Postac Ed Problem ALLEGRO

Status
Zamknięty.
Odp: Postac Ed Problem ALLEGRO

Jesli umiesz gra? druidem i nie zjebiesz tej postaci to kup j? sobie [ uwa?aj na oszust?w ] , jednak je?li ma by? to twoja pierwsza posta? to mo?e kup mniejszy lvl :D

Pozdrawiam - Nivek

W?a?nie si? boje troche czy to nie oszust :P Kiedy? bawi?em si? wi?kszym druidem ii dlatego chce druida ;) R?wnie? mog? kupi? 100 sork na aldora ale niestety po 1. pvp po 2. bez sio :/ ale ma 120 komentarzy sprzedanych i 100% pozytywizm , ale kupie tego druida jak tak m?wisz :)

Sprzedawca wygl?da na uczciwego, wy?apa? jeden negatyw od sprzedaj?cego ale to si? mo?e ka?demu zdarzy?.
Spory lvl, cena adekwatna do warto?ci postaci, serwer opt-pvp, najlepsza profesja w grze.
Je?li nie umiesz dobrze gra? postaci? magiczn? to radzi?bym Ci ek/rp, bo tych profesji nie da si? nie ogarn??, ale je?li poradzisz sobie z ed i nie szkoda Ci kasy na kupowanie pikseli to alleluja i do przodu.

r?wnie? my?la?em o rp ale nie ma fajnych w cenie taniej i komentarzy dobrych :) Wi?c po niedzieli kupi? druida dzi?ki za porady :P

a jeszcze pytanie a mo?e zamiast tego druida

tego sorka
Tibia Aldora 99 lv sorc (1841488658) - Aukcje internetowe Allegro

wi?cej quest?w do wykonania mo?e by mi dorzuci? co? do postaci . Pvp to mo?na pk , ale niestety trudne bocenie. Ale nw czy nie lepszy jest druid.
Notka moderatorska:
Posty zosta?y po??czone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ja bym wybra? sorka bo wi?cej quest?w jest i 20z? oszcz?dno?ci=20cc do przodu, chocia? widz? dobre eq. Ten sorc bardziej sie op?aca, ale je?eli mam ci doradzi? od serca to szkoda kasy na piksele, lepiej kupi? sobie za 20-30z? 40-50lvl ni? tyle szmalu wyda? i mo?na haka za?apa?

Zauwa?, ?e cena jest podobna ale eq o wiele gorsze.
Je?li uwa?asz, ?e trudne bocenie to nie kupuj tej postaci :)

Zauwa?y?em ciekaw? aukcje, a skoro piszesz, ?e mo?esz dorzuci? co? do postaci to mo?e ta?
Tibia Luminera 94 RP z PACC ! OKAZJA ! (1843636751) - Aukcje internetowe Allegro -- Tylko 5 pozytyw?w

Wed?ug mnie ta aukcja jest bardzo ?adna

Tibia ASTERA 165 RP + 84MS (1852799731) - Aukcje internetowe Allegro -- Przyst?pna cena, porz?dne eq i ?adne lv i na dodatek wszystkie 76 komentarze pozytywne !

Je?li chodzi o tego 165 rp to ci powiem ?e troche kr?ci rk nie ma. a jak chce ?eby zam?wi? keya to dopiero po wp?acie pieni?dzy . a co do 94 rp mog? do?o?y? 20 cc, mo?e znajde jeszcze rp 130+ jakiego? albo knight 140+ bo potem b?d? r?wnie? musia? zam?wi? pacc na miesi?c 30 z?, rk 30 z?, neo bot 30 z?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry