Inne Poradniki -- pomoc!

Status
Zamknięty.

Loyal The Best

Active User
Styczeń 29, 2011
Liczba reakcji
0
Witam,
potrzebuje waszej dobrej r?ki, chcia?bym nauczy? si? j?zyk?w programowania lua, c++, php. Chcia?bym aby?cie dali jakie? sprawdzone poradniki, dobre, szybkie do wyuczenia i czytelne - b??du sk?adu itd. Tak?e doradzcie mi jak mam si? zabra? np, za source bo co ja widz? to 1/999 wyraz?w tylko rozumiem ;/. Php i lua troch? umiem tak dodam od siebie ale nie jest to wiedza wystarczaj?ca na moje pomys?y.

Odp: Poradniki -- pomoc!

Je?li chodzi o C++ to polecam ksi??k? Jerzego Gr?bosza "Symfonia C++". Nie jest to mo?e kr?tkie (2 tomy), ale zapewniam, ?e jest wszystko bardzo dok?adnie opisane.

A Lua to nawet mo?esz z poradnika talaturena na tym forum.

Odp: Poradniki -- pomoc!

</UP> Te? my?la?em o zakupieniu symfoni, wpisa?em na googlach symfonia c++ paczam a tu na chomikuj, pobra?em tylko jest problem 610 stron a ja to mam czyta? przed kompem -.-, raczej to wydrukuje ;>. A co do lua gdzie ten temat bo nie czaje gdzie on jest tego "talaturena", jakby? m?g? linka da? to by?bym wdzi?czny.
</2X/UP> Znalaz?em php darmowe poradnik ^> http://www.uw-team.org/videoarty_kurs_php.html troch? z tego kursu ju? wiem, ale nie wiem czy nie kupie tego kursu tego co poda?e?.

Mo?e jakie? inne propozycje, darmowe ;X.

PS. Czego chomikuj nie ma nawet video kursy ma :O ;D.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry