- Liczba reakcji
- 1
Wiatam zaczo?em postman quest i mia?em ma?y problem na pocz?tku z prezentem kt?rego nie mo?na otwiera? i ja go otworzy?em ale nic zrobi?em drug? postaci? kawa?ek questa ?eby dostac prezent i da?em go g??wnej postaci ?eby tamt? zrobi? questa no i uda?o sie zrbi?em kolejn? misje i natkno? mi si? na drodze powarzny problem po zrobieniu 6 misji mia?em 7 misje w kt?rej musia?em p?ywac z miasta do miasta i z npc od parceli mia?em pisac co mi kazali i ja zrobilem g?upi b??d bo w kazzo przypomnia?o mi si? ze mmoge bilecik kupic i b?de jezdzi? tam zamiast tyle chodzic no i jakos zapomnia?em napisa? u tego npc w kazzo to co mia?em napisa? i poszed?em dalej.
No i nie mog? teraz 7 misji sko?czy? prubowa?em u kevina pisa? jeszcze raz to somo to co przed tym chodzeniem ( przed7 misj?) i dupa on nic do mnie nie pisze czy juz postmana nie da si? zrobi?? czy jest jkie? rozwi?zanie POMOCY!!!
No i nie mog? teraz 7 misji sko?czy? prubowa?em u kevina pisa? jeszcze raz to somo to co przed tym chodzeniem ( przed7 misj?) i dupa on nic do mnie nie pisze czy juz postmana nie da si? zrobi?? czy jest jkie? rozwi?zanie POMOCY!!!