• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Powr?t do gry. Jaki ?wiat.

Status
Zamknięty.
Witam. Postanowi?em wr?ci? do gry. Posiadam postacie na Lunarze (3x 38-40 lvl, ek, ed, i rp) oraz 58 msa na Saphirze, we wtorek zamierzam kupi? pacc 180 lub 360 dni. Ale z racji tego, ?e tam ju? nikt znajomy nie gra, chcia?em zacz?? gra? od nowa, tylko nie wiem na jaki server warto i??. Najbardziej zale?y mi na tym, ?ebym mia? z kim pogra? (exp/questy), no i pogada?, ale te? i na spokojnej grze, bez PA i random PK. Zastanawiam si? nad Quili?, ale to dosy? ?wie?y server wi?c jeszcze nie wiadomo jak to na nim b?dzie. My?la?em te? nad non pvp ale na takim mo?e mi si? szybko znudzi?. Jakie? propozycje?

Odp: Powr?t do gry. Jaki ?wiat.

celesta - zapraszam do wspolnej gry, chociaz aktualnie sie opierdalam, ale bez lipy :)

Mog? poleci? Auror?, ostatnio troch? dowalili z t? zmian? expa, ale da si? gra?. Kilka dni latam po serwerze i w sumie nie narzekam, problemu z PK nie ma, na WC napiszesz gdzie i kiedy i zaraz b?dzie spok?j :D

A ja ci polecam Danera, PVP. Jest to swiat USA i gra tam duzo angielsko mowiacych ludzi. Dla mnie jest to plus to mieszkam w USA i wole zeby byli tam jacys ludzie ktorzy gadaja po angielsku, niz sami BR. A takze dla ciebie mogl to by byc plus, to np. tak jak ja, mogl bys sie duzo angielskiego nauczyc grajac w Tibie :) Polecam Danera. Malo jest tam PK i ogolnie swiat fajny jak dla mnie. Jak cos to pisz PW, mozemy grac razem, wlasnie zakupilem pacca na 365 dni :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom