- Liczba reakcji
- 0
Siema.
Poszukuj? mappera do Pokemon OTS, chcia?bym aby mapa by?a stworzona od zera z odzwierciedleniem ca?ej mapy Kanto. Gdy serwer b?dzie odpalony mapper otrzyma wynagrodzenie pieni??ne.
Aktualny Team
Piotrek1447 (Skrypter LUA, Webmaster, Za?o?yciel projektu)
Killavus (Programista C++, Za?o?yciel projektu)
Prnz (Data Manager)
Co mamy zrobione
- wszystkie pokemony maja sw?j w?asny poziom od kt?rego zale?na jest si?a atak?w, ilo?? ?ycia oraz ilo?? expa gdy owego gada u?miercimy, swoj? w?asn? p?e?
- order (czyli surf, fly, fishing, cut, harvest, rocksmash, light)
- bike system
- car system
- rare candy
- ?apanie pokemon?w
- wyrzucanie/chowanie pokemona do pokeballa
Nie jest to ?aden ?mieszny pokemon dash, wszystkie skrypty, kt?re posiadamy s? mojego/Killavusa autorstwa. Par? dobrych lat siedzimy w scenie OT wi?c posiadamy jak?? tam wiedz? i umiej?tno?ci, moje poprzednie projekty mo?e kto? pami?ta to serwer Drans, nast?pnie by?a Dineria.
Wz?r podania
Pozdrawiam,
Piotrek1447
Poszukuj? mappera do Pokemon OTS, chcia?bym aby mapa by?a stworzona od zera z odzwierciedleniem ca?ej mapy Kanto. Gdy serwer b?dzie odpalony mapper otrzyma wynagrodzenie pieni??ne.
Aktualny Team
Piotrek1447 (Skrypter LUA, Webmaster, Za?o?yciel projektu)
Killavus (Programista C++, Za?o?yciel projektu)
Prnz (Data Manager)
Co mamy zrobione
- wszystkie pokemony maja sw?j w?asny poziom od kt?rego zale?na jest si?a atak?w, ilo?? ?ycia oraz ilo?? expa gdy owego gada u?miercimy, swoj? w?asn? p?e?
- order (czyli surf, fly, fishing, cut, harvest, rocksmash, light)
- bike system
- car system
- rare candy
- ?apanie pokemon?w
- wyrzucanie/chowanie pokemona do pokeballa
Nie jest to ?aden ?mieszny pokemon dash, wszystkie skrypty, kt?re posiadamy s? mojego/Killavusa autorstwa. Par? dobrych lat siedzimy w scenie OT wi?c posiadamy jak?? tam wiedz? i umiej?tno?ci, moje poprzednie projekty mo?e kto? pami?ta to serwer Drans, nast?pnie by?a Dineria.
Wz?r podania
Kod:
Imi?:
Pozdrawiam,
Piotrek1447