Potrzebuje Silnik Naruto + team do wspolpracy w celu zalozenia serva

Status
Zamknięty.

Mangekyo Madara

New User
Lipiec 15, 2012
Liczba reakcji
0
Witam mam prosbe czy ma ktos silnik naruto moge nawet odkupic w formie smsa jesli jest sprawny(czytaj nie musi byc gotowy w 100% ale zeby dzialal i z uprawnieniami) oczywiscie
szukalem wszedzie silnikow i wtrafilem na nowoots silnik ale mam pelno errorow tam :/
dlatego prosze was o pomoc w znalezieniu jakiegos dobrego silnika sam juz tutaj szukalem na forum i albo linki wygasly albo sa premium :/
oraz zbiore ekipe w celu zalozenia serva o tematyce naruto
moje gg : 4356018

dziekuje pozdrawiam.

Notka moderatorska:
Przeniesione.
Dawido.

Odp: Potrzebuje Silnik Naruto + team do wspolpracy w celu zalozenia serva

Mam silnik Naruto pod tibi? 7.92 jak by? chcia? pisz tu albo na gg:34450096

Odswiezam ma ktos jakies sprawne silniki ?
jestem rowniez w stanie negocjowac silniki na klientach 8.00 + za $
wszystko do ustalenia
moj gg dla zainteresowanych : 4356018

Pozdrawiam!

Wszystkie silniki na klientach 8.0 plus (pozadne silniki bo jeden niewypal jest na forum w dziale download) sa zbyt trudno dostepne i nie warto sie o nie starac szkoda zachodzu. Predzej dla ciebie bedzie wziasc silnik z wysoka tibia 8.54+ i stworzyc swoj. Z niewiarygodnie duza iloscia mozliwosci edycji jakie daja nam te nowsze wersje tibi stworzenie takiego otsa nie bedzie trudne. Kosztuje jedynie troche czasu i poswiecenia no ale jak ktos jest leniwy to juz nie ma na to lekarstwa ;)

Nawet bez dzuego doswiadczenie w twozeniu takich zeczy od zera wystarcza ci:

-Wojek google - tam znajdziesz 99% skryptow ktore mozna latwo zedytowac by idealnie pasowaly do naruto ots (transormy, itemy leczace (pilsy) i mnostwo innego shitu ktory przy odrobinie kreatywnosci ciekawie wykozystasz.
-Spr oraz Dat editory - do wklejenie potrzebnych grafik do klienta
-Hex edytor - Do wykonczenia tworzenia swojego klienta (Problem z obsloga powyzszych programow?? odsylam do punktu 1).
-Mapa - do takich projektow mapera znajdziesz w pare sec, jest ich jak mrowkow... oczywiscie mozesz zaopatrzyc sie w rme map edtor i sprobowac wlasnych sil.

Troche wysilku i masz. Jesli ci zalezy sprobojesz. Zyecz ci rowniez poczuc jak to jest gdy sie stworzy cos wlasnego.

Ostatnia edycja:

Nikt ci nie da dobrego naruto otsa ani db -.- logika -.-

wiesz Burczyk, oni my?l? ?e szybciej znajd? co? ni? sami zrobi?, to jest logika ;d
Na ich miejscu, pieni?dze jakie chc? wyda? na zakup, wyda? bym na kilka skrypt?w, kt?rych sam bym nie zdo?a? napisa?, a wiem ?e tych pieni?dzy by?o by troche(we?my przyk?ad tzw. OMBRESA, kt?ry kupi? silnik od Crasha za 500z? w kt?rym by?o wi?cej hax?w ni? gry ;d)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry