Poszukuje silnika 8.5 z real mapk?

Status
Zamknięty.

Veron

Active User
Maj 4, 2009
Liczba reakcji
2
Witam !!

Czekam na silnik z real mapk? lecz ja nie moge nigdzie znale??. Silnik pod tibir 8.5 z Real mapka.

pozdrawiam i z g?ry dzi?ki

;);););););):|:|:|:|:confused:

Odp: Poszukuje silnika 8.5 z real mapk?

Lol ???
takie silniki b?d? mo?e jutro albo za tydzie? lub 2 lecz pami?taj google nie boli
Musisz jeszcze poczeka? ch?opie ;].........

Oto? mam silnik z rl mapka nowy w pe?ni czysty tyle ze musze go na spedyshare w?ozyc ale juz mowie niema nowych wyglad?w :p sprobuje dzis w nocy napisac posta z tym silnikiem :p

hm, kolego Dawidst ja ju? posiadam taki ?w silnik, sam przerabia?em lecz niestety jest problem z acc makerem bo jest kijowa baza danych kt?ra nie pasuje do acc makera tfs. Brakuje np kolumny name w account itd. wi?c niestety acc makera nie zrobie a bazy tez nie zrobie prawid?owej bo baza jest powiazana z silnikiem

ots posiadam takiego

[8.5] The Forgotten Server v0.2.4 (Mystic Spirit)

Znalaz?em tylko taki na naszym forum niestety nie ma on nowych wygl?d?w co jest wielkim minusem i raczej na pewno go nie b?dziesz chcia? ale na wszelki wypadek ?ap silnik.

Download:
Real Wojtas silnik.rar

Link do tematu:
http://tibia.net.pl/silniki/148524-stabilny-tfs-rl-mapka.html

Przepraszam ?e nie ma skana ale autor postu go niestety nie doda? a sam go nie mog? przeskanowa? poniewa? mam takiego wolnego neta ?e skanowa?o by si? chyba p??tory dnia.:|:(:down:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry