Witam!!
Jak zapewne wiecie istnieje sporo OTS'?w pod Tibi? 7.6
Mi?dzy innymi takie OTS'y jak:
[/SIZE]
*APO
*Mazurek
I jakie tam jeszcze s?.
I tak my?la?em i my?la?em czy zrobi? OTS'a pod 7.6 i wko?cu si? zdecydowa?em, ?e wezm? si? za robot? i zrobi?/zrobimy tego serwa
Na pocz?tek chcia?bym Was poinformowa?, ?e serwer b?dzie RPG.
Dlaczego RPG ?
Dlatego, ?e istnieje sporo OTS'?w RPG. No bo bo co mam robi? FuN z expem od 4-10k. Gracze wbij? du?y lvl i po chwili znudzi im si? OTS bo nie b?d? mieli gdzie expi? i temu podobne.A tak to postawimy serwer RPG z expem od 10-40 i wszystko b?dzie pi?knie, ?adnie.
Co? o OTS ?
OTS b?dzie sta? na silniku robionym prze zemnie. W Silniku znajduj? si? ju? par? Kod?w C++ przydatnych do RPG.
Staramy si? usuwa? z Silnika wszystkie bugi kt?re powoduj?, ?e Silnik si? wy??cza, powoduj? Crashe.
Co? o Mapce ?
Mapka jest robiona od "0" Najlepiej mie? swoj? mapk? robion? od 0. Jest wtedy bardziej ciekawiej i tak dalej. Update b?dzie si? robi?o co 1-2 tygodnie.
Oto par? SS'?w z Mapki:
My?l?, ?e tyle SS'?w na pocz?tek wystarczy. Potem jak kto? do??czy do projektu i b?dzie chcia? zobaczy? wi?cej to poka?e

Kogo potrzebujemy
?Mapper: Nie potrzebny poniewa? posiadamy.
Tester do Silnika: Szukamy w?a?nie kogo? kto by m?g? testowa? Silnik po zmianie/dodaniu czego? do Silnika/Mapki.
WebMaster: Szukamy te? ! Musi on zna? html, php i r??ne takie. Acc Maker dla serwera powinien by? pi?kny ;*
Co to musi by? za osoba ?
1. Osoba kt?ra pu?ci serwer 24/7 !
2. Osoba kt?ra jest uczciwa, nie oszuka nas, nie ukradnie silnika i mapki.
3. I b?dzie mia?a z tego zyski (Dogadamy si? ile %)
Nazwa Postaci.
Kim chcesz zosta? w projekcie OTS.
Czy by?e? ju? w jakim? konkretnym projekcie.
Ile masz lat.
Ile lat do?wiadczenia.
Kim chcesz zosta? w projekcie OTS.
Czy by?e? ju? w jakim? konkretnym projekcie.
Ile masz lat.
Ile lat do?wiadczenia.
Kontakt do mnie ?
Gadu-Gadu: 23134989
Albo Prywatna Wiadomo??.