POSZUKIWANY : spos?b na nooba..

Status
Zamknięty.

Rejzer

Advanced User
Luty 18, 2009
Liczba reakcji
20
Witam. Od kilku dni mam na ogonie pewnego nooba. Hmm mo?e to ju? b?dzie z 9 dni... ci?gle wybija slimy, kiedy chodz? na expa ?ledzi mnie... zabija potwory. Zignorowa?em go, ale strasznie mnie denerwuje. Czy jest jaki? spos?b na tego go?cia ?!

Odp: POSZUKIWANY : spos?b na nooba..

Y... no ubij go i po sprawie.

Albo odwrotnie!
Zak?adam ?e to walony brazol wi?c polska mowa do niego nie przem?wi.
To ty go ?led?, nie daj mu wyexpi?, chod? za nim a? mu ?ycie zbrzydnie!

Ja na twoim miejscu bym postawil bota na caly dzien i by mu si? znudzi?o lata? za botem 12h :D

Ja na twoim miejscu bym postawil bota na caly dzien i by mu si? znudzi?o lata? za botem 12h :D

Gdy pu?ci bota, to go zaraportuje ten noob :lol:.

@Topic

Hmm, mia?em taki przypadek lecz go rozwi?za?em, a dok?adnie to napisa?em na forum tibia.com ?eby co? zrobili z graczem XXX bo mnie prze?laduje itd. Proponowa?bym zaraportowa? go, bo innego sposobu chyba nie ma...

Ajajaj, czekaj jest mo?esz mu zap?aci? lecz je?eli to jest brazylijski gracz to si? z nim nie dogadasz chyba ?e pojmuje cz??ciowo angielski. Zawsze mo?esz spr?bowa? :hah:.

?ycz? powodzenia! :lol:

Jest to Polak, raportowa?em, ale jak jak na razie nic nie da?o... :/ Chyba napisz? na tym forum... Tak, jest to ?wiat Non-pvp (celesta). Je?eli s? pomys?y, to pisa? :P

A co do porad up - dzi?ki za odpowiedzi :P

23:00 You see Chris Bradshaw (Level 53). He is a sorcerer.
To jest wlasnie on wybija kazdemu na celescie slimy do skilowania pod desertem pod ql na molts... wszedzie go pelno...

Dlatego polecam swiat Pvp :) tu kazdy placi za to co robi

Status
Zamknięty.
Back
Do góry