What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Postacie i nie tylko z Naruto

Status
Not open for further replies.

Ruby Shark

Advanced User
Reaction score
16
Odp: Postacie i nie tylko z Naruto

Nie no mistrzowie google ja pierdole to ze te prace s? podobne do innych nie oznacza ze je zajeba?** -.-' pozdro and po?wicz .
i jeszcze wi?ksza szkoda ze robi?em je sam :S
Jak mi przykro naprawd? najlepsze jest to ze por?wnuj?c te grafiki z moimi to szkoda ze tylko morda jest taka sama :/

Ale co poradzi? patrz?c na wasze wypociny stwierdzam tylko tyle ze mo?e i macie 18+ lat ale nadal dziecinada :s

image.png

I ja b?d? broni? si? a? do ?mierci bo wiem lepiej co zrobi?em a co przerobi?em lub ?ci?gn??em z neta o_O'

Last edited:

achiru

Advanced User
Reaction score
22

Wlosy, morda , wazonik na piasek wszystko takie same, zmieniony kolor.

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

Nie no mistrzowie google ja pierdole to ze te prace s? podobne do innych nie oznacza ze je zajeba?** -.-' pozdro and po?wicz .
i jeszcze wi?ksza szkoda ze robi?em je sam :S
Jak mi przykro naprawd? najlepsze jest to ze por?wnuj?c te grafiki z moimi to szkoda ze tylko morda jest taka sama :/

Ale co poradzi? patrz?c na wasze wypociny stwierdzam tylko tyle ze mo?e i macie 18+ lat ale nadal dziecinada :s

I ja b?d? broni? si? a? do ?mierci bo wiem lepiej co zrobi?em a co przerobi?em lub ?ci?gn??em z neta o_O'

Dziwne, ?e wi?kszo?? jest taka sama, piksel w piksel ;c

Debski

Senior User
Reaction score
257

Nie do??, ?e nie Ty je robi?e? to te pxarty i tak s? chujowe XD
Taka wojna o syf, o? em d?i

Ruby Shark

Advanced User
Reaction score
16

Nie no bez kitu ile wy macie lat ? :O

wola? bym sobie ?y?y podci?? idioci ni? kra?? grafiki jakiego? idioty ...

Jak jeste?cie niedorozwojami to trudno dla mnie mo?e wie?yc chocia? i 1 osoba .
a wiem ze taka na pewno jest bo znam ja ta osob? od baaardzo dawna i wie jak robi?em kiedy i jak teraz i czy robi? co? wi?cej czy nic nie robi? .
ale co ja tam wiem ...

Gorzej si? zachowujecie od mojej siostry 5 letniej :O

SanninStory

https://www.twitch.tv/sdrn
Reaction score
116

@UP,
Zr?b co?, co nie b?dzie podobne do czego? innego, na twoim poziomie, i udowodnij ?e co? umiesz.

Pozdrawiam.

dami1310

Poskramiacz Internet?w
Reaction score
112

Nie no bez kitu ile wy macie lat ? :O

wola? bym sobie ?y?y podci?? idioci ni? kra?? grafiki jakiego? idioty ...

Jak jeste?cie niedorozwojami to trudno dla mnie mo?e wie?yc chocia? i 1 osoba .
a wiem ze taka na pewno jest bo znam ja ta osob? od baaardzo dawna i wie jak robi?em kiedy i jak teraz i czy robi? co? wi?cej czy nic nie robi? .
ale co ja tam wiem ...

Gorzej si? zachowujecie od mojej siostry 5 letniej :O

Po 1. Nie obra?aj nas.
Po 2. Nie obra?aj tw?rcy tamtego sprite'a.
Po 3. Nie r?b z siebie pajaca, bo ewidentnie wida?, ?e nie zrobi?e? tego sam...

Ruby Shark

Advanced User
Reaction score
16

Up . Dobra spokojnie ... irytuje mnie tylko zachowanie gorsze od gimbusow . oskarzanie kogos o cos czego nawet nie zrobil -.-'
zaraz potym jak kazali mi "przestac blurowac" probowalem dalej ...
to_tez.png

to jest 1 co zrobilem i chyba jak narazie ostatnie do czasu az nie ogarne wszystkiego poza kompem .
jest to 1 i jak na razie ostatnie poniewaz stara jednostka wraz z twardym dyskiem ulegla spaleniu .

Znalazlem jeszcze to w archiwum :
phkp.png

ale pewnie tez powiecie ze kradzione -.-'

Last edited:

achiru

Advanced User
Reaction score
22

nie zkradzione ale chujowe

szajn

Active User
Reaction score
3

Wybucham ?miechem jak widz? takich jak ty. xDDDDDDDD
Pie&dolisz o wieku, chcesz przekona? ludzi do swojej dojrza?o?ci, a reagujesz jak gimbazjum na komentarze.
mlotekms4.gif

A te twoje w?asne pixele co wrzuci?e? jako ostatnie, to fajnie, ?e w?asne ale dalej chujowe. :/

Crow1920

Advanced User
Reaction score
24

Nie rozumie cz?owieku .. ci?niesz na nas... a taka rpawda ze ten tw?j gaara i tamten z neta sa pixel w pixel takie same , chodzi mi o g?owe, gurde. To co Ty nam probujesz wm?wi? ? ze sam od siebie narysowa?e? cos idealnie takiego samego jak by?o w necie ? Dont kidding me.

Ruby Shark

Advanced User
Reaction score
16

Wiecie gdzie ja mam wasze zdanie ?
Bardzo ale to bardzo g??boko na ten temat . ja wiem ze nie ukrad?em ?adnych grafik i "idiota" nie obra?aj?c innych pisz?cych na tym forum nie b?dzie ze mnie robi? z?odzieja .
Jest mi naprawd? bardzo przykro ?e macie takie rozumowanie ...

Wybucham ?miechem jak widz? takich jak ty. xDDDDDDDD
Pie&dolisz o wieku, chcesz przekona? ludzi do swojej dojrza?o?ci, a reagujesz jak gimbazjum na komentarze.
A te twoje w?asne pixele co wrzuci?e? jako ostatnie, to fajnie, ?e w?asne ale dalej chujowe. :/
Przysra?e? si? do moich wypowiedzi ? a jak mam si? wyra?a? do t?pych osobnik?w z tego forum z kt?rymi nie warto normalnie rozmawia? ? :O
Mo?e i s? chujowe . ale to nie zmienia faktu ze wszystko co wstawi?em w tym temacie na tym forum jest moje. nic nie jest kradzione .
W internecie jest multum grafik ... ka?de mog? by? do siebie nawet bardzo podobne . ale czy to oznacza ze 1 osoba ukrad?a je od 2 ? nie sadze .

Nie rozumie cz?owieku .. ci?niesz na nas... a taka rpawda ze ten tw?j gaara i tamten z neta sa pixel w pixel takie same , chodzi mi o g?owe, gurde. To co Ty nam probujesz wm?wi? ? ze sam od siebie narysowa?e? cos idealnie takiego samego jak by?o w necie ? Dont kidding me.

"Nie rozumie czlowieku" < serio ?
je?eli jest taki sam i go ukrad?em id? z tym do sadu i udowodnia i nawet tam moja racje . nigdy nie mia?em tamtych grafik nawet na komputerze co wstawi? kto? tutaj w "dow?d" ze niby ukrad?em tamte grafiki i podaje za swoje .

A je?li nadal nikt mi nie wierzy to trudno wasze zdanie jest inne lecz i tak ja wiem lepiej co robi? a co nie .
grafiki jakie kiedykolwiek przerabia?em by?y z Dragon Ball Ots'ow .
a nie z naruto / pokemonow czy innych ...

Dzi?kuje i ?egnam wszystkim bo te forum zesz?o na psy i to r?wno niema tu ju? normalnych ludzi (nie obra?aj?c nielicznych)

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

Na kompie nie musisz mie? zapisane, bo w paincie mo?na przerobi? i podpisa? jako swoje ;d. Sory, ale taka jest prawda, opr?cz tego ,?e te grafiki nie s? za ciekawe, to kradzione.

DawToreq

Deus est.
Reaction score
43

Bardzo ale to bardzo g??boko na ten temat .
to na chuj wrzucasz grafiki na ocene? XD wida? ze pixel w pixel to samo ;_; i kolejny raz sad o ja nie mog? XD i skoro to twoje grafiki to czekam na obito w tym stylu i nie t?umacz mi si? nawet ze ju? nie chcesz robic i pokazywa? tutaj swoich grafik bo to b?dzie znaczyc ze jednak nie by?y twoje

Nieruchomy Poruszyciel

Advanced User
Reaction score
14

Bardzo ale to bardzo g??boko na ten temat . ja wiem ze nie ukrad?em ?adnych grafik i "idiota" nie obra?aj?c innych pisz?cych na tym forum nie b?dzie ze mnie robi? z?odzieja .
Jest mi naprawd? bardzo przykro ?e macie takie rozumowanie ...

Przysra?e? si? do moich wypowiedzi ? a jak mam si? wyra?a? do t?pych osobnik?w z tego forum z kt?rymi nie warto normalnie rozmawia? ? :O
Mo?e i s? chujowe . ale to nie zmienia faktu ze wszystko co wstawi?em w tym temacie na tym forum jest moje. nic nie jest kradzione .
W internecie jest multum grafik ... ka?de mog? by? do siebie nawet bardzo podobne . ale czy to oznacza ze 1 osoba ukrad?a je od 2 ? nie sadze .

"Nie rozumie czlowieku" < serio ?
je?eli jest taki sam i go ukrad?em id? z tym do sadu i udowodnia i nawet tam moja racje . nigdy nie mia?em tamtych grafik nawet na komputerze co wstawi? kto? tutaj w "dow?d" ze niby ukrad?em tamte grafiki i podaje za swoje .

A je?li nadal nikt mi nie wierzy to trudno wasze zdanie jest inne lecz i tak ja wiem lepiej co robi? a co nie .
grafiki jakie kiedykolwiek przerabia?em by?y z Dragon Ball Ots'ow .
a nie z naruto / pokemonow czy innych ...

Dzi?kuje i ?egnam wszystkim bo te forum zesz?o na psy i to r?wno niema tu ju? normalnych ludzi (nie obra?aj?c nielicznych)

Jeste? tak ?a?osna, ?e nawet nie potrafisz si? przyzna? :c
Wyjd? dzieciaku st?d i si? nie pogr??aj.

Ruby Shark

Advanced User
Reaction score
16

Buahahahahahhahaha ! fajni jestescie bez kitu :)
macie tak denne zycie ze az glowa mala :S

to na chuj wrzucasz grafiki na ocene? XD wida? ze pixel w pixel to samo ;_; i kolejny raz sad o ja nie mog? XD i skoro to twoje grafiki to czekam na obito w tym stylu i nie t?umacz mi si? nawet ze ju? nie chcesz robic i pokazywa? tutaj swoich grafik bo to b?dzie znaczyc ze jednak nie by?y twoje
tutaj doros?a osoba nie rozkmini?a o co chodzi ale spoko

Jeste? tak ?a?osna, ?e nawet nie potrafisz si? przyzna? :c
Wyjd? dzieciaku st?d i si? nie pogr??aj.

Tu nast?pna doros?a osoba kt?ra nie rozr??nia p?ci :S aj jaka szkoda "chyba wolisz ch?opc?w nie ? "

szajn

Active User
Reaction score
3

prawdopodobie?stwo, ?e zrobi?by? piksel po pikselu takie same kontury w?os?w wynosz? nic%. Wi?c sko?cz pierdoli? i nie pogr??aj si?. :/

>i pami?taj ja>ty :)

Wildhells

Senior User
Reaction score
118

Zgadzam si? z Raezilem. Niestety prace s? kradzione.

Ciamciaj Bigos

&#3585;&#3657;&#3657;&#3657;&#3657;&#3657;&#3657;&
Reaction score
190

zgadzam sie. 3...2...1... wygrane ! nagrody w nastepnym pokoju

Status
Not open for further replies.