• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Poszukuj? silnika evo xD!

Status
Zamknięty.

lol26

User
Kwiecień 24, 2009
Liczba reakcji
0
Nie ma to jak standardowe pytanie :lol:
Czy kto? wie gdzie mo?na znale?? -silnik evo z map? lov exp (oczywi?cie mapka evo xD)
Na tibie 8.54 !
Chce si? skupi? g??wnie na mapie i najwa?niejszych skryptach kt?re s? do niej potrzebne. Ma by? na exp :
1-50 -----> x100
50- 75 -----> x20
75- 150 -----> x15
150- 200 ------> x10
200 - 320 -------> x 5
320 - 99999i tak dalej ---------> x3
Albo co? w tym stylu (mo?e trochej mniej):p
Wiem ?e jest opcja szukaj i u?ywa?em jej ale nie mog?em znale?? mo?e jestem ?lepy(nie wiem:lol:).

Odp: Poszukuj? silnika evo xD!

Najlepszym z takich , Silnik?w by by?a Evo by maniuczka ; ) , Ale To by? musia? ZRobi? all questy ; ) , nie wiem czy by? to zrobi? ; ) Ale jak by? to umia? zrobi? oraz przerobi? tak mapke ?eby nie by?a do poznania to by? mia? dobry server ; ) ale to musisz naprawi? all , skrypty , np Anni bo jak u?yjesz 1 x anni to si? robi kartka ; ) 70% Skrypt?w na evo by maniuczka to Quest kt?ry nie dzia?a . ; ) np . masz Skrzynke i z niej nie dostaniesz na grody po prostu skrypt by? musia? zrobi? a na nie kt?re tylko by? musia? W RME albo SME ID Itemka skrzynce a do 70% skrypt ; ) wi?c najwiecej zabawy ale najlepszy pod takie expy ; ) aha i bym radzi? zrobi? sw?j w?asny , EXP ROOM; )

; )

Dzi?ki.
Z tej mapki potrzebuje tylko mapk? bo silnik ?ci?gam ze strony tfs i tam powrzucam dopiero skrypty a mapka b?dzie przerobiona na maksa zostanie dodanych ponad 35 exp?w narazie jest kilka:lol: ale za to nie s? kwadratowe.
Nied?ugo wrzuce zapowied? ale serwer wystartuje dopiero gdzie? we wrze?niu,pa?dzierniku .
Temat do zamkni?cia. My?l? ?e ten silnik b?dzie odpowiedni.

Czyli nie istnieje mapka evo pod 8.5+ ? :/ ( POTRZEBUJE !)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry