Poszukuj? ludzi do teamu na OTSy.

Status
Zamknięty.

Xfiree

User
Grudzień 14, 2009
Liczba reakcji
2
Witam ,a wi?c jak w tytule;poszukuj? ludzi ch?tnych ,maj?cych czas oraz 'ogarniaj?cych' tibie. Chcia?bym uj?? ,i? nasz team posiada ju? 10 os?b to tak na pocz?tek.

Teraz troch? szczeg???w na temat ,gdzie gramy etc.

Wymagania:
-Ventrilo 2.1.4
-15 wiosen [Robimy wyj?tki]
-Ogarni?te PVP
-Mikrofon

• Ventrilo: 50slot?w [Wszelakie informacj? podaj? dopiero na PW]

• Gramy na OTSach ,kt?re maj? zmienny mno?nik expa i nie s? FUN-OTSami.

Przyk?adowy mno?nik expa na kt?rym preferuj? gra? 'naszym teamem'
# 1 - 50 [100x]
# 51 - 70 [80x]
# 71 - 100 [60x]
# 101 - 130 [40x]
# 131 - 140 [25x]
# 141 - 150 [10x]
# 151 - 180 [7x]
# 181 - 200 [5x]
# 201 + [x3]

Oczywi?cie wszystkie zmiany b?d? dokonywane po zebraniu pe?nej ekipy.
Czekam na odpowiedzi.

Pozdrawiam ,Xfire!

Notka moderatorska:
Jak ju? zosta?o wspomniane ni?ej, od tego s? specjalnie stworzone tematy. Zamykam.

Odp: Poszukuj? ludzi do teamu na OTSy.

Ch?tnie z wami pogram, szukam jakiego? teamu kt?ry nie b?dzie 2 dni i si? rozpadnie. Mam nadziej?, ?e mnie przyjmiecie :) Napisa?em na gg, czekam na odpowied?.

Od zak?adania takich temat?w, jest inny, jeden.
Rozpoznawanie temat?w nie przeszkadza, wystarczy poczyta?, a nie zak?ada? bezsensownie tematy.
@topic
Sk?adam podanie, pisz na gadu: 9362448
Btw. Jak chcesz zrobi? team 15+ osobowy, to zmie? komunikator, bo VT przy 10 osobach zacina niemi?osiernie.

Btw. Jak chcesz zrobi? team 15+ osobowy, to zmie? komunikator, bo VT przy 10 osobach zacina niemi?osiernie.
-Wiesz znam teamy kt?re maj? grubo ponad 40os?b ,s? to "TIMY" 60 osobowe i u?ywaj? komunikatora g?osowego Ventrilo. A nie jakie? Mumble ,czy czegokolwiek innego.

U mnie nie zdarzy?o si? przy 40 osobach na moim ventrilo aby by?y lagi. Pozdrawiam i ju? pisz? na gadu.

Aha i co do 'bezsensowno?ci' teamtu. Stwierdzam i? ma on sens. Wiem ?e jest jeden g??wny temat lecz jest to dzia? : Tibia.net.pl > OpenTibia > Zespo?y -Co? jest nie tak ,z?y dzia?. W?tpie! Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry