• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Poszukuje mappera

Status
Zamknięty.

Vezip

User
Styczeń 4, 2010
Liczba reakcji
0
Witam . Poszukuje znajacego sie na RME i Item Editorze mappera . Jak ktos chce sie zg?osic prosze niech poda gadu-gadu i wszelkie porady i watki bedziemy tam omawiac . Osoba ta powinna sie znac na robieniu w?asnego OTS gdyz moge miec pewne pytania . Glownie mi w RME chodzi o robienie bramek questowych powyzej 65k+ i robienie skrzynek z itemkiem na zakonczenie questu zeby mozna bylo brac item 1x a potem wyskakiwal napis np. To jest puste/Ten Item juz zostal zabrany . To sa najwa?niejsze rzeczy co do RME . A jak chodzi o Item Editor to jak dodac moc np. takiemu Misiowi dac 20% obromy od wszystkich atak?w i 15% zwiekasza ataki magiczne mojej postaci . Prosze o zg?oszenie sie . Gdy moj OTS zostanie oficjalnie wlaczony osoba ktora mi pomagala dostaje automatycznie GM <mowie odrazu ze mysle nad dedykiem , gdyz mam 100 zl i nie mam co zrobic z nimi ;p >Tak jak mowie WARTO .!

Odp: Poszukuje mappera

Przepreszam . Zapomnialem dodac ze chodzi tylko i wy??cznie o tibie 7.6 . Sorki za wszystko , Moj blad.

Odp: Poszukuje mappera

Kolego pomyli?e? dzia?y "Zespo?y" tam zaloz temat to raczej kto? sie odezwie bo tutaj w?tpie.
Pozdrawiam Fikusek

Status
Zamknięty.
Back
Do góry