam przyjdzie do g?owy)
biggest, largest, jogo do add, ganhe muitos, world record
5. Czekamy a? dodadz? nas do grup i je?eli ju? jeste?my to wrzucamy nasz seksowny post do ka?dej grupy.
Robimy to w ten spos?b:
Dajemy seksowne zdj?cie, piszemy co? typu i pod linkiem ujeb.se lub innym skracaczem ukrywamy nasz skr?cony link z shorte:
Zapraszajcie, a tu moje cycuszki
Tutaj moja seksowna kamerka
M?j by?y rzuci? mnie bo jestem za gruba, zerknij czy to prawda
Moje kole?anki uwa?aj?, ?e mam gruby brzuch, wejd? i sprawd? czy to prawda
6. Im wi?cej grup tym wi?kszy zarobek
Starajmy si? do??cza? do grup powy?ej 2k cz?onk?w.
Tutaj screen ile uda?o mi si? zarobi? w ci?gu zaledwie 14 dni na tej metodzie:
Wa?ne.
Nie bierzmy zdj?? z polskich portali randkowych, mo?na mie? za to niez?e problemy ale tylko, gdy osoba przedstawiona na zdj?ciu nas zg?osi.
Zapraszam gor?co do rejestracji z refa, ka?demu refowi pomagam na pw. Jest to bardzo fajna forma zarobku, ?atwo dorobi? na jak?? gr? na steam, czy co? tego typu.
1. Rejestrujemy si? w serwisie.
Do wyboru s? dwa:
a)shorte.st - polski serwis, za 1000 wej?? z naszego linku od Polak?w mamy 1,68$ czasem mo?e by? mniej np 1.64$ je?eli kto? wejdzie z biedniejszych miast. Wyp?aty s? 10 dnia ka?dego miesi?ca. Minimum do wyp?aty to 5$.
b)adf.ly - za 1000 wej?? mamy oko?o 1,88$ ale czasem nie zlicza wej?? i wychodzi mniej wi?cej na to samo co w shorte. Tutaj mo?emy wyp?aca? pieni?dze codziennie je?eli chocia? raz skorzystali?my z automatycznej wyp?aty raz na miesi?c, mamy konto d?u?ej ni? miesi?c oraz uzbierali?my 5$
Ja proponuje shorte.st dlatego, ?e sam dzia?am na tym serwisie.
2. Gdy ju? mamy konto w serwisie oferuj?cym skracanie link?w przechodzimy do stworzenia fikcyjnego, kobiecego konta na facebooku. Wa?ne jest to ?eby wygl?da?o na realne. Znajdujemy jakie? zdj?cia zagranicznej dziewczyny i wrzucamy, najlepiej 2-3 zdj?cia.
3. Staramy si? o przyj?cie do grup facebookowych, do jak najwi?kszej ilo?ci(nawet tych zagranicznych).
4. Jak wyszukiwa? grupy? W wyszukiwarce wpisujemy nazw? jakiej? grupy i klikamy lup?(nie wciskamy enter!) z lewej strony wybieramy grupy no i mamy same grupy. Otwieramy wszystkie wi?ksze grupy w nowych kartach i klikamy do??cz do grupy.
Proponowane grupy:
Dodaj do znajomych
Dodaj mnie
Dodaj mnie do znajomych
Ask.fm
Askowicze
Wszyscy Polacy
Warszawa i inne miasta
fejmy
najwi?ksza grupa (wpisujcie w wyszukiwarce co wam przyjdzie do g?owy)
biggest, largest, jogo do add, ganhe muitos, world record
5. Czekamy a? dodadz? nas do grup i je?eli ju? jeste?my to wrzucamy nasz seksowny post do ka?dej grupy.
Robimy to w ten spos?b:
Dajemy seksowne zdj?cie, piszemy co? typu i pod linkiem ujeb.se lub innym skracaczem ukrywamy nasz skr?cony link z shorte:
Zapraszajcie, a tu moje cycuszki
Tutaj moja seksowna kamerka
M?j by?y rzuci? mnie bo jestem za gruba, zerknij czy to prawda
Moje kole?anki uwa?aj?, ?e mam gruby brzuch, wejd? i sprawd? czy to prawda

6. Im wi?cej grup tym wi?kszy zarobek
Starajmy si? do??cza? do grup powy?ej 2k cz?onk?w.
Tutaj screen ile uda?o mi si? zarobi? w ci?gu zaledwie 14 dni na tej metodzie:
Wa?ne.
Nie bierzmy zdj?? z polskich portali randkowych, mo?na mie? za to niez?e problemy ale tylko, gdy osoba przedstawiona na zdj?ciu nas zg?osi.
Zapraszam gor?co do rejestracji z refa, ka?demu refowi pomagam na pw. Jest to bardzo fajna forma zarobku, ?atwo dorobi? na jak?? gr? na steam, czy co? tego typu.