Poszukuje Ludzi(P?ace co Miesi?c)

Status
Zamknięty.

LAstik

Advanced User
Grudzień 9, 2009
Liczba reakcji
7
Nab?r Ludzi Do HARVEST MOON ONLINE!!
Zapraszam Wszystkich Do Projektu HARVEST MOON ONLINE!!

Kogo Potrzebujemy

Spec?w Pixelowych,Grafik?w
Grafik Powinien potrafi? :
Tworzy? Obrazki Wielko?ci 32x32
Ci?? Obrazki
Edytowa? Obrazki
Zmniejsza? ,Zwi?ksza? wielko?? obrazk?w

Skrypter?w , Spec?w Od Plik?w Lua
Sktypter Powinien potrafi? :
Pisa? Od Zera Skrypty Lua

Mapper
Mapper Powinien potrafi? :

Tworzy? Map? Z Nowymi Itemkami

Podanie :
Kontakt:
Jak? szko?? uko?czy?e?:

Prace B?d? Wykonywane Samodzielnie
Wszyscy B?d? Musieli Wykonan? Prace Przedstawi? oraz Wys?a? Na Nasze Forum
By Wszyscy Widzieli Co Kto Tworzy, Co Zrobi?!

Nagroda ?
Pieni?dze co miesi?c : Do Ugadania
Lub Posta? oficialna (gm,cm) w grze

Obecny Team :
Pomys?odawca , W?a?ciciel , Hoster , Inwestor :

LaStiC
KabOOm

Grafik:
Nie Spe?nili Warunk?w , Co Do grafik?w Apeluj? By Graficy Zg?aszali Si? Maj?c Jakiekolwiek Do?wiadczenie!

Skrypter:
Jurek (PhoOwned)

Jak To Mniej wi?cej B?dzie Wygl?da?:
Co Do Wszystkich Grafik Jeszcze Nie Wiadomo

harvestmoonc.jpg

Zapraszam Do Pisania Poda?

Uwaga Zastrze?am Sobie Prawa Autorskie Co Do Tworzenia Na Bazie Mojej gry online Harvest Moon.
Poniewa? Na 100 % Nie Ma Tego Typu Gier online S? Tylko Przez przegl?dark? Zg?osi?em To Gdzie Trzeba ?e nie Ma takiej Gry, Zosta?o To Sprawdzone I W Tej Chwili W ka?dym Moim Po?cie Czy Tu Czy Na Innym Forum Lub Reklamie Mam Prawo Do Tego Typu Posuni?cia !!
Je?li Kto? Z?ami? Moje Prawa Autorskie Jestem W Stanie Zg?osi? To Gdzie Trzeba, By Strona Gry Bazuj?ca Na Grze Ode mnie Zosta?a Usuni?ta I przez Ip W?a?ciciel Zosta? W?a?ciwie Ukarany I Poni?s? Konsekwencje Kopiowania Mojej Gry !!!
Co Do Gry Harvest Moon W Tej Kwestii To Ja Kopiuj? Ich Lecz Pisa?em Z Przedstawicielami i Lud?mi Na stanowisku Wy?szym Nadsume, Oraz Innymi Firmami Pomagaj?cymi Tworzy? Gre I Dosta?em Na To Pozwolenie !!
Wi?c Prosz? Tego Nie Robi? By Nie Ponie?? Konsekwencji

Pewnie Zastanawiacie si? Czy Ludzie Nie Widz?cy Tego Postu B?d? Ukarani
Oczywi?cie Poniewa? Jak Wy?ej Wspomnia?em Zg?osi?em Byt Tej Gry Oraz Mam Prawo Do Sprzeda?y W?asnej Gry Bazuj?cej Na Harvest Moon na psx oraz Innych Konsolach

Pozdrawiam LastiC iT Toru?

Odp: Poszukuje Ludzi(P?ace co Miesi?c)

Zdj?cia Projektu: nk.pl
Kontakt: gg 13147470
Jak? szko?? uko?czy?e?: 2 klase gimnazjum ;D

skrypter powinien potrafi? :

Grzeba? w Plikach
dat,pic,otbm,xml,pic,otb,spr
Chyba w twojej bajkowej krainie. Skrypter jak sama nazwa wskazuje powinien umie? pisa? skrypty (LUA).

Programista powinien potrafi?:
pisa? w j?zykach
c,c#,c++,Java
Wymie? mi jakie biblioteki powinienem zna?? Powiedz co b?dziesz chcia? stworzy? przy ich pomocy?
Sk?adnia i podstawy j?zyka to doba nauki.

B?dziemy przerabia? Klienta tibi 8.50
Skoro b?dziecie przerabia? klienta Tibii to w?tpi?, ?e potrzebna b?dzie znajomo?? c,c# i javy, nawet c++ (chyba, ?e chodzi ci o YATC).

Jakiego Napisze p??niej Po to By ludzie nie kradli pomys?u
Tw?j pomys? jest zapewne g?wno warty. Prawdopodobnie jedna koncepcja, niemo?liwa do zrealizowania...

Jakie sumy otrzyma programista? Co to za projekt (powiedzmy, ?e jestem zainteresowany)?

Zdj?cia Projektu: Zrobi? Jak do mnie napiszesz
Kontakt: GG 1903293
Jak? szko?? uko?czy?e?: Technik Handlowiec

To Invicten

Chyba w twojej bajkowej krainie. Skrypter jak sama nazwa wskazuje powinien umie? pisa? skrypty (LUA).

Bajkowej Krainie?
Sama nazwa wskazuj??
Nie ka?dy wie napisa?em w streszczeniu w jakich plikach b?d? si? bawi?
teraz napisa?em ze w plikach lua i co? Wyskakuj? ludzie z pytaniami. w jakich plikach b?d? grzeba? !

Wymie? mi jakie biblioteki powinienem zna?? Powiedz co b?dziesz chcia? stworzy? przy ich pomocy?
Sk?adnia i podstawy j?zyka to doba nauki.

Kolega pr?buje Zab?ysn?? ot?? kolego wcale nie musz? podawa? bibliotek Bo tego jest tyle ze ludzie uznali by to za spam oraz Kompilowa? silnik kompilowa? b?d? sam. co do reszty plik?w mam programy i bez kompilacji si? obejdzie

Ale skoro chcesz na ?yczenie Kolegi
skr?cone ale ci co lubi? informatyk? powinni wiedzie? ocb
lua_load , Parametry do skrypt?w
int height = (int) lua_tonumber(luaState, lua_gettop(luaState)); do zwracania warto?ci i tak dalej.

Skoro b?dziecie przerabia? klienta Tibii to w?tpi?, ?e potrzebna b?dzie znajomo?? c,c# i javy, nawet c++ (chyba, ?e chodzi ci o YATC).

Masz racje yatc jest bez praw autorskich lecz nie koniecznie musi to by? yatc. mo?na pisa? silnik od zera je?li b?dzie czas kto wie? lecz raczej nie s?dze dlatego ?e napisa?em ju? wy?ej ?e b?dziemy przerabia? klienta tibi a swojego zdania nie podwa?am ,wi?c znajdzie si? co? bez praw autorskich :)
co do c++ b?dzie mi potrzebny :)
wi?c nie p?kaj a skr?t b?dziemy przerabia? klienta napisa?em og?lnie. by nie by?o pyta? .

Tw?j pomys? jest zapewne g?wno warty. Prawdopodobnie jedna koncepcja, niemo?liwa do zrealizowania...

Jak moje poprzednie projekty ? :)
Nie s?dz? by by?o to g?wno wart? skoro p?ace za prac? A kto p?aci? by za g?wniany projekt
Boli mnie tylko to ?e tak podchodzisz do sprawy.
na pewno znajd? si? m?odzi uzdolnieni geniusze bo takich ju? si? nie docenia.
nie napisa?em ?e szukam profesjonalisty

Co do koncepcji Jak mo?na pisa? gr? bez napisania scenariusza g??wnego ?
Wszystko jest opisane Nie spamowa? bym na forum gdybym nie Wiedzia? co i jak b?dzie w grze a uwierz mi mam Wyobra?nie :)
z fabu?? i koncepcjami niema problemu bo ju? koncepcje powsta?y do fabu?y jeszcze Duu?o czasu :)

Jakie sumy otrzyma programista? Co to za projekt (powiedzmy, ?e jestem zainteresowany)?

Nie Szukam Ludzi ?eby Robili T? gr? tylko i wy??cznie dla pieni?dzy a dorobi? sobie troch? kasy za siedzenie w domu na pewno Ka?demu si? przyda
jaka jest moja gwarancja zap?aty?
je?li b?d? pewny na 100% ?e jest to naprawd? solidny i pracowity pracownik jestem navet w stanie zap?aci? mu pensj? krajow?

Sp?jrz na to z innej strony ludzie na forum tak sie rozpisuj? z tymi poradnikami i s? zadowoleni z tego ?e mog? pom?c innym
Wi?c kto Chce Zarobi? troch? kasy Za kilkaset Grafik lub kilkadziesi?t banalnych skrypt?w Zapraszam Do pisania Poda? oby wi?cej takich ludzi.

Teraz napisz? co? od siebie gdybym wiedzia? na 100% ?e ten projekt spodoba si? ka?demu wynaj?? bym profesjonalist?w
cho? jest tyle ludzi na tym forum kt?rzy pal? si? do roboty.
poco dorabia? ustawionych ludzi ?

Na prawd? gor?co Zapraszam Do Pisania Poda?
Do niczego nie zmuszam.
gwarantuje tylko ?e nie b?dzie dziecinnej atmosfery,
Cho? nic nie mam do m?odzie?y bo i s? tacy kt?rzy potrafi? na prawd? wiele
i nie s? doceniani

moja koncepcja do tego co napisa?e? jest naprawde irytuj?ca i wulgarna
dlaczego? patrzysz na kas? a zwykle tacy ludzie nie s? zapaleni do pracy. brak im krzty dojrza?o?ci i nudz? si? w domu Dlatego trac? sw?j cenny czas na posty takie jakie ty tutaj wyda?e?

Po co Wypowiada? si? na temat o kt?rym nie ma si? zielonego poj?cia
masz poj?cie czego pragn? gracze?
to bezsensu. nikt nie ma poj?cia.

Ale dlaczego by nie spr?bowa?, jeste? po prostu zazdrosny ? ?e nie masz pomys??w. ludzie nie tworz? projekt?w takich jak ten bo strasznie du?o czasu zrobienie takiego projektu zajmuj? i nie tylko ludzie trac? wiar? i wen? na to co tworz? przez takich posty jak ty tu napisa?e? nie tra? wiary polacy s?yn? z pracowito?ci zastanowi?e? si? nad tym co ich motywuje a co negatywnie nastawia?
wi?c s?dz? ?e navet je?li mia?by? co robi? nie pisa? by? takich post?w dlaczego?
bo po prostu gdyby? by? na tyle rozumnym cz?owiekiem nie pisa? by? nic.
bez urazy ale naprawd? nie Lubie Ludzi kt?rzy du?o gadaj?

Nie Tra? wiary tego postu wy?ej po prostu nie czytaj dlaczego ?
poniewa? kolega ma charakter Faszysty :)
Lubi by? wy?ej od innych dlatego pr?bowa? mnie jako? zniech?ci? do projektu
a tutaj na forum nic nie mo?e zrobi? dlatego wp?ywa na psychik? ludzi.
zwykle takich ludzi si? ignoruje ale nie ja tacy ludzie mnie nie ciekawi? lecz kto? navet taki jak ja musi im przet?umaczy? co ty cz?owieku wyczyniasz i jaki masz cel tego ?e napisa?e? ze gowno warty projekt.
jak mo?na udziela? si? na temat projektu skoro nie ma si? bladego poj?cia co ju? posiadamy

Moja Opinia og?lna co do twojego postu ,spokojnie nie do ciebie ,bo nie znam ci? NAbijaSz posty masz 21 post?w. czyli dopiero zaczynasz jaki jest cel pocz?tkuj?cych je?li nie Doradzaj? ? :)
zobacz Posty Napisane PRzez ludzi o wi?kszej ilo?ci post?w
tacy ludzie nie pisz? bzdur.
wi?c daj sobie spok?j nie chcesz Nie oceniaj
ciekawo?? z?era ? Poczekaj a? projekt Zostanie uko?czony
Ale nigdy !!! W?a?nie ja ci to pisz? nigdy nie oceniaj projekt?w zwi?zanych pracami na komputerze bo tym obra?asz mnie i reszt? ludzi kt?rzy maja wene w tworzenie takich gier

?egnam
Pozdrawiam LASTIC :)

Ostatnia edycja:

Zdj?cia Projektu: Wys?ane na pw
Kontakt: 68596654 - gg
Jak? szko?? uko?czy?e?: Nie rozumiem pytania ;D

Zdj?cia Projektu: Wys?ane na pw
Kontakt: 68596654 - gg
Jak? szko?? uko?czy?e?: Nie rozumiem pytania ;D

Cont3 Nie Spe?nia Oczekiwa?
Podanie Odrzucone

Poszukujemy Nadal!!

Przesy?am Obecnych Pracownik?w :

?ukasz (LaStiC 20 Lat)
KabOOm (Kaboom 21 Lat) <- Odrzucony Brak Czasu , Wykona Swoj? Prace P??niej

Grafik:
Nie Spe?nili Warunk?w , Co Do grafik?w Apeluj? By Graficy Zg?aszali Si? Maj?c Jakiekolwiek Do?wiadczenie

Skrypter,Programista:
Jurek (PhoOwned 29 Lat)

Mapper:
Rafa? (XisD 18Lat)

Czy Na Prawd? Nikt Nie Jest W Stanie Stworzy? Grafik Pixelowych??

Potrzeba Jeszcze tylko dw?ch Grafik?w , Co Do Projektu Projekt Jest Ju? Zacz?ty !!

Ostatnia edycja:

Od?wie?am !

Od?wie?am!!!!

Pozycja:Grafik <PixelART>
Zdj?cia Projektu:Zrobie...
Kontakt:18476326 gg
Jak? szko?? uko?czy?e?:obecnie ucz? si? w Liceum xd

Zdj?cia Projektu:
Normalny
otsx.jpg

Pomniejszony
malyots.jpg

Przezroczysty. Zapomnia?em zrobi? go na 32x 32. Pomniejszony mo?e by? jako ikona.
przez.gif

Umiem jeszcze wi?cej.
MOJA STRONA, ale webmasterem nie jestem
Kontakt: GG 2029875
Jak? szko?? uko?czy?e?:Podstawow?

Ostatnia edycja:

Od?wie?am

Je?li potrzebujecie Grafflora albo pisarza to jestem ch?tny ;p.

Zastanow sie co piszesz sam lamiesz prawo edytujac klienta Tibii. Wiec nie wyjezdzaj z takimi tekstami bo az szkoda czytac.
Uwaga Zastrze?am Sobie Prawa Autorskie Co Do Tworzenia Na Bazie Mojej gry online Harvest Moon.
Poniewa? Na 100 % Nie Ma Tego Typu Gier online S? Tylko Przez przegl?dark? Zg?osi?em To Gdzie Trzeba ?e nie Ma takiej Gry, Zosta?o To Sprawdzone I W Tej Chwili W ka?dym Moim Po?cie Czy Tu Czy Na Innym Forum Lub Reklamie Mam Prawo Do Tego Typu Posuni?cia !!
Je?li Kto? Z?ami? Moje Prawa Autorskie Jestem W Stanie Zg?osi? To Gdzie Trzeba, By Strona Gry Bazuj?ca Na Grze Ode mnie Zosta?a Usuni?ta I przez Ip W?a?ciciel Zosta? W?a?ciwie Ukarany I Poni?s? Konsekwencje Kopiowania Mojej Gry !!!
Co Do Gry Harvest Moon W Tej Kwestii To Ja Kopiuj? Ich Lecz Pisa?em Z Przedstawicielami i Lud?mi Na stanowisku Wy?szym Nadsume, Oraz Innymi Firmami Pomagaj?cymi Tworzy? Gre I Dosta?em Na To Pozwolenie !!

Nab?r Ludzi Do HARVEST MOON ONLINE!!
Zapraszam Wszystkich Do Projektu HARVEST MOON ONLINE!!

B?dziemy przerabia? Klienta tibi 8.50
Kogo Potrzebujemy

Spec?w Pixelowych,Grafik?w
Grafik Powinien potrafi? :
Tworzy? Obrazki Wielko?ci 32x32
Ci?? Obrazki
Edytowa? Obrazki
Zmniejsza? ,Zwi?ksza? wielko?? obrazk?w
Skrypter?w , Spec?w Od Plik?w Lua
Sktypter Powinien potrafi? :
Pisa? Od Zera Skrypty Lua
Mapper
Mapper Powinien potrafi? :
Tworzy? Map? Z Nowymi Itemkami

Podanie :
Kontakt:
Jak? szko?? uko?czy?e?:

Prace B?d? Wykonywane Samodzielnie
Wszyscy B?d? Musieli Wykonan? Prace Przedstawi? oraz Wys?a? Na Nasze Forum
By Wszyscy Widzieli Co Kto Tworzy, Co Zrobi?!

Nagroda ?
Pieni?dze co miesi?c : Do Ugadania
Lub Posta? oficialna (gm,cm) w grze

Obecny Team :

LaStiC
KabOOm
Grafik:
Nie Spe?nili Warunk?w , Co Do grafik?w Apeluj? By Graficy Zg?aszali Si? Maj?c Jakiekolwiek Do?wiadczenie!
Skrypter:
Jurek (PhoOwned)
Jak To Mniej wi?cej B?dzie Wygl?da?:
Co Do Wszystkich Grafik Jeszcze Nie Wiadomo

harvestmoonc.jpg

Zapraszam Do Pisania Poda?
Pewnie Zastanawiacie si? Czy Ludzie Nie Widz?cy Tego Postu B?d? Ukarani
Oczywi?cie Poniewa? Jak Wy?ej Wspomnia?em Zg?osi?em Byt Tej Gry Oraz Mam Prawo Do Sprzeda?y W?asnej Gry Bazuj?cej Na Harvest Moon na psx oraz Innych Konsolach
Pozdrawiam LastiC iT Toru?

Stary... 0 sprecyzowania czegokolwiek... Idea ots'a jest jednak ?e dziwna..
Projekt nie jest i chyba nie b?dzie wykonywanie staranie(profesjonalnie), i
tak na prawd? wyjdzie z tego niez?y bajzel.. Po 2 pieprzenie o jakimkolwiek
pomy?le na w?asno?? jest ?a?osna tak bardzo ?e a? zabrak?o mi s??w! ka?dy
mo?e sobie takie co? stworzy? od 0! pomys? mo?e kto? da? ale wykona? go
mo?e ka?dy! Tak samo chcesz skar?y? kogo? a sam dokonujesz przest?pstwa? to jest kopanie pod sob? do?k?w po prostu ?mieszne..

Notka moderatorska:
Dzia? zespo?y s?u?y do do??czenia do jakiego? zespo?u, a nie do jego krytykowana, a dodatkowo zdj?? nie cytujemy. Ostrze?enie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

HAHA!! Padam na twarz!!!
O ile pami?tam ?amie si? tylko regulamin je?li ots jest na oryginalnym kliencie tibii :P
Pozycja:Grafik (PixelArt)
Zdj?cia Projektu: http://tibia.net.pl/showroom/465997-galeria-zaturasa.html
Kontakt:10738147 gg
Jak? szko?? uko?czy?e?:przedszkole,szko?a podstawowa,obecnie jestem w pierwszej gimnazjum :)

Refresh.

Ostatnia edycja:

Od?wie?am

Oraz Przyklejam Obecny team

G?owa Projektu / Sponsor / Pomys?odawca:

LastiC (21 Lat)

Programista / Skrypter:

PhoOwned ( 29 Lat)

Grafik :
Obecnie Jeden
Wci?? Szukamy

?ukasz (17Lat)

Zainteresowanych Prosz? O Kontakt
gg : 17512320
Lub o Sk?adanie Poda? na Forum

Do : Arelies

Co Do Klienta :
Edytujemy Klienta Yatc Edytujemy Go Poniewa? Jest To Klient Bez Praw Autorkich Pisany W c ++ ,Tibia Spr I Dat Robimy W?asne
Wcale Nie Jest Powiedziane ?e B?dziemy Czegokolwiek U?ywa? Z Oryginalnego Klienta Tibi Wi?c Nie Widz? Tutaj ?amania Jakichkolwiek Praw Autorskich

Co? O Kliencie Yatc :
YATC - Yet Another Tibia Client

Wygl?d KlientaYatc:
YouTube - YATC - Yet Another Tibia Client 0.3.2
( Polecam Go Ludziom Kt?rzy Chc? Tworzy? Otsy Nie ?ami?c Jakichkolwiek Praw Autorskich Oraz Po to By m?c ?atwiej Zmieni? Ikony oraz Wygl?d Klienta Klient Ma Source W Downloandzie (Source: ?r?d?a Do Kompilacji)

Do Administracji Forum ( Przepraszam Za Post Pod Postem Prosz? O Po??czenie )
Pozdrawiam LastiC

Status
Zamknięty.
Back
Do góry