Call of duty 1, Cod2 ju? za du?o zajmuje ^^ W 1 mo?esz gra? offline jak i online. Brothers in Arms, Medal of honor, to s? kultowe serie, pierwsze ich cz??? za du?o nie zajmuj?.Typ Gry: Strzelanina/Przygodowa
Na jaki system: Windows Vista
Max. Wymagania Gry: Do 1gb
Dodatk. Informacje: Chodzi mi o gr? typu Wolfenstein czy co? takiego. Gra nie ma by? za kr?tka, do?? dobra grafika. Chcia? bym te? ?eby mo?na by?o gra? Offline, inaczej m?wiac gra? w Kampanie. Oraz ?eby mi?o si? gra?o.
Na pewno Tekken z emulatorem, little fighter(r??ne wersje), Na PC jest tylko jedna gre WWe, jest ni? WWE RAW -Typ Gry: (przygodowa,strategiczna, etc.) Bijatyka
Na jaki system: (windows, psp, xbox, etc) Windows XP
Max. Wymagania Gry: (do ilu ma by? ram, etc) takie gry nie wymagaj? za du?o.
Dodatk. Informacje: Rozchodzi mi si? bardziej o WWE i przy okazji m?g?by kto? podes?a? link do ?ci?gni?cia na PW. By?bym bardzo wdzi?czny.
Ale jakie? ?adne bijatyki z wieloma kombinacjami i nie z?a grafik? mile widziane.
Football Superstars(tylko online)Typ Gry: sportowa
Na jaki system: windows
Max. Wymagania Gry: procek amd athlon 2k+ ram 1,3 karta radeon 9250
Dodatk. Informacjei?ka no?na co? w stylu fifa online multiplayer.
Notka moderatorska: |
Post pod postem, ??cz?. |
OD DAWNA SZUKAM COS TAKIEGO
Typ Gry: Jakies RPG ( cos w stylu metina ale bez neta)
Na jaki system: PSP
Max. Wymagania Gry: chyba niewa?ne jedno wymaganie... COS Zaje*is*ego
Dodatk. Informacje: cos podobne do metina lub tibi
ze nabija sie lv bije sie potworki nieograniczony czas gry i swobodna zabawa postaci?
chodzi mi o jakies RPG Ale bez neta (moze byc game sharing) bo mam ja brat i kuzyn to bedziemy pytak przez bluetooth <-- Cos w tym stylu
Typ Gry: (RPG)
Na jaki system: (Windows XP)
Max. Wymagania Gry: (2GB RAM, Karta Graficzna 512MB i procek 2x 1.89GHz)
Dodatk. Informacje: Co? w stylu Oblivion i Gothic.
Risen, Neverwinter 1-2, Mount And Balde +Dodatki, Mass Efekt 2 (to jest bardziej w przesz?o?ci).
Risen, Neverwinter 1-2, Mount And Balde +Dodatki, Mass Efekt 2 (to jest bardziej w przesz?o?ci).
Proponuj? wszystkie Splinter Cell'e. W conviction jest akurat najmniej skradania.Szukam fajnych gierek typu "stealth" lub inaczej "skradanki" mile widziane ucieczki np. z oboz?w, wi?zie? i tak dalej.
Typ sprz?tu: PC
Wymagania: Nieistotne
Przyk?adowe gry, w kt?re gra?em:
- The Great Escape
- The Saboteur (cz??ciowo te? skradanka)
- Sprint Cell: Conviction
Notka moderatorska: |
Kasiu! PS3 to konsola, nie system! xd |
Typ Gry: Strzelanina, FPS
Na jaki system: PS3
Max. Wymagania Gry: Bez znaczenia
Dodatk. Informacje: Poszukuj? jakiej? dobrej strzelaniny, co? w stylu FarCry 2 albo Resistance: Fall of man. G??wnie chodzi mi o ciekaw? fabu??, r??norodne uzbrojenie i gr? z pierwszej osoby. Na PS3, oczywi?cie. Niech to tylko nie b?dzie horror xd Obecnie planuj? zakup Resistance 3, ale musz? jeszcze na ni? poczeka?. Cena nie gra roli.
Synu?, pisz po ludzku bo nic nie zrozumia?em. Je?li jeste? dzieckiem metina, to nic z tob? si? ju? nie da zrobi? : (Typ Gry: cos jak metin wiecie grafika 3D itp no cos jak metin i zeby mialo fajne grafiki bo grafiki metka mi nie podpadly
Na jaki system: komputer
Max. Wymagania Gry: obojetnie )
Dodatk. Informacje:
jak sie expi znaczy czy szybki exp czy sa cheaty