-Mapa Poszukuje mapy Evo 8.54

Status
Zamknięty.

Bez Cenzury

Active User
Lipiec 22, 2012
Liczba reakcji
3
Witam, poszukuje mapy Evolution (Evo) 8.54, najlepiej ?eby ta mapa by?a czysta to znaczy bez ?adnych przer?bek!, mo?e te? by? ta mapa MegaEvo by H3LP co? takiego nie pami?tam ju? :( , chodzi mi o to ?eby by?o jak najmniej szczeg???w bo chc? j? edytowa?..
Szuka?em ju? w google.pl niestety wszystkie linki powygasa?y lub w og?le nie istnia?y;(.
Straci?em ju? nadzieje teraz mog? liczy? tylko na was.:(
B?AGAM WAS O T? MAP? !!!. [najlepiej to czyste evo 8.54] :[.
Pozdrawiam !.

Odp: Poszukuje mapy Evo 8.54

?ap:

Download:

Kod:
[url]http://speedy.sh/wxYjf/Evolutions-Map-8.54.rar[/url]
Scan:
Kod:
[url]http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/48d5b4664f708ec7a992971e656d7a1ecfd2f1c8[/url]

Dzi?kuje ci bardzo rep dla ciebie. :)
Niestety kolejny problem ;( , gdy odpalam t? map? to wyskakuje mi informacja :" Unsupported client version! (8) " i nie wiem co zrobi? :| RME normalnie si? odpala ale niestety jak w??cz? t? map? to si? w?a?nie pojawia to : Unsupported client version! (8) jakby kto? wiedzia? TO PROSZ? O ODPOWIED?.

Aha.
Najpierw mo?e powiedz w czym ci wyskakuje Unsupported client version! No sorry ale jasnowidzem nie jestem.
Je?li w silniku to...
1. Sprawd?, czy silnik jest pod 8.54
2. Je?li na 100% jest to 8.54 to sprawd?, czy na innym silniku 8.54 dzia?a
3. Je?li nie to znaczy, ?e b?dziesz musia? ?ci?gn?? inn? map?.
Logiczne ;p

@up

A mo?e po prostu zmieni? rme na inn? wersje..?

Mam RME 1.1.10 z tego co pami?tam i to chodzi o map?.. ;[
kolega przyni?s? mi na pen-drive mapki (questy) te? po 8.54 i tak?e nie dzia?a =[

Wcze?niej napisa?em no sens, ale zedytuje i spr?buje jeszcze raz.

Powiem tak.
1. Sprawd? czy RME na pewno "gra" ci na 8.54.
2. Zapytaj si? kolegi czy na 100% to by?y mapki pod 8.54.
3. JESZCZE RAZ SPRAWD? CZY TO NIE WINA SILNIKA.
4. No i jeszcze spr?buj na innym silniku, b?d? skompiluj map? najpierw do np. 8.60, a potem znowu do 8.54. Ryzykowne ale jednak masz kopie zapasow?.

Raczej tyle tylko mam.

Ostatnia edycja:

Dobra, dzia?a?o wszystko cudnie ! ale pobra?em se tibie real i niestety zainstalowa?em j? na klienta tibi 8.54... no i "po gra?em se chwil?" i jednak si? rozmy?li?em -,- no to se my?l? jedziemy jeszcze raz .. zainstalowa?em tibie 8.54 (tibie real usuno?em) patrze a tu kurrrde rme nie dzia?a jeszcze raz napisze ?eby by?o "jasne" mam RME pod 8.54 wersja tego rme jest taka 1.1.10, I pojawia si? ten sam problem co wcze?niej ! : ,,Unsupported client version! (8)" Rme Przecudownie chodzi ale Mapa evolution ju? nie bo wyskakuje ten b??d .. wkurzy?em si? i usun??em moj? edytowan? mapke i pobra?em jeszcze raz czyst?, i co? to samo !! ca?y czas ten pierrrdzielony problem :[ Prosz? o pomoc , oczywi?cie wynagrodz? Reputacj?. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Back
Do góry