Potrzebny mapper do RPG Otsa 10 profesji!

Status
Zamknięty.

pacan123

User
Listopad 4, 2009
Liczba reakcji
0
Mianowicie potrzebny mi maper do RPG Otsa 8.6. Jesli ktos mialby ochote i czas oraz chcialby pokazac na co go stac, prosze pisac tutaj, lub zglosic sie do mnie na gg: 12643604.
Wstepnie to co moge powiedziec o serverze.
Server posiadal bedzie 10 profeji. Jakies propozycje prosze pisac.

formularz zgloszeniowy
Nick:
Interesuje mnie praca zwiazana z:
przykladowe prace mozna zamieszczac ponizej ;)

---Aktualizacja---

Od?wiezam

Odp: Potrzebny mapper do RPG Otsa 10 profesji!

opisz bardziej to wszystko...
podaj nazwe i funkcje tych profesji.

No to sluchajcie, powiem wstepnie jak to ma wygladac i zalacze kilka sceerow.
Mianowicie mozna bedze wybrac jedna z 10 profesji:
-Wizard
-Cleric
-Bard
-Archer
-Glavier
-Blader
-Nuker
-Assassin
-Axemaster
-Bowman
Kazda z tych profesji bedzie miala swoje zalety. Zalacze kilka screenow z przykladowymi czarami i broniami. Bronie bedzie mozna wbijac na +1 +2 i tak do + 20 lecz raczej nie da sie wbic na tyle poniewaz prawdopodobienstwo wbicia broni od 10 wynosi juz tylko 2% wczesniej tez tak latwo broni wbic nie bedzie mozna.
Rook- Z rooka bedzie mozna wyjsc na 20 lvlu i po wykonaniu owych questow o tym wiecej na privie.
Mapa musi posiadac kontynent na ktorym zaczynac bedzie sie cala gra czyli rookgaard
Nastepny kontynent po rooku i wiele wiele innych rzeczy o tym tez powiem na privie jesli ktos bylby zainteresowany.
Bedzie dodanych wiele nowych rzeczy do gry i scryptow. Czary takze beda inne do kazdej poszczegolnej profesji. Niektore potwory beda mialy inne nazwy i inne wlasciwosci nie koniecznie wyglad
Oto moj skype : wirek wirkowski
Zaraz dodam kilka screenow

---Aktualizacja---

O to kilka przykladowych screenow co do czarow

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/607/glavier.jpg/]
glavier.jpg
[/URL]

Dla zainteresowanych jeszcze raz podam skyoa lub gg
gg: 12643604

Ostatnia edycja:

@UP,
Dodaj formularz zg?oszeniowy !

Pozdrawiam.

spellmakerem robione czary i myslisz ze to starczy?
pokaz cos innego.

Moze zacheci mnie jakis pokaz skryptu...

Powiem tak pomyslow mam 1000000 potrafie scryptowac i robic wiele innych rzeczy pracowac w autoit czy c++. Project bedzie powstawal wraz z mapa to dopiero poczatek wiec nie mam ci nic do zaoferowania jesli chcesz cos na pokaz to pisz na privie a ci zrobie

AutoItem to ja si? chwali?em maj?c 13-14 lat, teraz nawet wstydz? si? o nim wspomina? ^^. Ile os?b w teamie? Co ju? masz a czego brakuje? Dopisz wynagrodzenie :P

PS: te czary to tak ?rednio do RPG pasuj?

Napisalem, ze jest to autoit i c++ a po za tym jesli uwazasz ze wstyd jest chwalic sie autoitem to nie wiem kolego jaka masz wiedze na temat tego jezyka bo tym jezykiem mozna zdzialac takze wielkie rzeczy w szczegolnosci znajac FF.au3 . Te czary nie maja nic do tego RPG potrzbuje ludzi ktorze chcieliby mi pomoc i zajac sie czyms bo zaczynam od poczatku. Mam tylko pomysl na to i 2 servery do hostowania .

---Aktualizacja---

Od?wiezam.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry