Potrzebuj? profesjonalnych ludzi do projektu serwera Tibii [7.60]

Status
Zamknięty.
Odp: Potrzebuj? profesjonalnych ludzi do projektu serwera Tibii [7.60]

Nie dam do przeczytania fabu?y. Je?eli tak chcesz si? zawstydzi? to poczekaj do startu OTS'a i wtedy oce?. Prosz? MOD'a o danie ostrze?enia u?ytkownikowi Normistrz i niech najlepiej je?eli tak chce nas obra?a? tutaj w tym temacie si? nie wypowiada.

Nareszcie porz?dny serwer 7.6 ; )
///Po?owa my?li ?e jak napisze post z podaniem i poka?e jak?? "zjeban?" mapk? to zostanie przyj?ty..
Piszcie na otfield.yoyo.pl - Skrypter..

Dzi?kujmy , jaka? osoba docenia nasze po?wi?cenie. O posad? skryptera napisz do Illuminat najlepiej na GG ( teraz jest dost?pny i z nim pisze )

Wiem, w?a?nie mu pisze ; )

//Piszcie na GG: 24853904 gdyby?cie potrzebowali GM'a lub Senior Tutora..
Podanie:

Imie: Adrian
Do?wiadczenie: 3 lata.

Wizyt?wka ^^ Heheh ; >

Ostatnia edycja:

Koledzy, sko?czcie si? k??ci?, Normistrz szczerze powiem chuj ci do czyjego? wieku, niekt?rzy maj? po 8 lat a pisz? lepiej od starszych. We? nie b?d? taki kozak przed monitorem, bo w realu by? si? ba? nawet odezwa?. Po?owa sumy twoich post?w nabi?e? w tym temacie nie pisz?c nic m?drego. Wi?c b?d? tak mi?y i zamknij swoj? szanown? mord? ok?

Ankledork, wynagrodzenie jest w postaci pieni?dzy zarobionych w SMS SHOP'ie. To nie jest serwer dla pieni?dzy ?eby tylko kas? trzepa? na ludziach... Serwer jest tworzony specjalnie dla umilenia sobie gry, pogrania spokojnie i fajnie. Na pewno je?eli zarobimy to si? podzielimy.

Chcia?bym Wam zaprezentowa? layout (alpha) serwera, kt?rego autorem jest wee czyli nasz grafik.

wonderlandl.png

Zapraszam tak?e na nasze nowo powsta?e forum Wonderalndu. Link do niego:
Wonderland

Nazwa adresu PGO, poniewa? wtedy my?leli?my, ?e damy PGO. Ale zmian? adresu si? zmieni w trakcie.

Pisarza ju? mamy lecz dalej poszukuj?:

Mappera
Kodera C++.

Od?wie?am! :)

No je?eli masz jakie? bardzo ciekawe pomys?y to zapraszam Ci? na gadu, poniewa? na pewno si? przydarz? do projektu. Wykorzystamy wszystkie fajne i przydatne pomys?y.

Notka moderatorska:
Temat wyczyszczony ile si? da?o. Nast?pnym razem prosimy zg?asza? nam takie zachowania. Odpisywanie i prowokowanie takiego u?ytkownika jak Normistrz jest bez sensu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Chcia?bym od?wie?y?, poniewa? poszukujemy:

Kodera C++

Poszukiwani:

Koder C++
Mapper - Zaj?? by si? tworzeniem maina :)

A wi?c tak. Widz?, ?e niestety ju? nie poszukujesz kogo? od monster?w/npc'k?w. No niestety :/. Mog? si? zg?osi? do robienia miast i d?ungli :) Tam jest moje powo?anie niestety mam tylko prac? z wyspy i temple na noob wara zobaczysz potem. ;) Co do d?ungli nie mam na razie ale jak na co? wpadn? to na pewno dam zna?. Mapy na noob wara nie bierz tak pod uwag?, gdy? to nie ca?e 25 min roboty by?o ;(. Co do miasta tzw. "Calmia City" tak jak je nazwa?em we? tylko miasto pod uwag? na reszcie si? nie skupia?em jak na razie :/. Do tego miasta dodam jeszcze kamyczki itp. ale to w swoim czasie. A teraz przejd? do cz??ci o mnie ;)
Imi?: Jakub
Do?wiadczenie w tym co robisz: Hmmm... Jakie? 5 lat gry na 7.6, 3 lata w OTS opanowane *.xml i *.lua + w jakiej? cz??ci mapa.
Przyk?adowe prace:
screenshot2011061514101.png

Uploaded with ImageShack.us

Kontakt do siebie: GG:8502831, Skype jak zrobi? to podam :D, forum
Co? od siebie: Inspiruj? mnie nie tylko obserwacj? prowadzone z innych ots min. APO (armia...) ale te? ksi??ki, kt?re staraj? si? opisa? podziemia i miasta. Jestem kulturalnym, zr?wnowa?onym, pozytywnym i weso?ym cz?owiekiem. Gram tylko i wy??cznie na 7.6 poniewa? lubi? ten klimat. Nie b?d? si? rozpisywa? je?eli chcesz pogadamy ts/skype ;).
Zaraz dodam ss mapek ;).

Ostatnia edycja:

Na GG z Tob? pisa?em i da?em Ci zadanie. Zobaczymy jak Ci to wyjdzie, oceni? i powiem czy b?dziesz na sta?e w projekcie.

Cze??,
my?l?, ?e w ko?cu musia?em od?wie?y? m?j temat tak, wi?c nadszed? ten czas... :)
Od?wie?aj?c temat to chcia?bym Wam napisa? kilka informacji co aktualnie zosta?o zrobione, dok?adnie to tak:

Forum - Zosta?o wprowadzone sporo aktualizacji/modyfikacji do forum. Sta?o si? ono teraz lepsze jak i ?adniejsze. Znajdziecie modyfikacje typu np, Facebook, wi?kszy edytor odpowiedzi, podstawowy avatar po rejestracji, zmiana swojego statusu, legend? grup no i wiele wi?cej! Lecz forum na razie za ?adnie nie wygl?da, poniewa? wed?ug mnie ten layout jest bardzo brzydki. B?d? poszukiwa? osoby, kt?ra by by?a w stanie to zrobi?.

Mapa - Tutaj pro?ba do was! Czy kto?, ktokolwiek! ma mo?e kontakt z u?ytkownikiem The Evil zwany jako Blade? On posiada praktycznie najwi?cej zrobionej mapy i jest mi ona bardzo potrzebna, aby wykona? ju? jakie? testy za nied?ugo. Co do reszty to wszystko jest chyba dobrze lecz jak m?wi?, ?e bez The Evila to b?dziemy musieli zacz?? tworzy? od nowa rooka jak i zacz?? robi? maina.

Silnik - To nie jest du?y problem. Jak m?wi?em, ?e b?dziemy pracowa? na Ave?cie, wi?c tak zostaj?. Tam chyba najlepiej pracowa? w LUA, wi?c C++ a? tak nie b?dzie potrzebne lecz zawsze si? przyda kto? od tego :) Ni?ej opisz? kogo jeszcze poszukuj? i my?l?, ?e kto? si? takowy zg?osi.

Oto osoby jakie mi s? potrzebne do naszego projektu:

2 Mapper?w - Mapperzy musz? potrafi? mappowa? bardzo dobrze i ?adnie! :) Tacy mi w?a?nie s? potrzebni, aby projekt m?g? szybciej ruszy?. Nie szukam jaki? dzieci, kt?rzy tworz? kwadraty. Projekt musi by? udany i zrealizowany oczywi?cie. Podania sk?adamy w takowej formie:

Imi?:
By?em ju? mapperem w ( je?eli nigdzie nie by?e? to napisz 'nie' ):
Przyk?adowe prace:
Kontakt do siebie:

Kodera C++ - On po prostu musia?by zaj?? si? z lekka silnikiem. Chodzi mi tylko o to, aby ?ci?gn?? Aveste i przerobi? j? pod protok?? 7.6 jak i doda? do niej source. Je?eli b?dzie jaka? potrzeba napisania jakiego? systemu lub co? w tym stylu to my?l?, ?e b?d? m?g? na niego liczy?. Podanie sk?adamy w takiej formie:

Imi?:
Wiedza jak? posiadasz:
Przyk?adowe prace napisane w C++:
Kontakt do siebie:

Aktualnie to tyle chcia?em Wam przekaza?. Wi?cej informacji znajdziecie oczywi?cie pod adresem naszego forum Wonderland - The last land of beauty

Pozdrawiam i licz? na was! :),
Illuminat.​

Mam nadzieje, ?e wreszcie powstanie jaki? porz?dny RPG. Chcia?bym si? do tego przyczyni? i mog? zaoferowa? Ci zmiane layoutu twojego forum. Mo?e nawet zatrudni? si? jako grafik? Trzeba to obgada? na GG ;]

Imi?: Daniel
Do?wiadczenie: P?? roku
Kontakt: ?ap gg: 4760316

Jak chcesz zobaczy? moje prace to zapraszam do dzia?u Grafika ;]

Witam wszystkich serdecznie! :)
Kuzirashi dzi?kuje za od?wie?enie tematu.

Ja od?wie?aj?c ten temat chcia?bym Wam zaprezentowa? kilka zdj?? z naszej mapki. Prezentuj? si? one nast?puj?co:

28666891887878829086.png

87788544793078890511.png

72697185839006266448.png

66167400677763162276.png

04078824337730032216.png

93816580338976749225.png

50524651611412776278.png

90195421680005109911.png

69817953869410550389.png

80849442297762693927.png

19180039396929414914.png

16484356980773199564.png

28952944521977933015.png

88109026129336695332.png

18yzpx.jpg

amzc4k.jpg

313ogtx.jpg

Jak na razie tyle Wam mog? pokaza?, poniewa? wi?cej aktualnie nie robi?em :) Rookiem zajmie si? dzisiaj nasz nowy mapper, kt?rego przedstawi? wam potem.

Teraz pozdrawiam i ?ycz? mi?ego ogl?dania,
Illuminat

Ahh... Widz? pi?kne ss'ki Co do tego mappera to na forum serwa ma nick: Floow.
O ile si? dobrze orientuj? :D Widzia?em ju? rooka poziom 0 +1/-1,2,3
Potem sam zobaczysz i ocenisz :D

Cze?? wszystkim ponownie! :)

Pisz?c tego posta to chcia?bym wam powiedzie?, ?e jest to na pewno dobra wiadomo??. Tak, wi?c dzisiaj zosta?y wprowadzone ma?e aktualizacj?, dok?adnie to tak:

Na forum zosta? wprowadzony nowy styl zrobiony przez naszego grafika Daniela (Kuzirashi). Jak mo?ecie zauwa?y? jest praktycznie to samo lecz zosta?o du?o przerobione. Zapraszam do ogl?dania jak i zarejestrowania si?! :)

Do mapki zosta? wprowadzony specjalny teren pod pewien skrypt / quest, dok?adnie m?wi?c to:

Podr??niku... w?druj?c do g?r napotykasz na swojej drodze pewn? d?wigni?, kt?ra otwiera Ci wrota do kryj?wki cyklopa!

Zosta? pod to zrobiony skrypt jak i teren do przetestowania przez naszego mappera :)

Na dzisiaj to jeszcze nie koniec! :) Przez naszego drugiego mappera zostanie stworzony nast?pny teren pod nast?pny skrypt. Dok?adnie to:

W?drujesz sobie po jaskini z jakim? rutynowym questetem, zabijasz raty a? tu nagle... bum! Wpadasz do ciemnej dziury i Twoim zadaniem jest wydostanie si? z niej.

Zosta? pod to zrobiony skrypt jak i teren do przetestowania przez naszego mappera :)

Na razie my?l?, ?e to tyle informacji. Je?eli b?dziemy mieli co? nowego to na pewn? napisz? aktualizacj?!

Pozdrawiamy,
ekipa Wonderlandu!

Cze??!
Jak niekt?rzy wiedz? by?em na ma?ej przerwie i nie by?o mnie od pi?tku do teraz czyli ?rody ( 29.06.2011 ) Przez t? przerw? odpocz??em troszk? lecz teraz czas zaj?? si? dalej projektem. Tak, wi?c w planach mamy na razie przetestowa? mapk?, kt?r? aktualnie stworzyli?my. Nast?pnie skrypty, kt?re zosta?y wy?ej opisane no itd.

Dopiero wr?ci?em, wi?c teraz musz? troszk? ogarn??. Chcia?bym powiadomi?, ?e poszukujemy jeszcze Kodera C++!

Pozdrawiam,
Illuminat.​

Od?wie?am temat!

Od?wie?am.
Nie wiem czy praca jest kontynuowana ale postanowi?em napisa?.
Ot?? mam lekkie op??nienie je?li chodzi o map? itp. gdy? nie by?o mnie przez 2 tyg.
Je?li praca nad projektem nie jest kontynuowana to mog? zaopiekowa? si? silnikiem.
Illu jak b?dziesz na gadu pisz.

Cze?? wszystkim! Przepraszam, ?e tak d?ugo tutaj nie odpisywa?em lecz by?em pozbawiony internetu i nie mia?em w og?le czasu na nic. Teraz mam du?o czasu i internet b?d? mia? ju? jutro :) Prace nad projektem zosta?y przeze mnie troszk? olane lecz od jutra bior? si? za projekt jak nigdy nic! ;)

Tutaj kilka informacji co planuj? zrobi? jutro:

• Stworzy? nowe forum Wonderlandu, poniewa? stare mia?o inn? domen? jak i nie dzia?a teraz.
  • Zrobi? ma?e testy rook'a czyli dok?adnie tyle ile teraz mamy.
  • Ogarn?? ekip? projektu
  • Stworzy? jakie? ciekawe jak i przydatne skrypty

No i pewnie znajdzie si? co? jeszcze :) Tak, wi?c zaczynamy jutro nadal pracowa?!

Pozdrawiamy,
~ Ekipa Wonderland.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry