Poszukuje teamu do Fan Art Naruto ots

Status
Zamknięty.

Mikaschi

Active User
Marzec 26, 2009
Liczba reakcji
1
Witam poszukuje teamu do tworzenia serwera od zera na silniku tfs 0.3.6.

Serwer b?dzie opiera? si? na anime Naruto kt?rego jak bym chcia? by tworzyli jego najwi?ksi fani. Nie chc? stawia? szybkiego marnego ots'a, lecz planuje vps'a w nied?ugim czasie do tworzenia serwa, a potem normalnego dedyka. Zacznijmy ode mnie mam na imi? Micha? i mam 21 lat i chodz? na studia informatyczne, na czym si? znam na wszystkim po trochu w sumie najlepiej na konfiguracji zabezpieczeniach i pisanie nie zbyt skomplikowanych skrypt?w + ?rednio s?aby maper ze mnie eh, opr?cz pixel art'u bo tu jestem kompletnym zerem ale edycja klienta perfect :D

Powiem ?e ju? zacz??em sam projekt, ale jest tyle zrobione ?e prawie nic.

Kontakt ze mn?:
Kod:
GG:44913416

Potrzebni s? :
Kod:
Skrypter 0/1
Maper: Stanowisko zaj?te
Pixel'art 0/1

Dobra, teraz macie tu wz?r na podania
Kod:
Imi?:
Poziom zaawansowania:
Przyk?adowa w?asna praca:
Kwestia wynagrodzenia jest do dogadania, acz kol wiek tak jak m?wi?em chc? by ten serwer tworzy?a spo?eczno?? fan?w Naruto, wi?c dla teamu b?dzie pewna pozycja na serwerze na pewno.
Screen z serwera jest to akademia na rooku, prosz? si? nie czepia? ?e Iruka wygl?da jak Madara, to tylko tymczasowe.
69909154831963475613.jpg

Odp: Poszukuje teamu do Fan Art Naruto ots

~~~refresh~~~
Serdecznie zapraszam do projektu.

Jestem w stanie pom?c g?ownie ze skryptami i ewentualnie przy mapie i grafikach . Po szczeg??y pisz na gg 16141964 . Czasowo mam du?e do?wiadczenie w robieniu OTS'?w typu anime .

odpisz na gg bo ciezko sie z toba skontaktowac

Status
Zamknięty.
Back
Do góry