Powazny projekt [Zobacz]

Status
Zamknięty.

Juchuss

Advanced User
Listopad 27, 2010
Liczba reakcji
15
Witam.

Szukam os?b do pomocy z Otsem, kt?rego chcia? bym zrobic od 0.
Wydaje si? ,?e jest naprawde wiele roboty..
Ale szczerze mowiac wydaje mi sie ,?e jesli znajde oko?o 2 osoby
ogarni?te to projekt wypali i zostanie zrobiony w 2 tygodnie.
Opisze co zamierzam zrobic. A wiec chcia? bym zrobic
Otsa pod wyski Exp
. Chodzi o to ,ze naprawde wiele
osob gra na takich otkach i moze naprawde warto zrobic cos
takiego. Nie zalezy mi tylko na pieniadzach z Smsa..
~Szukam Skryptera oraz Mappera.

>>Mapper bedzie mia? za zadanie pomoc mi w
robieniu mapy.. W sumie mapa prawie skonczona jesli
ktos chce screeny moge podes?ac na PRV.. Zosta?o do
dodania pare expow oraz questow i chyba tyle.

>>Skrypter On bedzie mia? troche wi?cej do
zrobienia niz mapper. Bedzie On musia? ogarn?c czary
do Naszego otsa.. Mog? byc z internetu ale aby nie
by?o z nimi problemow itp.. Co jeszcze mm? W sumie to
czary i rozne inne skrypty potrzebne do takiego Otsa np Monstery.

~Jaka bedzie nagroda? Posada na serverze, oraz
po w??czeniu Otsa % z Sms Shopa. Ile %? Nie wiadomo
zalezy co bedziesz robi? i w czym pomaga?.. Je?li bedziesz
wiele pomaga? dostaniesz wiele % z Sms oraz wysok? posade
na Ots. Je?li kto? jest ch?tny prosz? si? zg?aszac. A oraz co
do zarobku mysle ,ze bedzie okolo 1000z? na miesi?c po odpaleniu otsa.
Je?li kto? uwaza ,ze Ots nie wypali z powodu ,ze nam sie nie uda
czy co? .. To sie myli.. Ots napewno zostanie zrobiony.
Moze nie bedzie to ots zrobiony w 2 dni .. Ale jak juz zrobimy
go to naprawde bedzie warto zagrac. Pozdrawiam.

>>Podanie:

Mapper,Skrypter:
Ile lat to robisz:
Ile masz lat:
Kontakt:

Notka moderatorska:
Ta opcja jest zarezerwowana dla administracji.
//wujush

Dla administracji mowisz? To dlaczego zwykly uzytkownik moze tego uzywac? Kurwa nie ogary.

Odp: Powazny projekt [Zobacz]

Czary i potwory umie zrobi? ka?dy my?l?cy cz?owiek, serio. Je?li szukasz skrypter?w umiej?cych tworzy? potwory to serwer nie b?dzie mia? za wiele do zaoferowania ze strony skrypt?w.

A oraz co
do zarobku mysle ,ze bedzie okolo 1000z? na miesi?c po odpaleniu otsa.

Jak mo?esz ju? pisa? o zarobkach, kt?re zale?? od graczy? Po ca?ym opisie serwera mysl?, ?e zarobki nie b?d? wy?sze ni? 200z?/mies. Je?li ots w og?le ruszy.

Btw. Nie u?ywaj notki moderatorskiej.

Ostatnia edycja:

Czary i potwory umie zrobi? ka?dy my?l?cy cz?owiek, serio. Je?li szukasz skrypter?w umiej?cych tworzy? potwory to serwer nie b?dzie mia? za wiele do zaoferowania ze strony skrypt?w.

Jak mo?esz ju? pisa? o zarobkach, kt?re zale?? od graczy? Po ca?ym opisie serwera mysl?, ?e zarobki nie b?d? wy?sze ni? 200z?/mies. Je?li ots w og?le ruszy.

Btw. Nie u?ywaj notki moderatorskiej.

Czy mowie ,ze nie umie zrobic potworow i czar?w? Server nie bedzie mia? wiele do zaoferowania? Hmm co Ty mozesz o tym wiedziec prosze Cie .. Miales jakiegos gownianego otka i sie wywyzszasz..

Zarobki? Mia?em otsa wiec juz cos o tym wiem.. To ze ty zarabia?e? groszaki na swoim nie znaczy ,ze ja zarabiam tyle co Ty. Jesli w ogole ruszy? Hmm tego akurat jestem pewien moze szybciej moze pozniej ale ruszy.

Czy mowie ,ze nie umie zrobic potworow i czar?w? Server nie bedzie mia? wiele do zaoferowania? Hmm co Ty mozesz o tym wiedziec prosze Cie .. Miales jakiegos gownianego otka i sie wywyzszasz..

Zarobki? Mia?em otsa wiec juz cos o tym wiem.. To ze ty zarabia?e? groszaki na swoim nie znaczy ,ze ja zarabiam tyle co Ty. Jesli w ogole ruszy? Hmm tego akurat jestem pewien moze szybciej moze pozniej ale ruszy.

Raz, naucz si? czyta? ze zrozumieniem. Ka?dy pseudo skrypter potrafi zrobi? czar, czy potwora, nabierzesz takich to powodzenia. Na tym g?wnianym otku mia?em ponad 300 os?b.

Teraz wychodzi na to, ?e robisz serwer tylko dla pieni?dzy - ?ycz? niepowodzenia.

Hmm wiesz ja robie Otsa a nie sciagam z neta i odpalam ; )

@libii
xml to nawet nie j?zyk skryptowy wi?c nie m?w tutaj o skrypterstwie

@topic:
Skrypter: Lua, javascript, css, html, xml, podstawy c++ i php
Ile lat to robisz: lua,xml rok, reszte od kilku tygodni do kilku dni
Ile masz lat: 16
Kontakt: 5169464
przyklady prac: galeria DublerSoft

@down sorki, czytalem bardzo pobie?nie

Ostatnia edycja:

Libii, chwalisz si? ?e mia?e? 300 os?b online na twoim Serverze. Ale ja s?dz? ?e po?owa sta?a na Exicie. Po 2 po co piszesz te ma?owarto?ciowe posty? Je?li nie jeste? zainteresowany prac? w tym projekcie jako mapper/skrypter to po co si? udzielasz? Juchuss mia? Ots'a na kt?rym by?o 700 os?b online, wi?c nie wiem czym si? chwalisz.

Mapper,Skrypter:Mapper
Ile lat to robisz:Nie b?d? czarowa? tu latami powiem jedynie ?e wystarczaj?co do robienia powa?nych Map
Ile masz lat:22
Kontakt:Gadu-Gadu:22438661

Musz? nadmieni?, ?e nijaki Juchuss jest oszustem. To do?? istotna informacja, je?li chodzi o wsp??prac? z nim. Jaki? czas temu zleci? mi on map? (konkretnie przer?bk?). Z ciekawo?ci (nigdy nie przyjmowa?em zlece?) zgodzi?em si? i zrobi?em na szybko to, co do zrobienia by?o. Zap?aty do dzi? nie otrzyma?em.

Je?li kto? podejmuje si? z nim wsp??pracy polecam przemy?le? ruch, bo niepotrzebnie jest traci? czas.

Mapper,: Mapper
Ile lat to robisz: 2, ale dosy? dobrze
Ile masz lat: 17
Kontakt: GG 6845124

Mapper
Ile lat to robisz: 4
Ile masz lat: 15
Kontakt: gg 2705507

Juchuss To oszust i jeszcze raz oszust sprawdzi?em go ;) Zleci? mi map? a przed map? mia? mi wys?a? kase wtedy dostanie map? czeka?em na kas? ok 1 roku ale co tam nie ma mojej mapy ;) Nie polecam Tnp'czyka Oszust wielki !! Nie zap?aci wam za mappy dostanie mape i nie odpisze ;) da ingore cay

1000z? miesiecznie powiadasz?
To powiedz mi jak chcesz tyle uzyska??
Chcesz sprzedawac PACC po 30 z? za miesi?c? Nawet je?li to musia?oby a? 30 osob kupi? PACC, z tego okolo 60% jest prowizji i podatku za sms czyli ju? mamy 400z? i nawet gdyby? komu? wyp?aca? 10% (bo nie s?dz?, ?e dasz wi?cej) to kto? na r?k? dostanie 40z? miesiecznie.
Chyba, ?e kalkujuesz to sobie jako? inaczej. Je?li tak to o?wie? mnie prosz? te? chc? by? taki sprytny i bogaty jak ty.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry