Poszukuj?!

Status
Zamknięty.

lexu

Advanced User
Kwiecień 12, 2010
Liczba reakcji
1
Witam!

Postanowi?em zrobi? co? specjalnego dla wszystkich ch?tnych graczy OpenTibia i do tego projektu potrzebuj? Mappera, Grafika, Skryptera! Projekt powstaje pod protok?? 8.60. Uptime 24/7(dedyk). Je?eli znasz si? na czym? pisz pod tym tematem. W zamian oferuj? posad? na OTS, oraz jaki? % z zarobk?w z SMS SHOPU.

*P.S: Wi?cej informacji dost?pne u mnie na GG: 45395374

Kod:
Wz?r:
Imi?:
Na jak? posad?(Mapper, Skrypter, Grafik):
Prace:
GG:

Odp: Poszukuj?!

Po jakim czasie ten %? Po miesi?cu, dw?ch, wcale?

Naucz si? najpierw stawia? serwer a p??niej szukaj ekipy.

Protok?? to wersja clienta tibii.
A nie czas online serwera.

Pozdrawiam.

Wiem ma?y b??d, a nie musisz od razu krytykowa?. Protok?? 8.60 Uptime:24/7(dedyk) Pasuje?

Cos masz juz gotowe?
Jesli % z sms dla kazdego to nikla szansa na utrzymanie serwera wiecej niz miesiac.
Musisz zalozyc wlasnymi silami jeden serwer i rozkrecic go do 30 graczy, po czym nim zarzadzac. To swietny trening.

God beginners czesto robia takie bledy jak eventy w depo w ktorych rozrzucaja rozne rzeczy. GM nie powinien sie wpierdzielac w gre.

Ja mam super umow? z serwerowni?. A mianowicie stawiam u nich serwer za 50% z sms i nie wa?ne ile zarobie czy 10 czy 20z? Oni bior? tylko 50%, a reszta idzie dla mnie. Nie mam ogranicze? pieni??nych itd. Parametry tego serwera to:

2x Intel(R) Xeon(R) CPU 5160 @ 3.00GHz
16 GB RAM
2x 73GB SAS
1x 80GB SSD

Ja mam super umow? z serwerowni?. A mianowicie stawiam u nich serwer za 50% z sms i nie wa?ne ile zarobie czy 10 czy 20z? Oni bior? tylko 50%, a reszta idzie dla mnie. Nie mam ogranicze? pieni??nych itd. Parametry tego serwera to:

2x Intel(R) Xeon(R) CPU 5160 @ 3.00GHz
16 GB RAM
2x 73GB SAS
1x 80GB SSD

Tu ju? jest przekr?t. Masz zwyk?ego vps'a w hosteam. I w?tpi? ?eby by?a taka opcja u nich o jakiej m?wisz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry