Witam.
Ostatnio postanowi?em powr?ci? do gry w tibi?, a mam zami?owanie do pk'owania
Troche ciezko wyexpic dobry lvl i zdobyc szybko eq nawet jak na bocie..
Wiec postanowilem ze nie bd bocil lvl'a oraz kupowal cc za rl kase, tylko odrazu ca?e konto.
I teraz tak..
Interesuj? mnie postacie:
Druid - +30 lvl
Sorcerer - +45 lvl
Palladin - +35 lvl (Dobre skille)
Posta? koniecznie musi by? na ?wiecie pvp, gdzie gra duzo polakow
Ma posiada? przyzwoite eq, oraz troch? kaski na w?asne wydatki.. (Potki, loterie itd..)
Posta? KONIECZNIE MUSI BY? BEZ R-KEY'A
Oraz nie posiada? ?adnego Warninga ani bana..
MAXYMALNA Cena jak? mog? da? za posta? to 103z? i 34 grosze
Pieni?dze otrzymujesz dowoln? form? jak? tylko sobie wymy?lisz.. (Mog? nawet podjecha? je?eli blisko mieszkasz )
Je?eli chcia?o Ci si? doczyta? to do ko?ca, posiadasz takow? posta? i chcia?by? mi j? sprzeda?, to wiedz ?e musisz zgodzi? si? na moje warunki transakcji, lub zanim napiszesz do mnie odpowiadam Ci ?egnam...
Oto te warunki:
Piszesz do mnie z kultur?, rozpatruj? Twoj? ofert?, dogadujemy si? co do ceny oraz formy p?atno?ci.. Po otrzymaniu pass?w do konta sprawdzam, czy wszystko si? zgadza.. je?eli tak, to otrzymujesz ode mnie zap?ate i oboje jeste?my szcz??liwi z udanej transakcji..
Je?eli mi nie ufasz, to chcia?ym doda? ?e mam konto na allegro.pl i mo?emy zrobi? to przez Ten oto servis. Je?eli nie masz allegro, to masz powa?ny problem do rozmy?lania poniewa? nic nie dostaniesz ode mnie zanim nie otrzymam pass?w
Jestem ju? na ko?cu mojego bezsensownej gadaniny (Nie wyspa?em sie, laska mnie rzuci?a i pies s?siadki porysowa? mi maske..) ale do rzeczy.
Jeste? zainteresowany moj? ofert??
Je?li tak to bardzo si? ciesz?
Tu masz moje dane kontaktowe i do roboty..
GG: 13147470
Telefon: Samsung ;p
No i oczywi?cie pisz na pw/tym w?tku ..
Troche si? rozpisa?em ale kit.. Pozdrawiam i ?egnam.
Jeszcze wzorek bo warny leca..
Przedmiot: Konto +30lvl na pvp
Cena: Do 103 z?
Forma p?atno?ci: dowolna
Kontakt: gg 13147470
Ostatnio postanowi?em powr?ci? do gry w tibi?, a mam zami?owanie do pk'owania
Troche ciezko wyexpic dobry lvl i zdobyc szybko eq nawet jak na bocie..
Wiec postanowilem ze nie bd bocil lvl'a oraz kupowal cc za rl kase, tylko odrazu ca?e konto.
I teraz tak..
Interesuj? mnie postacie:
Druid - +30 lvl
Sorcerer - +45 lvl
Palladin - +35 lvl (Dobre skille)
Posta? koniecznie musi by? na ?wiecie pvp, gdzie gra duzo polakow
Ma posiada? przyzwoite eq, oraz troch? kaski na w?asne wydatki.. (Potki, loterie itd..)
Posta? KONIECZNIE MUSI BY? BEZ R-KEY'A
Oraz nie posiada? ?adnego Warninga ani bana..
MAXYMALNA Cena jak? mog? da? za posta? to 103z? i 34 grosze
Pieni?dze otrzymujesz dowoln? form? jak? tylko sobie wymy?lisz.. (Mog? nawet podjecha? je?eli blisko mieszkasz )
Je?eli chcia?o Ci si? doczyta? to do ko?ca, posiadasz takow? posta? i chcia?by? mi j? sprzeda?, to wiedz ?e musisz zgodzi? si? na moje warunki transakcji, lub zanim napiszesz do mnie odpowiadam Ci ?egnam...
Oto te warunki:
Piszesz do mnie z kultur?, rozpatruj? Twoj? ofert?, dogadujemy si? co do ceny oraz formy p?atno?ci.. Po otrzymaniu pass?w do konta sprawdzam, czy wszystko si? zgadza.. je?eli tak, to otrzymujesz ode mnie zap?ate i oboje jeste?my szcz??liwi z udanej transakcji..
Je?eli mi nie ufasz, to chcia?ym doda? ?e mam konto na allegro.pl i mo?emy zrobi? to przez Ten oto servis. Je?eli nie masz allegro, to masz powa?ny problem do rozmy?lania poniewa? nic nie dostaniesz ode mnie zanim nie otrzymam pass?w
Jestem ju? na ko?cu mojego bezsensownej gadaniny (Nie wyspa?em sie, laska mnie rzuci?a i pies s?siadki porysowa? mi maske..) ale do rzeczy.
Jeste? zainteresowany moj? ofert??
Je?li tak to bardzo si? ciesz?
Tu masz moje dane kontaktowe i do roboty..
GG: 13147470
Telefon: Samsung ;p
No i oczywi?cie pisz na pw/tym w?tku ..
Troche si? rozpisa?em ale kit.. Pozdrawiam i ?egnam.
Jeszcze wzorek bo warny leca..
Przedmiot: Konto +30lvl na pvp
Cena: Do 103 z?
Forma p?atno?ci: dowolna
Kontakt: gg 13147470

Zalezy mi na sprzedaniu konta poniewaz nie mam czasu grac bo w tym roku mam mature, pozatym robie prawko itp a nie chce zeby pacc sie zmarnowa?.