Witam!!
Jak ze pewne wiecie tworzy?em OTS'a RPG z Master Manyy. Hm... ;]
Postanowi?em odnowi? pewnego OTS'a:
*CafeOTS
Teraz ma?a historyjka o OTS ;d
Istnia? i istnieje dalej taki OTS jak CafeOTS. Kiedy? to by?y czasy na CafeOTS... Gra?o si? zajebi?cie, OTS ci?gn?? po 80-90 graczy mi?a atmosfera na OTS i tak dalej. Istnia? jeszcze CafeOTSMax i by? taki dzie?, ?e gra?o po 110 graczy.
Tak wi?c ja postanowi?em odnowi? serwer CafeOTS. Silnik mam sko?czony, forum w?a?nie b?d? ko?czy?, Ekipe prawie mam ca?a. I w?a?nie tu tkwi problem..
Potrzebuj? do Ekipy Hostera Hoster by postawi? nasz serwer 24/7 a kasa z SMS SHOPU (B?dzie ) sz?a by przez miesi?c do niego.
Bardzo bym prosi? aby jaki? Hoster si? zg?osi?.
Ju? na start b?dzie sporo graczy poniewa? du?o graczy gra?o na CafeOTS..
Pozdrawiam i wi?cej info na GG
2246217 albo tutaj je?eli by kto? chcia?.
Jak ze pewne wiecie tworzy?em OTS'a RPG z Master Manyy. Hm... ;]
Postanowi?em odnowi? pewnego OTS'a:
*CafeOTS
Teraz ma?a historyjka o OTS ;d
Istnia? i istnieje dalej taki OTS jak CafeOTS. Kiedy? to by?y czasy na CafeOTS... Gra?o si? zajebi?cie, OTS ci?gn?? po 80-90 graczy mi?a atmosfera na OTS i tak dalej. Istnia? jeszcze CafeOTSMax i by? taki dzie?, ?e gra?o po 110 graczy.
Tak wi?c ja postanowi?em odnowi? serwer CafeOTS. Silnik mam sko?czony, forum w?a?nie b?d? ko?czy?, Ekipe prawie mam ca?a. I w?a?nie tu tkwi problem..
Potrzebuj? do Ekipy Hostera Hoster by postawi? nasz serwer 24/7 a kasa z SMS SHOPU (B?dzie ) sz?a by przez miesi?c do niego.
Bardzo bym prosi? aby jaki? Hoster si? zg?osi?.
Ju? na start b?dzie sporo graczy poniewa? du?o graczy gra?o na CafeOTS..
Pozdrawiam i wi?cej info na GG
2246217 albo tutaj je?eli by kto? chcia?.
| Notka moderatorska: |
| Nie widz? wzoru podania. |