Poradnik jak zarobi? w internecie kilka $$$ bez wi?kszego wysi?ku.

Status
Zamknięty.

Miszczo

Advanced User
Listopad 15, 2008
Liczba reakcji
14
Witam, od jakiego? czasu interesuje si? zarabianiem w internecie. Moj? ulubion? form? jest zarabianie na skracaniu link?w. Nikt na tym nie traci wi?c nikogo to nie zniech?ci, a poza tym nikogo nie oszukujemy. Je?eli kto? b?dzie zainteresowany to zapraszam do rejestracji z refa i w zamian mog? poda? strony z kt?rych bra? zdj?cia, poda? wi?cej opis?w oraz da? skrypta, kt?ry za nas napisze posta na wszystkich grupach. Przejd?my do poradnika.

1. Rejestrujemy si? w serwisie.
Do wyboru s? dwa:
a)shorte.st - polski serwis, za 1000 wej?? z naszego linku od Polak?w mamy 1,68$ czasem mo?e by? mniej np 1.64$ je?eli kto? wejdzie z biedniejszych miast. Wyp?aty s? 10 dnia ka?dego miesi?ca. Minimum do wyp?aty to 5$.
b)adf.ly - za 1000 wej?? mamy oko?o 1,88$ ale czasem nie zlicza wej?? i wychodzi mniej wi?cej na to samo co w shorte. Tutaj mo?emy wyp?aca? pieni?dze codziennie je?eli chocia? raz skorzystali?my z automatycznej wyp?aty raz na miesi?c, mamy konto d?u?ej ni? miesi?c oraz uzbierali?my 5$
Ja proponuje shorte.st dlatego, ?e sam dzia?am na tym serwisie.

2. Gdy ju? mamy konto w serwisie oferuj?cym skracanie link?w przechodzimy do stworzenia fikcyjnego, kobiecego konta na facebooku. Wa?ne jest to ?eby wygl?da?o na realne. Znajdujemy jakie? zdj?cia zagranicznej dziewczyny i wrzucamy, najlepiej 2-3 zdj?cia.

3. Staramy si? o przyj?cie do grup facebookowych, do jak najwi?kszej ilo?ci(nawet tych zagranicznych).

4. Jak wyszukiwa? grupy? W wyszukiwarce wpisujemy nazw? jakiej? grupy i klikamy lup?(nie wciskamy enter!) z lewej strony wybieramy grupy no i mamy same grupy. Otwieramy wszystkie wi?ksze grupy w nowych kartach i klikamy do??cz do grupy.

Proponowane grupy:
Dodaj do znajomych
Dodaj mnie
Dodaj mnie do znajomych
Ask.fm
Askowicze
Wszyscy Polacy
Instagram
Warszawa i inne miasta
fejmy
najwi?ksza grupa (wpisujcie w wyszukiwarce co wam przyjdzie do g?owy)
biggest, largest, jogo do add, ganhe muitos, world record

5. Czekamy a? dodadz? nas do grup i je?eli ju? jeste?my to wrzucamy nasz seksowny post do ka?dej grupy.
Robimy to w ten spos?b:

Dajemy seksowne zdj?cie, piszemy co? typu i pod linkiem ujeb.se lub innym skracaczem ukrywamy nasz skr?cony link z shorte:
Zapraszajcie, a tu moje cycuszki
Tutaj moja seksowna kamerka
M?j by?y rzuci? mnie bo jestem za gruba, zerknij czy to prawda
Moje kole?anki uwa?aj?, ?e mam gruby brzuch, wejd? i sprawd? czy to prawda:(

6. Im wi?cej grup tym wi?kszy zarobek

Starajmy si? do??cza? do grup powy?ej 2k cz?onk?w.

Tutaj screen ile uda?o mi si? zarobi? w ci?gu zaledwie 14 dni na tej metodzie:
EK4I0pd.jpg

Wa?ne.
Nie bierzmy zdj?? z polskich portali randkowych, mo?na mie? za to niez?e problemy ale tylko, gdy osoba przedstawiona na zdj?ciu nas zg?osi.
Zapraszam gor?co do rejestracji z refa, ka?demu refowi pomagam na pw. Jest to bardzo fajna forma zarobku, ?atwo dorobi? na jak?? gr? na steam, czy co? tego typu.

Odp: Poradnik jak zarobi? w internecie kilka $$$ bez wi?kszego wysi?ku.

Wow, grube miliony, such zarobek, wow.
Usu? te hidden ref linki i daj normalne linki do strony.

Lepiej zarobi? co? bardzo niewielkim nak?adem pracy ni? nic nie zarobi? i krytykowa? innych :)

Sam zaczynasz i gowno jeszcze z tego masz szczerze mowiac a zabierasz sie za pisanie poradnika na ten temat xD
Jak bys dopracowal swoje metody i wpadl na pare pomyslow jak wiecej z tego wyciagnac i jak bedziesz mial cos konkretnego to mozesz sie chwalic i pokazywac, ze ci sie udalo. I jesli bedziesz chcial to wtedy tez pokazac innym w jaki sposob "cos" osiagnales i dac im pare rad czy pisac poradniki tego typu... to wtedy bedzie na to czas. Teraz to w zasadzie nie ma sensu kompletnie. Poza tym, ze dorzuciles tutaj swoje reff linki...

Najlepiej si? zarabia na sex kamerkach, tylko ja jestem brzydki to bym si? chyba nie nadawa?. :(

Mo?e i g?wno z tego mam, ale co Ty z tego masz? Zarobi?e? co?? No w?a?nie, to najpierw zar?b, a potem komentuj. Wiele os?b potrzebuje paru groszy, bo im brakuje np do kupna jakiej? gry, a ten spos?b jest idealny do zarobienia w?a?nie paru groszu bez ?ebrania na r??nych forach. Mam wiele metod, wiele pomys??w, to tylko jeden darmowy dla u?ytkownik?w, po rejestracji z refa daje wi?cej metod i pomys??w oraz pokazuje w prosty spos?b jak znale?? kolejne pomys?y na zarobienie $$ dzi?ki skracaniu. Dla Ciebie mo?e nie mie? sensu, kto? inny, m?drzejszy pod?apie spos?b i od razu we?mie si? za zarabianie, dla takich os?b jest ten mini poradnik, nie dla hejter?w. Dzia?am te? w innych dziedzinach ppa, ppi i sub-sms, ta ostatnia to moje oczko w g?owie. Do sub-sms poradnik wrzuc? dopiero w okolicach lutego, jak wprowadz? system poleconych :). Skracanie to tylko forma dorobienia paru groszy, tak jak pisa?em kto? mo?e od razu pod?apa? spos?b lub wymy?li now? metod? i b?dzie sobie zarabia? naprawd? fajne pieni?dze i to z internetu. Na sex kamerkach te? mo?na ale to ju? na sub-sms, b?d? o tym pisa? w okolicach lutego.

ppa,ppi i sub sms to opierdalanie ludzi na ich niewiedzy i celowe wprowadzanie ich b??d, tak samo jak to co tutaj opisa?e? i wed?ug mnie temat powinien by? usuni?ty... Jak ju? chcesz zarobi? to we? si? za co? normalnego, jak ju? koniecznie przy pc to niewiem, robienie layout?w, grafik, programowanie cokolwiek... lepiej posiedzie? miesi?c czasu ucz?c si? czego? a p??niej powoli zacz?? zarabia? ni? na takich g?wnianych sposobach ludzi naci?ga? i to za takie grosze. ?eby? w stosunku do mojej osoby te? nie kierowa? tekst?w typu "pierw sam co? zar?b", to poradze ci, ?eby? nie zagl?da? do portwela ludzi kt?rzy wyra?aj? swoj? opinie, bo mo?esz si? grubo pomyli?, a co do kiki aka placka, to w?tpie, ?e 1 dolar z kawa?kiem dziennie to dla niego szczyt marze? i mo?liwo?ci, je?eli dla ciebie tak i zamiast robi?/uczy? si? czego? po?ytecznego wolisz wastowa? czas na to to super, mo?e kiedy? odwiedze cie przy kasie w mc donaldzie :D

Ja tu akurat nie hejtuje, fakty sa faktami.
Poza tym zgadzam sie w pelni z postem pana @up.

To, ze nie zarobilem nic twoimi chujowymi metodami nie znaczy, ze bym nie mogl. Ale mam wieksze ambicje niz siedzenie w takim gownie. To, ze ty w tym siedzisz bo na nic wiecej tak na prawde cie nie stac, swiadczy tylko o tym, ze jestes pod pewnymi wzgledami ograniczony i tyle.
Ja swoje robie, swoje mam i jest to duzo lepsze od tego co robisz ty. Przynajmniej nikogo po chamsku nie opierdalam ani nie oszukuje, pomagam ludziom, sam sie ucze co rusz nowych rzeczy przy prawie kazdym projekcie i sie rozwijam. Ty siedzisz na pizdzie i spamujesz chamsko linkami + oszukujesz ludzi po prostu ich okradajac.
Wiec skoncz mi tu pierdolic, ze ja nic z tego nie mam i nic nie zarobilem. Gowno o mnie wiesz a sie wypowiadasz. Ja o tobie wiem juz duzo, bo sam o tym napisales w tym temacie.

Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Widz?, ?e sami bogacze na tym forum. Musicie zrozumie?, ?e niekt?rzy wol? sami co? zarobi? i nie m?wi? tu o p?j?ciu do pracy. Ja wol? po?wi?ci? 3 godziny na zaplanowanie post?w na ca?y miesi?c i mie? spok?j. Na skracaniu link?w nikogo nie oszukujemy, promujemy real-content, osoba zainteresowana dostaje to czego chce czyli zdj?cie, a my drobniaki. Skoro nie chcecie sobie dorobi? w ?atwy spos?b to nie musicie komentowa?, chcia?em pom?c m?odszym u?ytkownikom jak mog? samemu zarobi? na gierki czy te? r??ne dodatki. Prosz? o nie usuwanie tego tematu, poniewa? skracanie link?w to nie jest oszukiwanie, odbiorca naprawd? dostaje to czego chce. Nie mia?em poj?cia, ?e taki skromny poradnik wywo?a a? tak? burz?, wy, doro?li, ustatkowani, zostawcie ten temat dla m?odszych, kt?rzy maj? jakie? ambicje w ?yciu ni? co? wi?cej jak podej?cie do rodzic?w i poproszenie o pieni?dze. Na pewno kto? skorzysta na tym i sobie zarobi par? groszy.

#PORADNIK

????????????????????????????
???▌?????????????????????????
??▌???????????????????????▌??
?????????????????????????????
▐▌????????????????????????▌??
?▌????▌???????????????????▌??
▐??????▌?????????????????????
▐?????▐???????????????▐????▌▌
▐?????▌????????????????????▌▌
▐??????????▌????????????▌??▌▌
?▌?????????▌▌??????????▐??▐▐?
?▌??▌????????▌????????▐???▐??
???▐?????????▐???????????????
?▐?▌▌?????????▐???????▌??????
??????????????????????▌??????
???▌▐??????▌?????????▐???????
?????????????????????▌▌??????
????▌?▌??????????????????????
????▌?????????????????▌??????
????▌?????????????????▌???▌??
????▐?????????????????▌??????
???▌??????????????????▌??????
??????????????????????▌??????
????▐?????▐??????????▌???????
??????▌???▐????▐?????????????
??????▐????▌???▐?????▌???????

Ale s?aby zarobek, strata czasu ;p

Heh wy zarobicie na tym par? groszy a kto? przez to trzepie niez?y hajs, jak kto? woli by? mysz? ni? kotem jego wyb?r.

@Esay
Haha. Najlepszy post w tym temacie :)
Jestem ciekaw ile taka firma zarabia na tych wej?ciach bo to na pewno jest o wiele wieksza suma ni? 10dolar?w tygodniowo ;p

@Esay
Haha. Najlepszy post w tym temacie :)
Jestem ciekaw ile taka firma zarabia na tych wej?ciach bo to na pewno jest o wiele wieksza suma ni? 10dolar?w tygodniowo ;p

Adfly daje tylko 7% realnych zyskow z reklam, wiem bo mam kolege w supporcie u nich.

Je?eli chcesz zarobic 20 $ przez miesi?c to ja dzi?kuj? <lol2>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry