Poszukuj? Mappera, Webmastera!

Status
Zamknięty.

Embere

User
Styczeń 31, 2013
Liczba reakcji
1
Witam, poszukuj? minimum 2 os?b na stanowisko mappera oraz 1 osob? na stanowisko webmastera!
Serwer nad jakim pracuj? jest pod wersj? 8.6, mapka evo - edycja, exp rate - ?redni. Ots planowany jest na d?u?szy okres wi?c i takiej wsp??pracy szukam.

Od mappera wymagam minimalnego do?wiadczenia, dyspozycyjno?ci, uczciwo?ci;
Od webmastera* oczekuj? znajomo?ci PHP, HTML.

Co w zamian? Na pocz?tku pozycja na serwerze + punkty w SMS Shop. Przy dobrej i d?u?szej wsp??pracy cotygodniowe wynagrodzenie (w formie przelewu, do?adowania, itp.)

Wz?r podania:
Imi?:
Do?wiadczenie:
Przyk?adowe prace(mapper):

Preferowa?bym kontakt GG:44903152

* - webmaster to nie tylko pisanie news?w na stronie g??wnej!

Pozdrawiam!

Odp: Poszukuj? Mappera, Webmastera!

~~> Refresh <~~

Imi?:Micha?
Pozycja: Webmastar ewentualnie dodatkowo jako mapper
Do?wiadczenie: Jestem w trakcie budowy swojego OTS-a, Nowy Layout, Itemki, Spelle mo?e i nie znam si? tak jak inni ,,bogowie" ots-?w, ale lubi? kombinowa? i nie poddaje si? tak ?atwo
Przyk?adowe prace(mapper): Pode?le ci moje prace jak si? dogadamy

Ostatnia edycja:

Imi?: Krystian (dla znajomych kylu)
Pozycja: Mapper
Do?wiadczenie: 2-3lata, Raw pallete - oczywiscie
Przyk?adowe prace(mapper): statnio mia?em formata i mam zaledwie kilka budynk?w z miasta pod 9.6 robione 4fun. Oto one:
53261786.png

61154972.png

46742061.png

Kontakt : GG 6845124

stifler444 - odpadasz. Bierzesz mape i uciekasz. A na tych pracach nic ciekawego.

#Down
Sk?adasz podanie na mappera wi?c g*wno Ci? obchodzi co robi hoster/admin.

Tutaj sobie wyobra?cie wsp??prac? z takim kretynem co nawet czcionki na gg nie umie ustawi?:
clipboard02l.gif

Ostatnia edycja:

@up,
nie biore mapy i nie uciekam po prostu jak z toba robilem to Ty sie opierodalales i nic nie robiles, to mape co mialem od cb to ususnelem bo zasmieca mi kompa, a jezeli nie znasz sie na mapach to nie pierdol glupot pozdrawiam, elo

@edit
Czcionki? Jestem idioto na web gadu i tam tak jest ustawione dla twojej wiadomosci, a po 2 tak, obchodzi mnie to co robi hoster bo sam ots za Cb nikt nie zrobi, radze przemyslec to zanim zlozycie podanie. Ja zlozylem bo zapomnialem ze to ten pajac pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Tak ustawione, ?e raz jest ma?a a raz du?a? Ojejku to smutne ale ja tez jestem na webgadu i nic mi si? samo nie ustawia :( jak Cie obchodzi co robi hoster to warto pyta? a nie ucieka? i si? nie odzywa? :) a hoster w tym przypadku robi du?o i jest m?dry bo daje Ci ?ci?gni?ta map? ?eby Cie przetestowa? :) Jeste? jak tania dziwka, bierzesz byle co.

Ps. Nie komentuj ju? tylko id? spammi? swoimi pro screenami gdzie indziej.

@up,
Jezeli co? kopiujesz i wklejasz tekst na web gg to czcionka sie zmienia, a tak w ogole to czcionka ma gowno tutaj
Pytalem sie co robi hoster a ty odpowidales ze "ciagle cos robisz" 0 informacji,
po2. nie ucieklem po prostu to ze nie mialem czasu zeby wejsc na kompa bo wole znajomych niz komputer a ty mi zaczeles spamowac "jezeli nie bd cie do 18 do juz nie wspolpracujemy" ta wiadomosc przeczytalem tego dnia ok 19 wiec pierdole takich ludzi.
po3. GOD jest madry i daje Ci sciagnieta mape? wlasnie widziaalem na mapie jak sie wszystkich podniecasz jak po**bany frajer.
Koniec spamu, nie bedzie rozmawiam z takimi typami, poczytaj cos o mapie o sie dowiedz co to jest raw pallete pozniej mow ze mapa to ab tylko ;)
Pozdrawiam, zegnam.

up
Je?li jeste? mapperem ju? 3 lata to ja jestem ?wi?ty Laurencjusz. Mapy i tak s? g?wniane. Nawet jak na raw palette.

Do tematu.. W jakim procencie mapa ju? jest zako?czona? Poka? ssy, mo?e jakie? wi?ksze info o serwerze.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry