znalazlem 2 silniki pod tibie 8.5 jeden mi nie dzialal nie moglem sobie poradzic poniewaz confing lua byl zjebany strasznie ale byla fajna mapa evo a drugi byl dobry podobal mi sie confing ale nie szlo odpalic go bo niebylo nic do wlaczenia przelozylem tfsw sumie to pisze (Crying Damson) wlacznik z tamtego otsa na ten zmienilem ip na moje w confing odpalilem i wszystko super odrazu byla baza danych z pasami acc ale niebylo podanych w bazie pasow goda chociaz ze typek podawal pasy na stronie wlogowalem sie na nie i wszystko bylo dobrze tylko byla zla mapa ktorej nie znam wzielem z tamtego otsa mape evo musialem zmienic nazwy map w config z xedgux czy jakos tak na evolutions odpalilem i super dziala Tylko ze mam position wrong(ale godem moge logowac normalnie) wzielem w config zmienilem pozycje powinno dzialac ale nic caly czas position wrong nie wiedzialem co robic wszedlem w date/players/acount manager i tam zmienilem pozycje ale to tez nic nie dalo ale tak wogole to byl problem jeszcze jeden w bazie pisaly pasy na acc 111111/tibia a gdy je wpisywalem to nawet na konto sie nie moglem zalogowac, wchodzilem na 0/0 pasy ppoprostu nic nie wpisywalem i wtedy moglem wbic na konto ale i tak bylo position wrong tak jak by ta baza przestala funkcjonowac ale to nie wazne niewiem co zrobic tym position wrong probowalem zmienic acc na gma ale nie znam numeracji jaka jest na tuta,goda,gma itp i tu koniec niewiem co dalej zrobic PROSZE O POMOC SZYBKO !!!