poszukuje ludzi do projektu forfan

Status
Zamknięty.

tibiarl

Active User
Luty 3, 2010
Liczba reakcji
1
witajcie poszukuje za?ogi, nie musi by? do?wiadczona po prostu robi? ots dla zajawki i dobrze si? przy tym bawi? i nabra? nowych ciekawych umiej?tno?ci troch? zaanga?owania i mo?e wyj?? co? naprawd? fajnego dlatego zapraszam serdecznie z projektem ruszamy jako? na ?wi?ta dlatego przejd? do sedna
piszemy:
nr. gg:
wasze cele:
do?wiadczenie (nie b?dzie brane pod uwag?)
dlaczego ja (nie obowi?zkowe)

serdecznie zapraszamy do wsp?lnej zabawy, projekt b?dzie raczej lekkim RPG.

Odp: poszukuje ludzi do projektu forfan

fach: Webmastering, edycja klienta, troch? lua i xml, troch? grafika, og?lnie jestem wielozadaniowy i wszystko robi? dlatego, ?e to lubi? :3
nr. gg: 23306104
wasze cele: Dobra zabawa, dokszta?canie si? oraz stworzenie czego? wartego uwagi.
do?wiadczenie: wieloletnie.
dlaczego ja: Jestem "wielofunkcyjny", lubi? si? zajmowa? takimi rzeczami oraz sumiennie wykonuje swoje obowi?zki : )

fach: WWW, Grafik layout, Maper.
GG: 8907613
Wasze Cele:
1. Sko?czy? moje studia.
2. Nauczy? si? w Informatykach.
3. ?y? godnie. nie wiem, czy w tym kraju jest to mo?liwe.
Do?wiadczenie::curse:
Dlaczego ja?: Bo chc? si? uczy? du?o.

spoczko odezw? si? jak b?dziemy rusza? :p

Mam pytanie.
Czy programi?cie, skrypterowi i mapperowi p?acisz osobno za prac?? Bo pami?taj, ?e czasami idzie si? napracowa? i wiadomo, ?e rzadko kto wykona tak? prac? za darmo. Odezwij si? prywatnie je?li chcesz i zaproponuj co? to pewnie si? dogadamy, czekam.

@UP
Ja tam nie zamierzam prosi? o jakiekolwiek pieni??ki chyba, ?e wejdzie sms shop, ale wtedy wiadomo, ?e zyski b?d? dzielone ; )

Nie no rozumiem Cie kolego, ale doce? te? to, ?e prawie ka?dy do?wiadczony i zdolny mapper/programista/skrypter itp., nie wykona takiej pracy za darmo czy za marne procenty z sms shopa, kt?ry pewnie i tak by nie zarabia?. Za takie rob?tki p?aci si? mu osobno praktycznie od ka?dego wykonanego zlecenia ale to zale?y od osoby.

@temat:

Polecam zg?aszajcie si? <blablala>.

Te? cie rozumiem kolego, ale jak na pocz?tku autor tematu wspomnia?, projekt ma by? 4fun i do?wiadczenie si? nie liczy dlatego te? po prostu my?l?, ?e niepotrzebnie si? zg?aszasz bo raczej nikt nie chce p?aci? komu? za robot? przy takim ots.

Po co ten niepotrzebny spam w tym temacie zostaniesz tylko ukarany kolego czego bym nie chcia? tak?e na swojej skurz? prze?y? dlatego w?a?nie pisz? i chc? si? dowiedzie? wi?cej informacji na temat tego wszystkiego by wiedzie? np., w co si? anga?uje dok?adnie. Autorze tematu, czego wymagasz od skryptera tzn., co za skrypty ew., kody chcia?by? widzie? u siebie na serwerze?

tak jak w temacie szukam za?ogi co robi to dla przyjemno?ci a nie dla pieni?dzy oczywi?cie je?eli wysz?o by co? fajnego server by si? utrzymywa? i by?y by jakie? zyski to zostan? one rozdzielone to taki dodatkowy atut, zarobek na loda z zabawy, wiem o tym ?e programi?cie si? p?aci ale jak na moj? logik? to je?eli bym zamawia? skrypty na w?asn? r?k? i nie widz? sensu robi? za?ogi gdybym mia? p?aci? ka?demu z osobna z w?asnej kieszeni a dok?adny plan ots dopiero powstanie.

Witam i ja r?wnie? bym chcia? przy??czy? si? do tego projektu oczywi?cie jak kolega napisa? dla zajawki i przyjemnosci stworzenia czegos ciekawego jak i rowniez poduczenia si?, majac nadzieje ze i taka pomoc sie przyda bo przyznaje nie mam duzego doswiadczenia choc potrafie co nie co.. :) Licze ze projekt powstanie a nie odejdzie jako wspomnienie, do kolegi wyzej "Mixerr" chyba nie doczyta?es dobrze tematu i tytu?u.
fach: mapper + co nie co skrypty oczywiscie na biezaco nadrabiam
gg 9349654

Status
Zamknięty.
Back
Do góry