• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Powr?t do sho.

Status
Zamknięty.

napadzior

Advanced User
Grudzień 24, 2008
Liczba reakcji
4
Projekt znowu ruszy?, po paru testach stwierdzi?em, ?e lepiej b?dzie jak ka?da profesja b?dzie mia?a transy.
Zabra?em si? do roboty nad nimi. Oto Dzisiejsze :

Green Arrow i Spiderman + Venom, ?eby nie by?o, ?e ostatni trans to Venom ;p

Nowe grafiki wygl?d?w!

Nie mog?em zasn?? to wsta?em i zrobi?em transy dla flasha.
Zwyk?e foto nie opisa?oby dobrze transa a filmu nie chcia?o mi si? nagrywa? wi?c zrobi?em fotke podczas biegania ju? na transie.
Enjoy.

Na drugim transie posta? biegn?c sie rozmazuje (Grafika po prawej) a na trzecim transie ju? znika nam posta?(grafika po lewo).

NOWE: Transy Gambita.

Filmik z nowymi transami ---

Rework Kapitana + Bez maski (Steve Rogers).

Rework Hobgoblina + Transy.

3 Trans Kapitana -

---- Nie obijamy si?! Zrobione s? ju? potwory z nowych trans?w + par? poprawek og?lnych.
Graficznie - Nowe Itemy:

- Green Lantern Ring - Daredevil Mask - Superman Cape - Hobgoblin Cape - S.H.I.E.L.D Agent Set - Robert Drake Armor i Legi oraz Hobgoblin Bag.

Cyklop ;>

Nowe spell'e.
[video=youtube;K5giu-SsfPY]http://www.youtube.com/watch?v=K5giu-SsfPY[/video]

Nast?pne:

Odp: Powr?t do sho.

Da?e? sobie pixelart, a nie widz? tutaj rzadnych prac. Wstaw je zgodnie z regulaminem.

Troch? zaj??o mi pisanie item?w i potwor?w. Ale po sko?czeniu mo?na znowu rysowa? nowe rzeczy i postacie.
Filmik po dodaniu nazwy i atrybut?w przedmiotom: http://www.youtube.com/watch?v=gxT2mD94J4U

Btw!
Dzi? do??czy? Green Arrow.

Posta? mojej roboty, ekwipunek Green Arrowa by Rajkos & Napadzior.

Ostatnia edycja:

Kiedys chcialem zrobic taki projekty jak ty... ale skonczylo sie na paru grafikach... ?adnie te postacie wygladaja ale czegos im brakuje... Nie wstawiaj grafik typowo tibijskich... jak juz wstawiasz plaskie to wstawiaj tylko plaskie... Moze zrob tez grafiki postaci 64x64x. Sorki jak cos nie jest zrozumiale ale nie jestem teraz ogarniety ( %%%%%) a chcialem cos napisac bo widze cos nowego a nie wodbo,pokemony,naruto.

Kiedy? te? namalowa?em kilka itemk?w ale p??niej da?em sobie spok?j. Moim zdaniem te s? naprawd? dobre ;)

Je?eli kto? jeszcze tak jak panowie up rysowali/rysuj? co? zwi?zanego z t? tematyka to zapraszam do wrzucania w tym temacie :)
(Tylko ?adnych Naruto, Dragon Balli czy Pokemonow)

Napadzior podaj postacie jakie chcesz to moze dzis ci jeszcze zrobie i pokaze ;) bo tak to sam nie wiem jaka ci zrobic ;)

Trolololo
v1
2749fq8dgepk.png

v2
2807tx3lcoka.png

Free2use.

#EDIT

Jak dla mnie to powinni?cie robi? w stylu gambita, lepszy jest niz innych.

Ostatnia edycja:

Je?eli chce kto? pom?c to niech robi przedmioty :)
Do tej pory brakuje ca?ego set'u Dardevila i Wolverine'a i Gentleman Ghost'a.

//
Poprawiony wygl?d Iron man set'u.

Sami oce?cie kt?ry lepszy.

+ Mjolnir ( Lineart Pawi, Kolory moje )

Ostatnia edycja:

Laska daredevil'a zrobiona przez Bembenek (pierwsza praca) - Kolory moje.

Ciekawy pomys? i widz? co? nowego ni? powtarzaj?ce si? anime. Naprawd? podoba mi si? to. Szkoda, ?e grafiki ekwipunku maj? s?abe cieniowanie. IronMan z prawej jakby lepiej wykonany, ale s?abe kolorki (szarawe). Laska Daredevila troch? gradientowa :S. Og?lnie wszystko na +

Jako? nie mia?em czasu na pixele, dodawa?em potwory + mapki troche. Za to Mito zarzuci? talentem.

Nunchaku - mia?em na kompie, a ?e sie znalazlo to dorzuci?em.
+ 2 prace Mito!
Hawkeye mask i gentleman ghost hat!

5x Bomby + Enchantowany Mjolnir + Elektryczne modu?y do robienia bomb przez Hobgoblina.

Ostatnia edycja:

Hej , ten ots jest online ? jesli tak to prosze podes?ac acc maker na gg 35709982 . pierwszy raz widze takie cos :) znakomite grafy

napadzior zamiast odsiewazac powiedzial bys co nowego zrobilem bo projekt fajny i czekam na jakies newsy

P?ki co rysuje transy jak mam czas, nied?ugo przyjdzie czas na ogarni?cie systemu DMG'u. Ile kto hp ma mie?, ile bi? z czar?w i melee itd.
Jak b?de mia? wolna chwil? bez nauki to zrobi? to. P?ki co server stoi jako czysta rozrywka dla znajomych :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry