Postman Quest - Pomocy

Status
Zamknięty.

Muchtrx

User
Lipiec 23, 2010
Liczba reakcji
1
Wiatam zaczo?em postman quest i mia?em ma?y problem na pocz?tku z prezentem kt?rego nie mo?na otwiera? i ja go otworzy?em ale nic zrobi?em drug? postaci? kawa?ek questa ?eby dostac prezent i da?em go g??wnej postaci ?eby tamt? zrobi? questa no i uda?o sie zrbi?em kolejn? misje i natkno? mi si? na drodze powarzny problem po zrobieniu 6 misji mia?em 7 misje w kt?rej musia?em p?ywac z miasta do miasta i z npc od parceli mia?em pisac co mi kazali i ja zrobilem g?upi b??d bo w kazzo przypomnia?o mi si? ze mmoge bilecik kupic i b?de jezdzi? tam zamiast tyle chodzic no i jakos zapomnia?em napisa? u tego npc w kazzo to co mia?em napisa? i poszed?em dalej.
No i nie mog? teraz 7 misji sko?czy? prubowa?em u kevina pisa? jeszcze raz to somo to co przed tym chodzeniem ( przed7 misj?) i dupa on nic do mnie nie pisze czy juz postmana nie da si? zrobi?? czy jest jkie? rozwi?zanie POMOCY!!!

Odp: Postman Quest - Pomocy

Na rl tibi takiego powa?nego b??du by by? nie mog?o...
Id? do kazoo i pogadaj z npc na bank b?dzie dzia?a?o. Wed?ug mnie je?eli nie porozmawiasz z jednym npc to ten dalej chyba nie chcia? rozmawia? tak chyba by?o wi?c nie wiem jak to zrobi?e? ^^ :D

a ja mam skrypta ktorego odpalam pod venore i sam mi robi calego postmana xd

tibia to g?wno jak wy w to mo?ecie wogule gra??
TIBIA
wojna prostok?t?w i kwadrat?w
-chodzisz prostok?tem
-zabijasz tr?jk?ty
-zbierasz k??ka
tibia tibia tibia tibia
to to to to to
g?wno g?wno g?wno
jak chcecie to mnie zbanujcie!!!

mam to w doopie hahahahahaha

Spr?buj wykona? 7 misje od pocz?tku, powinno pom?c.

Pozdrawiam,
Xinum

jakos zapomnia?em napisa? u tego npc w kazzo to co mia?em napisa? i poszed?em dalej
Omg,to po prostu do niego wru? i napisz to co mia?e? napisa?.
Czy to a? takie skomplikowane ?e wymaga osobnego tematu?

Spr?buj wykona? 7 misje od pocz?tku, powinno pom?c. Moje zdanie jest w?a?nie takie.

darthead

Drogi u?ytkowniku pozdrawiam ci? serdecznie i twoj? ortografi? "wogule" haha

popieram przedm?wc?w, 7 misja od pocz?tku i pomoze

Wykonaj te 7 misji od pocz?tku i b?dzie dobrze.

Ja te? ostatnio co? zepsu?em i nie doko?czy?em

@2up Tych misji nie da si? zepsu?. Co wy gadacie.
@topic Id? sobie do tego NPC jeszcze raz i napisz to samo co mia?e? napisa?. Skorzystaj z mojej solucji.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry